ben geldiiiiiiimmm
Türkücüm hoşgeldın gecmıs olsun ıyımısın
ne olsun canım aynı bakınıyorum öyle topiklere
veeeeeee şafakkkkkkkk 100
lanet olası yüzlerden kurtuluyorum artık. bugün son yarından itibaren 3 basamaklılar yok 2 basamak sadece:119::119::119:
atarsa 99
Canım izinleri çıktıktan sonraki son hali mi bu :44:
evet canım teskere tarihimiz 16 şubat. izinler düştü yol düştü tam yanii. şu 100lerden kurtulcağıma çok seviniyorumm
:119: :119: :119: :119: :119: :119:
Ana şafak:100
Plakalara gelme şafağı:19
Çift Hanelere gelme şafağı :1
:119: :119: :119: :119: :119: :119:
Heee iyi o zaman. Bizim iki haftamız kalıyor şubatta izin kullandıktan sonra ama onları şubattan sonra düşmeyi düşünüyorum, yani normalde 8 buçuk ay kalmış oluyor.
Bu ne güzel bir tablo yaaa
biz izin çok kullandık 18+7. o yüzden fazla bişey düşemedim 5 gün izinden 2 gün yol düşüyoruz.
ayrıca yarın daha güzel olcak o tablo. 100 tamamen silincek ordann düşünmesi bile çok güzelll
Anladım canım ama bak epey azalttınız... 99 ne güzel sayı yarabbim biz de görseydik, neyse zamanla gelecek o güzel günler...
canımbende aynı senn gibi derdim ne zaman gelcek o günler diye. ama hissedilen şey aynı. hala uzun bir zaman var önümde. sanırım şafak doğan güneş demeden tamamen mutlu olamıcam ben
Eee orası muhtemel doğan güneşe kadar sızlanıp duracağız orası kesin, herkesin şafağı kendine zor, yaşayan bilir... Aynı yollardan geçiyoruz geçeceğiz... Ama doğacak güneş yakındır...
öyle canımm bitsin ama artıkk yaa :84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?