Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ne çeyizi çok isterdim ama dişlerimde sorun vardı tel taktırdımm canım onu ödüyorumm inş 2-3 ay sonra çeyize girişcem

Öylemi ne kadar masrafın olduki

ya ben geçip geçmedigimi bile anlamadım şu an

Dersleri bölmişler her dönem dönem olmuş.Bende pek anlamadım.Üstten ders alabiliyorsun mesela dönemine 45 krediye kadar.Bütün derslerini görüyorsun orada zaten

Öylemi ne kadar masrafın olduki

Dersleri bölmişler her dönem dönem olmuş.Bende pek anlamadım.Üstten ders alabiliyorsun mesela dönemine 45 krediye kadar.Bütün derslerini görüyorsun orada zaten

ya 3e geçtimmi geçmedimmi nerden öğrencem ben hiç bi halt anlamadım

canım 3000 tl dişlerime tel taktırdım taşındık biz eve komple perde diktirdim çalıştıgım yerden..
stor yaptırdım başka bişeyler daha aldım halı falan 650 tl o şuan toplam 3650 tlden 2750 tl kalmış kendime güvenip daha borç yapamıyorum dişime olan borcum biraz 1200lere insin ondan sonra çeyz alışverişi yapıcam inşallah ya

Son düzenleme:

Ooo maaşallah bacım sen nelere başlamışsın öyle niye 3000 özelemi gittin.Diş hastanelerinde daha ucuz olmuyormu:26:

Bacım valla bi anlasam bende dicem şu bi bakim sana yazayım nerdenmiş

Ooo maaşallah bacım sen nelere başlamışsın öyle niye 3000 özelemi gittin.Diş hastanelerinde daha ucuz olmuyormu:26:

Bacım valla bi anlasam bende dicem şu bi bakim sana yazayım nerdenmiş

ya öyle iştee borcum varkende hiç rahat değilim he hemen bitsin diye bakıyorum fazla fazla ödüyorum daha ama bitmiyo be
teli devlette takmıyolar canım özelde mecbur

neyse aöfye sonra bakarız ben şimdi çıkıyorumm canım çok yorgunum öptüm seni iyi geceler

Hiçbir yerde 3.yıl olduğum yazmıyor aman hiç bişey anlamadım ben zaten bu yeni sistemden.

Neyse bacım ben kaçııyorum sen yarın aof yi ara sorda sana net bi bilgi versinler öptüm bacım iyi geceler

anammmmm düğün şafağımı görüyoruym ben burda. hayırlı olsunn canımmmm ne zaman belli düğün tarihi

SAGOL MELEGIM BI HAFTA OLDU TATLIM BELLI OLALI COK MUTLUYUM:d:d DARISI HEPINIZE INSALLAH :d:d:d DENEYIMI OLANLAR SIZDEN DESTEK BEKLIORUM HER KONUDA :d:d:

[video=youtube;IElI9QP72fs]http://www.youtube.com/watch?v=IElI9QP72fs[/video]

Ellerim ellerini arıyor
Gözlerim gözlerini soruyor
Yar sensiz günler geçmek bilmiyor
A yarim can yarim cananım ol

ben de... şimdi nişanlılar kızacak sıranızı bekleyin diye :26: di mi tubikim...

bir derdim var bölümünü okudum da off iyice işim şişti...

bencede cnm ben pek sessiz kaldım son zamanlarda, sıranızı bekleyin bakalım, parayla değil sırayla bu işler diyeceğim ama olmayacak çünkü paraya da bakıyo

AZ KALDI SEVDİĞİM MEHTABIMIZA ÇOK AZ KALDI ATSA DA BATSA DA ŞAFAKMIŞ MEHTAPMIŞ VIZ GELİR TIRS GEÇER SENİN AŞKININ YANINDA

susalım biz en iyisi

ne okudun canım hangi konu??:44:

aman açtım sıradan okuyorum. sevgilisine bakımsız diyen, eşi aldatan, eşinin ailesi istemeyen, hissettiği düşündüğü her şey gerçekleşen başıma ağrılar girdi

bencede cnm ben pek sessiz kaldım son zamanlarda, sıranızı bekleyin bakalım, parayla değil sırayla bu işler diyeceğim ama olmayacak çünkü paraya da bakıyo

hee para da lazım :26: neyse en önemli kısmı atlattık "seven koca adayı" gerisi de gelir umarım...

AZ KALDI SEVDİĞİM MEHTABIMIZA ÇOK AZ KALDI ATSA DA BATSA DA ŞAFAKMIŞ MEHTAPMIŞ VIZ GELİR TIRS GEÇER SENİN AŞKININ YANINDA

yavrum ne zaman mehtabınız, yener mi gelecek??? bizimki 27 aralık inşallah birlikte izmir'e gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…