Darısı sizlere inşallah balımm
Bu arada dogum günün kutlu olsun tatlım,ayrı gecırdıgınız son dogum günün olur insallah.Nice mutlu yaşlara
çok sağol şekerimbundan sonra daha çok dikkat edeceğim.
doğum günün kutlu olsun canımbundan sonraki tüm özel günlerde yanımızdan hiç ayrılmamak için gittiler. sevdiceğinle daha nice yıllar geçirirsiniz inşallah
bugün kan tahlili sonucumu alıp doktora gösterdim. bunun sonucuna göre bir tahlil daha istedi. o da 5 iş günü sonra çıkacak. ondan sonra daha da netleşecek sanırım. doktor bir açıklama yapmadı, ben de sormadım
Doğum günün kutlu olsun Ebrucum.... Nice sağlıklı doğum günleri geçir ki sevdiğin de yanında olabilsin...
ebrucum mutlu yıllara, inşallah birdahaki doğum gününde sevdiğin yanında olur ve bunun acısını çıkarırsınız
Canlarımm Hepinizee çookk çoook teşekkür ederim iyikii varsınn iyikii sizi tanımışımmm Ne kadar güzel insanlarsınız sizz ya Maşşallahh sizeee
Hepimiz en kısa zamanda sevdiceklerimizle mutlu huzurlu bir ömür geçirirzz inşallah tatlışlarımm Sizleri ççoookk seviyorumm öpüyorumm hepinizi koccamannn
canım daha önce ilçedeydi diyarbakırın şimdi ise köyüne geçti şöför olarak
Tatlım askerin D.bakırın hangi ilçesinde?
canlarımm nasılsınızzz şafak kaç?
herkese selamlar kızlarrrr
EBRUCUMMM dogum günün kutlu olsun canımm nice mutlu senelere sevdiklerinle inşaAllahhhh
bizde artık 100 lü rakamlara geldik hava degişimi bilmem ne çabuk geçti şükür..bakalım ocakta ne olacak hayırlısı rabbimden..100leri hayal bile edemezdik çok şükür Allahım bitsin gitsin şu askerlik.herkes sevdigine kavuşsun hayatımıza kaldıgımz yerden devam edelim...böyle de zor inanın kızlar...kac ay hava degişimi ve askeriyeden daha parasını alamadı..herkese her ay hesabına yatırılan para eşime hala verilemedi...bugün gitti işte bakalım inş alır.üstelik 44 gün kadar uzayacak askerligi şimdi çok hava degişimi oldugu için.iyice bitsede bizde yolumuza baksak yaaa.burda k.validelerle tıkılı kaldık bitsede kendi düzenimizi kursak saglıcakla
Selam Canım
Onca ay geçtikten sonra 44 gün nedir ki canım hemen bitiverir üzülmeAskeriye ne kadar para veriyor ki canım bilmediğim için soruyorum.
öyle tabi tatlım..sadece 44 kaldıgını gördügümüz gün zaten bunu düşünmeyecegiz bile inş..eşim iyi olsun da varsın uzasın...dün yine fena oldu korktum yaa.titreme gleiyo bişyler oluyo..kalbi hızlı hızlı atıyo Allahım herkesin sevdigini korusun
canım askeriye 1.050 tl demiş...başka ekler de varmış alacagı söylemişti ne için oldugunu eşim ama unuttum şimdi:26:toplam 1.250 kdr alcak sanırım.yinede iyi para baya bi idare edicek.2 ay daha burda çünkü.
Tabi canım sağlık çok önemli hatta hayattaki en önemli şey.Geçmiş olsun tatlım.İnşallah sadece 44 gün kaldığı günleri bir an önce görürsünüz.Tabiki canım şuan eşin çalışamıyordur. Önemli bir para gelir umarım bir an önce:26::26:
evet bu akşamlık tek bir anı anlatayım barii sizin gideceğiniz yok....
