Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Doğum günün kutlu olsun tatlııımmEki Görüntüle 546913 İyi ki doğmuşsun ,seni seviyoruuzz

Darısı sizlere inşallah balımm
Bu arada dogum günün kutlu olsun tatlım,ayrı gecırdıgınız son dogum günün olur insallah.Nice mutlu yaşlara

Doğum günün kutlu olsun Ebrucum.... Nice sağlıklı doğum günleri geçir ki sevdiğin de yanında olabilsin...

Son düzenleme:
herkese selamlar kızlarrrr

EBRUCUMMM dogum günün kutlu olsun canımm nice mutlu senelere sevdiklerinle inşaAllahhhh

bizde artık 100 lü rakamlara geldik hava degişimi bilmem ne çabuk geçti şükür..bakalım ocakta ne olacak hayırlısı rabbimden..100leri hayal bile edemezdik çok şükür Allahım bitsin gitsin şu askerlik.herkes sevdigine kavuşsun hayatımıza kaldıgımz yerden devam edelim...böyle de zor inanın kızlar...kac ay hava degişimi ve askeriyeden daha parasını alamadı..herkese her ay hesabına yatırılan para eşime hala verilemedi...bugün gitti işte bakalım inş alır.üstelik 44 gün kadar uzayacak askerligi şimdi çok hava degişimi oldugu için.iyice bitsede bizde yolumuza baksak yaaa.burda k.validelerle tıkılı kaldık bitsede kendi düzenimizi kursak saglıcakla

Son düzenleme:

Selam Canım
Onca ay geçtikten sonra 44 gün nedir ki canım hemen bitiverir üzülme Askeriye ne kadar para veriyor ki canım bilmediğim için soruyorum.

Selam Canım
Onca ay geçtikten sonra 44 gün nedir ki canım hemen bitiverir üzülme Askeriye ne kadar para veriyor ki canım bilmediğim için soruyorum.

öyle tabi tatlım..sadece 44 kaldıgını gördügümüz gün zaten bunu düşünmeyecegiz bile inş..eşim iyi olsun da varsın uzasın...dün yine fena oldu korktum yaa.titreme gleiyo bişyler oluyo..kalbi hızlı hızlı atıyo Allahım herkesin sevdigini korusun

canım askeriye 1.050 tl demiş...başka ekler de varmış alacagı söylemişti ne için oldugunu eşim ama unuttum şimdi:26:toplam 1.250 kdr alcak sanırım.yinede iyi para baya bi idare edicek.2 ay daha burda çünkü.

Tabi canım sağlık çok önemli hatta hayattaki en önemli şey.Geçmiş olsun tatlım.İnşallah sadece 44 gün kaldığı günleri bir an önce görürsünüz.Tabiki canım şuan eşin çalışamıyordur. Önemli bir para gelir umarım bir an önce:26::26:

evet aynen canım saglık olmadan hiçbirşey olmuyor...

aminn inş hepimiz görelim sıfırları görelim yaaa yeterr

kızım bu çocuk seni sevmiyor diyim ben sana baksana seni ölüme terketmiş. ayrıl gitsin

as canım hoş geldinnn... canım eşin inşallah bir an evvel alır parasını. paraya en çok ihtiyaç olan zamanlar sen çalışmıyorsun değil mi? bir de gidinde kaç günü kalmış olacak(44 gün de dahil olmak üzere)???

hoşbulduk tatlım..hemen hesaplıyorum bekle az şimdi 197 günü var nomalinde...gittiginde 138 kalmış olacak..44 ekleyince 182 oluyo canım

hoşbulduk tatlım..hemen hesaplıyorum bekle az şimdi 197 günü var nomalinde...gittiginde 138 kalmış olacak..44 ekleyince 182 oluyo canım

şu hava değişimi düşelerdi iyi olacaktı sizin için ama önemli olan sağlığına kavuşması elbette. benimki dizindeki ağrıyı çekiyor hala, bakalım ne olacak :26: ocakta kontrolü var onun da

Çok teşekkür ederim tatlımm Amin inşallahh canım benim
Seninde kocişine Allah acil şifalar versin tatlım bir an önce sağlığını kavuşur inşallah.
Gerçekten çok zor dediğin gibi canım sağlık herşeyden önemlii..

ben de... şimdi nişanlılar kızacak sıranızı bekleyin diye :26: di mi tubikim...

bir derdim var bölümünü okudum da off iyice işim şişti...

bencede cnm ben pek sessiz kaldım son zamanlarda, sıranızı bekleyin bakalım, parayla değil sırayla bu işler diyeceğim ama olmayacak çünkü paraya da bakıyo

susalım biz en iyisi

ne okudun canım hangi konu??:44:

KİMSE KIZMA ZCANLARIM BENIM İNŞALLAH RABBIM HEPINIZE NASIP ETSIN O GÜNLERİ :d:d AYRICA DÜĞÜNÜME BEKLIORM HEPINIZI CANLARIM BENIM 29 MART KINA 30 MART DÜĞÜN:123::123:

şu hava değişimi düşelerdi iyi olacaktı sizin için ama önemli olan sağlığına kavuşması elbette. benimki dizindeki ağrıyı çekiyor hala, bakalım ne olacak :26: ocakta kontrolü var onun da
evet 5 ay birden düşecekti ki ne güzel olurdu yaffff olsun buna şükür...valla hasta oldugunu söylediginde yüregim agzıma geldi cnm..ne hava degişimi verecekleri ne bişy geldi aklıma saglık herşeyden önemli canım kocişim benim yaaaşükür ki çok kötü bi hastalık degil..ilaç kullandıkça iyi olacak inş.senin askerine de çok geçmiş olsun canım inş iyileşir yaaa.
Eki Görüntüle 547434
kızlar şunlara bakın ya kk'nın facebook sayfasında paylaşmışlar
evet evett hatta ben şimdi paylaştımmm çok begendimmbunları giyindirecek evlatlarımız olur inşaAllahhhh.
rica ederim canım
aminn ebrucum inş canım sagolasın.evet çok önemli yaa canım o benim..rabbim tüm hastalara şifalar nasip etsin...
KİMSE KIZMA ZCANLARIM BENIM İNŞALLAH RABBIM HEPINIZE NASIP ETSIN O GÜNLERİ :d:d AYRICA DÜĞÜNÜME BEKLIORM HEPINIZI CANLARIM BENIM 29 MART KINA 30 MART DÜĞÜN:123::123:

canım çok az kalmış dügünee hadi hayırlısııııı olsun inş.

Son düzenleme:

EWET KUZUM GELSIN 17 OCAKTA HAYIRLISIYLA:d
DÜĞÜNE AZ KALDI KUZUMDA BEN COK HEYECANLIYIM :d:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…