KİMSE KIZMA ZCANLARIM BENIM İNŞALLAH RABBIM HEPINIZE NASIP ETSIN O GÜNLERİ :d:d AYRICA DÜĞÜNÜME BEKLIORM HEPINIZI CANLARIM BENIM 29 MART KINA 30 MART DÜĞÜN:123::123:
evet 5 ay birden düşecekti ki ne güzel olurdu yaffffolsun buna şükür...valla hasta oldugunu söylediginde yüregim agzıma geldi cnm..ne hava degişimi verecekleri ne bişy geldi aklıma saglık herşeyden önemli canım kocişim benim yaaa şükür ki çok kötü bi hastalık degil..ilaç kullandıkça iyi olacak inş.senin askerine de çok geçmiş olsun canım inş iyileşir yaaa.
evet 5 ay birden düşecekti ki ne güzel olurdu yaffffolsun buna şükür...valla hasta oldugunu söylediginde yüregim agzıma geldi cnm..ne hava degişimi verecekleri ne bişy geldi aklıma saglık herşeyden önemli canım kocişim benim yaaa şükür ki çok kötü bi hastalık degil..ilaç kullandıkça iyi olacak inş.senin askerine de çok geçmiş olsun canım inş iyileşir yaaa.
evet evett hatta ben şimdi paylaştımmm çok begendimmbunları giyindirecek evlatlarımız olur inşaAllahhhh.
rica ederim canım
aminn ebrucum inş canım sagolasın.evet çok önemli yaa canım o benim..rabbim tüm hastalara şifalar nasip etsin...
canım çok az kalmış dügünee hadi hayırlısııııı olsun inş.
Selam kızlar, uğrayamadım pek buralara
Fundacım düğün tarihin alınmış sanırım hayırlı olsun..
SAĞOL CANIM BENIM DARISI SİZLERE İNŞALLAH
iyidir kuzucuk senden naberr
Sağol canım bizimde bayramdan sonra alındı tarihimiz nasipse 25 Ağustos düğünüm olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?