Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben t.dağlıyım edirne değil :) askerim Acemi antalya, usta ankaraydı ankaradan afganstana gitti canım orada iyi rahatı yerinde tel. yasak değil nete giriyor flan türkiyeye göre çok çok rahat

Karıştırmışım ben biraz Sevindim iyi olmasına gitti gidecek nasıl olacak derken yerine gitmişte çokta rahat olmuş sevindim buna.Ne kadar günün kaldı

Bacı benimkinede öyle dedilerdi oda askere giderken harcı yatırmamıştı şimdi faizi ile 500 yatıracak istersen numarası varsa sen yinede aof ara sor.Hoş oda sornca aynı bu netteki gibi demişlerdi ama işin rengi başka çıktı

Evet ama bunu altında kalmadan ekleyeyim senin askerin Ankarada yaptı acemiliği.E sen trakyadasında Edirnemiydi:26::26: Ne oldu senin askerin durumu bacım çıktımı yurt dışına

Karıştırmışım ben biraz Sevindim iyi olmasına gitti gidecek nasıl olacak derken yerine gitmişte çokta rahat olmuş sevindim buna.Ne kadar günün kaldı

Valla öyle canım basta ne kdr cok üzülmüştüm ama şimdi iyiki oraya gitmiş diyorum.. Şafak 130 canım seninki ne zaman geldi ?

kızlar bende çıkıyım artık iyi geceler öpüyorum hepinizii

İyi geceler yaseminim

Ne özlemişşşşim seniii onlinee olarak görmeyiii Zeynebimm yaaa
Ayy cokk sevindimmmmmmm naber nasılsınnnnn

Canımm benimm yaa bende özledim sizleri burları

Senin geldiğini görünce bi hoş oldum eski günler sohbetlerimiz geldi aklıma

İyiyim kuzum herşey yolunda sen nasılsın

hadi yaa yarın bi arıyıp sorıyım o zaman boşuna para ödemeyelimm

Bayadırr denkk gelemiyoruzz böleee ondann dedim
Naber Ceydaa nasıl gidiyorr ??

iyilik canım senden nbrr bayadır derken aylar oldu cidden yaa

Sor cidam gitmesin paracıklar sıcak yastık altı yapmışındır onları sen sizin ev Zonguldağın ne tarafıydı bu ara

İyi geceler yaseminim

Canımm benimm yaa bende özledim sizleri burları

Senin geldiğini görünce bi hoş oldum eski günler sohbetlerimiz geldi aklıma

İyiyim kuzum herşey yolunda sen nasılsın
Aynenn yaa bende iyiyimm ne olsunnnn

Hiç vaktim olmuyor girmeye ya okulda basladıı:26:

Ne güzell cnım bizde kavusacakmıyız acaba.. azaldı canım cok şükür ama günler gözümde büyüyor bundan sonrası dahamı zor gececek ne ?

Biliyorum banada dediklerinde hiç inandırıcı gelmiyordu ama geçiyor hatta şuan o 460 hiç olmamış gibi hatırlamıyom bile

Okul derken aof mi kuzum sizin sınavlar ne zaman bizde geçtik krediliye mübarek her ay sınav

Sor cidam gitmesin paracıklar sıcak yastık altı yapmışındır onları sen sizin ev Zonguldağın ne tarafıydı bu ara

ahh ahh sorma yastıgın para yüzü gördügü yok inankii borç ödüyorum anamm borç yanımamı gelecennn

ne okulu kızzz :26:

zeyno ben şimdi tc ve şireyle bi yere girdim değişik değişik dersler var onlar ne ben sınıfta kaldım ama

zeyno ben şimdi tc ve şireyle bi yere girdim değişik değişik dersler var onlar ne ben sınıfta kaldım ama
Yeni kredili sistem bacım o sana atanan dersler kaldığın dersler karmakarışık işler bacım amaaan bende pek kurcalamıyorum yarın kaydı yenileyeceğim gidip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…