yener askere gitmeden önce onla her akşam gidip tavla attığımız bir cafe vardı. Bir akşam yine gittik, arabayı park edecek yeri zar zor bulduk, öecburen arabayı yokuşa parkettik. Yener arabayı park etti ve indi, bende o sırada kapıyı açtım tam iniodum ki araba kaymaya başladı, bizim akıllı el frenini çekmeyi unutup arabadan inioo, hem de ben daha arabadaykenson anda uzanıp frenı cekebildi yoksa ondekı araca toslıcaktık
dun aksam da bu mevzuyu konusuoruz, bana dıo kı bi de sen arabadayken daha nasıl el frenını de cekmeyı unutmustum
bizde artık 100 lü rakamlara geldik hava degişimi bilmem ne çabuk geçti şükür..bakalım ocakta ne olacak hayırlısı rabbimden..100leri hayal bile edemezdik çok şükür Allahım bitsin gitsin şu askerlik.herkes sevdigine kavuşsun hayatımıza kaldıgımz yerden devam edelim...böyle de zor inanın kızlar...kac ay hava degişimi ve askeriyeden daha parasını alamadı..herkese her ay hesabına yatırılan para eşime hala verilemedi...bugün gitti işte bakalım inş alır.üstelik 44 gün kadar uzayacak askerligi şimdi çok hava degişimi oldugu için.iyice bitsede bizde yolumuza baksak yaaa.burda k.validelerle tıkılı kaldık bitsede kendi düzenimizi kursak saglıcakla
kızım bu çocuk seni sevmiyor diyim ben sanabaksana seni ölüme terketmiş. ayrıl gitsin
as canımhoş geldinnn... canım eşin inşallah bir an evvel alır parasını. paraya en çok ihtiyaç olan zamanlar sen çalışmıyorsun değil mi? bir de gidinde kaç günü kalmış olacak(44 gün de dahil olmak üzere)???
hoşbulduk tatlım..hemen hesaplıyorum bekle azşimdi 197 günü var nomalinde...gittiginde 138 kalmış olacak..44 ekleyince 182 oluyo canım
EBRUCUMMM dogum günün kutlu olsun canımm nice mutlu senelere sevdiklerinle inşaAllahhhh
ben de... şimdi nişanlılar kızacak sıranızı bekleyin diye :26: di mi tubikim...
bir derdim var bölümünü okudum da offiyice işim şişti...
bencede cnm ben pek sessiz kaldım son zamanlarda, sıranızı bekleyin bakalım, parayla değil sırayla bu işler diyeceğim ama olmayacak çünkü paraya da bakıyo
susalım biz en iyisi
ne okudun canım hangi konu??:44:
evet 5 ay birden düşecekti ki ne güzel olurdu yaffffşu hava değişimi düşelerdi iyi olacaktı sizin içinama önemli olan sağlığına kavuşması elbette. benimki dizindeki ağrıyı çekiyor hala, bakalım ne olacak :26: ocakta kontrolü var onun da
evet evett hatta ben şimdi paylaştımmm çok begendimm
rica ederim canımÇok teşekkür ederim tatlımm Amin inşallahh canım benim
Seninde kocişine Allah acil şifalar versin tatlım bir an önce sağlığını kavuşur inşallah.
Gerçekten çok zor dediğin gibi canım sağlık herşeyden önemlii..
KİMSE KIZMA ZCANLARIM BENIM İNŞALLAH RABBIM HEPINIZE NASIP ETSIN O GÜNLERİ :d:d AYRICA DÜĞÜNÜME BEKLIORM HEPINIZI CANLARIM BENIM 29 MART KINA 30 MART DÜĞÜN:123::123:
Amin canım amin..
evet 5 ay birden düşecekti ki ne güzel olurdu yaffffolsun buna şükür...valla hasta oldugunu söylediginde yüregim agzıma geldi cnm..ne hava degişimi verecekleri ne bişy geldi aklıma saglık herşeyden önemli canım kocişim benim yaaa şükür ki çok kötü bi hastalık degil..ilaç kullandıkça iyi olacak inş.senin askerine de çok geçmiş olsun canım inş iyileşir yaaa.
evet evett hatta ben şimdi paylaştımmm çok begendimmbunları giyindirecek evlatlarımız olur inşaAllahhhh.
rica ederim canım
aminn ebrucum inş canım sagolasın.evet çok önemli yaa canım o benim..rabbim tüm hastalara şifalar nasip etsin...
canım çok az kalmış dügünee hadi hayırlısııııı olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?