Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet bitsin, bitsin, bitsin, hiç bir şeyi istemediğim kadar çok istiyorum bunu

sona doğru yaklaştıkça ben gerilmeye başladım Ali'de öyle. biraz daha fazla tartışıyoruz artık. sıkıldım valla. ama 460tan 100e geldiysem geri kalanıda biticektir Allah'ın izniylee

sona doğru yaklaştıkça ben gerilmeye başladım Ali'de öyle. biraz daha fazla tartışıyoruz artık. sıkıldım valla. ama 460tan 100e geldiysem geri kalanıda biticektir Allah'ın izniylee

Evet bu normal bence, askerlik dönüşü ne yapılacak, gelecekle ilgili planlar hayata nasıl geçirilecek, bunların düşüncesi de artıyor sona yaklaşıldıkça, bence o yüzden streslidir o da sen de... Teskere almakla bitmiyor problemler sonuçta...

öyle canım kafamda binbir türlü sorun var. evt askerlik zor ama bazı sorunlardanda uzak kalıyosun askerlik sayesinde. askerlik btince sorunların başlıcağını bilmek strese sokuyo insanı

öyle canım kafamda binbir türlü sorun var. evt askerlik zor ama bazı sorunlardanda uzak kalıyosun askerlik sayesinde. askerlik btince sorunların başlıcağını bilmek strese sokuyo insanı

Evet asıl şimdi başlıyor derler ya öyle olacak işte ama siz yeter ki birlikte olun, bütün problemler bir şekilde atlatılacaktır....

Ben yatmaya gider tatlım iyi geceler diliyorum sana, sen de uyu yarın çabucak geçsin ki iki hanelilere göz açıp kapayıncaya kadar düş

yarının çabuk geciceğine eminim yapacak bir sürü işim var. iyi geceler canım benimmm tatlı rüyalarr

vayy beee hiç aklıma gelmezdi bu şafağı göreceğim

Selam şafak güzelleri
şafaklar epey azalmış, 100lere gelenler, plakaları sayıp teskereye iyice yaklaşanlar, düğün tarihleri alanlar fln.. topikte bi heyecan var sanki, ne güzel

selamm kızlarr funda ve ezgi hayırlı olsun kızlar düğün tarihleriniz alınmış Allah bi yastıkta kocatsın sizi

aynen öle kuzucuklar heyecan dorukta valla:)

Çok uzadı bu ayrılık canım bana da yazık,

Hadi dön gel bana!

Belki çok güçlü bir kadınım, senin gözünde canım

Ama bir yanım yarım..!

ŞAFAK:289!

Allah'ıma şükürler olsun yaptığım şafak çizelgemdeki 'EBRU' bitti!

erkeğin en lezzetli yeri ,beyninin etidir,kadınlar buy üzden erkeklerin beyninin etini yer

EWET KUZUM GELSIN 17 OCAKTA HAYIRLISIYLA:d
DÜĞÜNE AZ KALDI KUZUMDA BEN COK HEYECANLIYIM :d:d

Allah'tan kalıcı değil canım atlatacak Allah'ın izniyle kocişin ameliyat olması gerekiyor canım mehmet'in biz de askerdeyken olsun istiyoruz hava değişimi falan versinler diye de değil isterlerse son gün yapsınlar ama yapsınlar :26:[/QUOTE]
amin inş canım inşmehmette inş hayırlısıyla olur ameliyatı iyileşir..evet orda olması daha iyi cnm gatada çok iyi bakıyorlar elkide hava degişmi verirler iyi olur sizin için..hayırlısı inş..
Sağol canım bizimde bayramdan sonra alındı tarihimiz nasipse 25 Ağustos düğünüm olacak
hayırlı olsun kuzum
Selam şafak güzelleri
şafaklar epey azalmış, 100lere gelenler, plakaları sayıp teskereye iyice yaklaşanlar, düğün tarihleri alanlar fln.. topikte bi heyecan var sanki, ne güzel
deryacımm hoşgelmişsin cnmevet evettt ben bilem 100lü rakamlardayımm cnmm

nilüfercim ben son 2 tanenin rebgini sevdim gri ve yeşil

herkese selamlar şafak 194

Holocum nilücüm erkeklerde ağır renkler sevdiğim için 3. renk diyeceğim ama sevdiğinin ten rengine ve yüzüne en güzeli hangisi gidecek sen daha iyi bilirsin....

bunu beğendim bnde canımm.

nilüfercim ben son 2 tanenin rebgini sevdim gri ve yeşil

çok sağ olun cicişlerim çoğunluk gri dedi. büyük ihtimalle o olacak, rengi de gri ya da füme düşünüyorum

erkeğin en lezzetli yeri ,beyninin etidir,kadınlar buy üzden erkeklerin beyninin etini yer

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…