kızlar ben yatıorum sizi çok öpüyorum, kendinize iyi davranın
kızlar ben yatıorum sizi çok öpüyorum, kendinize iyi davranın
aman açtım sıradan okuyorum. sevgilisine bakımsız diyen, eşi aldatan, eşinin ailesi istemeyen, hissettiği düşündüğü her şey gerçekleşenbaşıma ağrılar girdi
hee para da lazım :26: neyse en önemli kısmı atlattık "seven koca adayı"gerisi de gelir umarım...
inş cnmmm
yavrum ne zaman mehtabınız, yener mi gelecek??? bizimki 27 aralık inşallahbirlikte izmir'e gidiyoruz
aman açtım sıradan okuyorum. sevgilisine bakımsız diyen, eşi aldatan, eşinin ailesi istemeyen, hissettiği düşündüğü her şey gerçekleşenbaşıma ağrılar girdi
26 kasım sabahı yener burda cnm
fena oluyo canım insan ama düşündüğü herşey gerçek olanı okumadım ama okumakta istemem. korkarımben öyle şeylerdenn :18::18:
ohhh ne güzelbirlikte mehtap yapcaz desene çok sevindim canımmmmm
evet cnm ama yener döncek siz görüşceksiniz biz 6+7 gün izin kullanıoruz
Bugun tam 1 ay oldu elini tutmayalı ve ben onu çoooooooooooooooooooooooooooooook özlediiiiiiiiiiiiiiiiim...
Yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Şimdilik yayınımız burada sona erdi, hepinize ii geceler diler bol bol öperimmmmmmmmm
Rüyanızda sevdiceklerinizi görünnn
Rüyada her türlü şey serbest
ohhh ne güzelçok sevindim canımmmmm
son durak geldi aklıma benim de
ohhh ne güzelbirlikte mehtap yapcaz desene çok sevindim canımmmmm
evet cnm ama yener döncek siz görüşceksiniz biz 6+7 gün izin kullanıoruz
Bugun tam 1 ay oldu elini tutmayalı ve ben onu çoooooooooooooooooooooooooooooook özlediiiiiiiiiiiiiiiiim...
Yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Şimdilik yayınımız burada sona erdi, hepinize ii geceler diler bol bol öperimmmmmmmmm
Rüyanızda sevdiceklerinizi görünnn
Rüyada her türlü şey serbest
her şey ama her şey miiiiiiiii
merakda ettim hee okusam mı ki :44::44::44:
insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş canımbence okumaaa sonra rüyana falan girer suçlusu ben olmayım
son bir komedi daha söleyip gidip yatayım artık....
son günlerde yener bana telefonu kapatıcaımız zaman herzamankı gibi seni çok opüorum diooo... bense peki o zaman bende senın heryerını mıncıklıorum diorum
tmm tmm okumuyorumm
ayrıca rüya olayını bnde sevdimm. herşey ama herşey serbestsee ben uyumayamı gitsem hemen nee
son bir komedi daha söleyip gidip yatayım artık....
son günlerde yener bana telefonu kapatıcaımız zaman herzamankı gibi seni çok opüorum diooo... bense peki o zaman bende senın heryerını mıncıklıorum diorum
bence biz tuğba cadısıyla fazla yazışmayalım bizi günaha sokuyor tübe tübe ama denemekte de fayda var sanki
bence biz tuğba cadısıyla fazla yazışmayalım bizi günaha sokuyor tübe tübe ama denemekte de fayda var sanki
tatlılığa bak yaaaaaaa
her yerini ama her yerini miiiiiiiiiiiiii
şimdi bolee oldu dimi nilüüü, hatırlatırım bu sözlerini
Hadin kızlar yat iştiması alınalı saatler oldu siz hala ayaktasınız gidin artık istediğiniz rüyalarınızı görün
Bende kaçıorum ii gecelerrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?