Evet bitsin, bitsin, bitsin, hiç bir şeyi istemediğim kadar çok istiyorum bunu
sona doğru yaklaştıkça ben gerilmeye başladım Ali'de öyle. biraz daha fazla tartışıyoruz artık. sıkıldım valla. ama 460tan 100e geldiysem geri kalanıda biticektir Allah'ın izniylee
Evet bu normal bence, askerlik dönüşü ne yapılacak, gelecekle ilgili planlar hayata nasıl geçirilecek, bunların düşüncesi de artıyor sona yaklaşıldıkça, bence o yüzden streslidir o da sen de... Teskere almakla bitmiyor problemler sonuçta...
öyle canım kafamda binbir türlü sorun var. evt askerlik zor ama bazı sorunlardanda uzak kalıyosun askerlik sayesinde. askerlik btince sorunların başlıcağını bilmek strese sokuyo insanı
Evet asıl şimdi başlıyor derler ya öyle olacak işte ama siz yeter ki birlikte olun, bütün problemler bir şekilde atlatılacaktır....
Ben yatmaya gider tatlım iyi geceler diliyorum sana, sen de uyu yarın çabucak geçsin ki iki hanelilere göz açıp kapayıncaya kadar düş
Selam Canım
İyiyim sen nasılsın?Benim şafak 380 daha yani 12 ayı bile görmüş değiilim
08/11/2012
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TESKERECİ DEVRE
:123: esraburak = 04 AĞRI' ya selam yola devam :123:
:123: iwran = 05 AMASYA ya selam yola devam :123:
:123: şeker = 08 ARTVİN' e selam yola devam :123:
:123: eti_cin = 09 AYDIN' a selam yola devam :123:
:123: edaogz = 15 BURDUR' a selam yola devam :123:
:123: EmrEsra = 19 ÇORUM' a selam yola devam :123:
:123: celinees = 19 ÇORUM' a selam yola devam :123:
:123: qulSe = 24 ERZİNCAN' a selam yola devam :123:
:123: romromela = 24 ERZİNCAN' a selam yola devam :123:
:123: exclusive = 26 ESKİŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123: gizem4191 = 27 GAZİANTEP' e selam yola devam :123:
:123: acbn = 30 HAKKARİ' ye selam yola devam :123:
:123: morvent = 53 RİZE' ye selam yola devam :123:
:123: funda_bayram = 68 AKSARAY' a selam yola devam :123:
:123: okyanus1 = 77 YALOVA' ya selam yola devam :123:
----------------
-----------
-----
:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:
Selam şafak güzelleri
şafaklar epey azalmış, 100lere gelenler, plakaları sayıp teskereye iyice yaklaşanlar, düğün tarihleri alanlar fln.. topikte bi heyecan var sanki, ne güzel
selamm kızlarr funda ve ezgi hayırlı olsun kızlar düğün tarihleriniz alınmış Allah bi yastıkta kocatsın sizi
Bitiyor canım Allah'ın izniyleKızlarrrrrr 457'nin sadece 4'ü kaldı :)))
Kızlarrrrrr 457'nin sadece 4'ü kaldı :)))
EWET KUZUM GELSIN 17 OCAKTA HAYIRLISIYLA:d
DÜĞÜNE AZ KALDI KUZUMDA BEN COK HEYECANLIYIM :d:d
hayırlı olsun kuzumSağol canım bizimde bayramdan sonra alındı tarihimiz nasipse 25 Ağustos düğünüm olacak
deryacımm hoşgelmişsin cnmSelam şafak güzelleri
şafaklar epey azalmış, 100lere gelenler, plakaları sayıp teskereye iyice yaklaşanlar, düğün tarihleri alanlar fln.. topikte bi heyecan var sanki, ne güzel
askerime yılbaşı hediyesi; el emeği göz nuru örgü atkı-bere takımı
sizce hangi model ve ne renk :44:
Eki Görüntüle 547779
Eki Görüntüle 547780
Eki Görüntüle 547781
Eki Görüntüle 547782
Holocum nilücüm erkeklerde ağır renkler sevdiğim için 3. renk diyeceğim ama sevdiğinin ten rengine ve yüzüne en güzeli hangisi gidecek sen daha iyi bilirsin....
bunu beğendim bnde canımm.
nilüfercim ben son 2 tanenin rebgini sevdim gri ve yeşil
erkeğin en lezzetli yeri ,beyninin etidir,kadınlar buy üzden erkeklerin beyninin etini yer
çok sağ olun cicişlerimçoğunluk gri dedi. büyük ihtimalle o olacak, rengi de gri ya da füme düşünüyorum
kızım bu çocuk seni sevmiyor diyim ben sanabaksana seni ölüme terketmiş. ayrıl gitsin
aaa nilüüü illa gel bana sataş diosun hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?