Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
KİMSE KIZMA ZCANLARIM BENIM İNŞALLAH RABBIM HEPINIZE NASIP ETSIN O GÜNLERİ :d:d AYRICA DÜĞÜNÜME BEKLIORM HEPINIZI CANLARIM BENIM 29 MART KINA 30 MART DÜĞÜN:123::123:

inşallah canım hayırlı olsun senin düğünün de burda da bir kına gecesi yaparız artık

Allah'tan kalıcı değil canım atlatacak Allah'ın izniyle kocişin ameliyat olması gerekiyor canım mehmet'in biz de askerdeyken olsun istiyoruz hava değişimi falan versinler diye de değil isterlerse son gün yapsınlar ama yapsınlar :26:

EWET KUZUM GELSIN 17 OCAKTA HAYIRLISIYLA:d
DÜĞÜNE AZ KALDI KUZUMDA BEN COK HEYECANLIYIM :d:d

QUOTE=DerinSu;27193026]evet 5 ay birden düşecekti ki ne güzel olurdu yaffff olsun buna şükür...valla hasta oldugunu söylediginde yüregim agzıma geldi cnm..ne hava degişimi verecekleri ne bişy geldi aklıma saglık herşeyden önemli canım kocişim benim yaaaşükür ki çok kötü bi hastalık degil..ilaç kullandıkça iyi olacak inş.senin askerine de çok geçmiş olsun canım inş iyileşir yaaa.

evet evett hatta ben şimdi paylaştımmm çok begendimmbunları giyindirecek evlatlarımız olur inşaAllahhhh.

rica ederim canım
aminn ebrucum inş canım sagolasın.evet çok önemli yaa canım o benim..rabbim tüm hastalara şifalar nasip etsin...

canım çok az kalmış dügünee hadi hayırlısııııı olsun inş.[/QUOTE]

EWET KUZUM GELSIN 17 OCAKTA HAYIRLISIYLA:d
DÜĞÜNE AZ KALDI KUZUMDA BEN COK HEYECANLIYIM :d:d

Selam kızlar, uğrayamadım pek buralara
Fundacım düğün tarihin alınmış sanırım hayırlı olsun..

.....................................................

Son düzenleme:

bazen göründüğündn fazlasını istiyoruz sanırım

Son düzenleme:
Selam şafak güzelleri
şafaklar epey azalmış, 100lere gelenler, plakaları sayıp teskereye iyice yaklaşanlar, düğün tarihleri alanlar fln.. topikte bi heyecan var sanki, ne güzel

selamm kızlarr funda ve ezgi hayırlı olsun kızlar düğün tarihleriniz alınmış Allah bi yastıkta kocatsın sizi

herkese selammmmmmmmm

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

Ana şafak:101

Plakalara gelme şafağı:20

Çift Hanelere gelme şafağı :2

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…