- 21 Ocak 2012
- 1.083
- 37
- 158
Yok canım daha nelerEski nick neydi kimdin:26::26:
Eneeee niye öyle yaptın sen yaa
eski nickk neydii :26:
geldiler geldiler gitmek bilmiyolarrr
Aman çocuk da hem suçlu hem güçlüymüş... Neyse takma canım hallolur... Halleder Mehmetin
ben sınav yuzunden bayagı uzak kaldım, oyuzden butun konuları geri sarıp okuyamıcam
Derdini veren Allah dermanını da verir kuzucuklar takmayın kafanıza hiçbişeyi
Hadi şimdi kopmaya
eski nick elif canımm.. Soğuk bir kış akşamıydı tanıştık senlee bende üzüntü çaresizlit hat safhadaydıı ve veee biri çıktıı ve beni kendime getirdii..
Olmadı galiba
olmuyoo zeyno yaa işten geç geliyorum çalışamıyorum 2.dönemparasını bile yatırmadım yatırmasam bişey olurmuki kız
Olmadı bacım ben burda 2-3 Elif tanıyorum biri askeri Kütahyada acemilik yaptı birinin askeri yurt dışına Afganistana yollanacaktı diğeri neydi ya yoksa sen diğerimizin hangisisin
Elilf59 ceydamm senide tanıyordum ama unuttummo zamanlar şafakları sen attırıyordun galiba ?
Evet afganstan a gönderecek olan elifim ben :) sende yanlıs hatırlamıyorsam samsundan zeynep askerin kütahyada havacıydı galibaaa
Bacı olmazmı faizle beraber devam eder önüne her halukarda çıkar.Sen gitte dondur her dönem para çıkar yoksa sana
isim olarak hatırladımm bende :)) evet canım ben attırıyodumm ama o yüce görevi hesna aldı artıkın
isim olarak hatırladımm bende :)) evet canım ben attırıyodumm ama o yüce görevi hesna aldı artıkın
bu dönemi yatırmadanmı dondurcamm taa nereye gitcem ben bunun için aöf bürosuna deme
Bak zeynep afganstanı bile unutmamış sen nasıl unutursunevet hesnaya yeni nickmi şafağımı mesajla bildirmiştim.
Evet ama bunu altında kalmadan ekleyeyim senin askerin Ankarada yaptı acemiliği.E sen trakyadasında Edirnemiydi:26::26: Ne oldu senin askerin durumu bacım çıktımı yurt dışına
Ben biraz tv izleyeceğim kafamı dağıtayım güleyim sonra gelirim şafak attırmaya kızlar...
Bak zeynep afganstanı bile unutmamış sen nasıl unutursunevet hesnaya yeni nickmi şafağımı mesajla bildirmiştim.
Dedim bilem bacım aof bürosuna gideceksin
Herkess burdaymıss yaaaa
Selamm herkeseeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?