Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyim tatlışım sen nasılsın, neler yapıyorsun mehmet'e mektup yazdım pazartesi yarım yılımız doluyor da ama yollayamadım ya yağmur yağıyor hiiiç çıkmak istemedim :26:

Bende iyiyim tatlım saol.
Ayy kıyamam yerim sizin yarım ayınızı kızz tazee sevgililerrr
yarın göndersen de ulaşır yavruşum nerde askerlik yapıyorudu? :44:

Bende iyiyim tatlım saol.
Ayy kıyamam yerim sizin yarım ayınızı kızz tazee sevgililerrr
yarın göndersen de ulaşır yavruşum nerde askerlik yapıyorudu? :44:

ay değil kızım yıııııl koskoca yarım yıl yozgat'ta canım yarın gönderirsem gider sağolasın bu arada canım. sizinki gibi yıllar olmasına daha çok var ama :26:

sen biliyor musun o zaman de bana bakayım kuzum gri kaç numaralı şişle örülmeli bir de ipin kalınlığı nasıl olacak, atki ipleri hep aynı mı oluyor :44:

elime almadan detayları bilemem kusum.lakin yün satan bir yere gittiğinde atkı bere örücem ona göre ip ve şiş verirmisiniz dersin.muhtemelen 3.5 -4 numara der.yumusak istiyorsan 3.5- 4 uygun olur. şimdi baktımda tekrardan bunlar kalın kusum ya 5-6 olabilir .kalın olur resimdeki gibi.elin gevsekse eğer 5 tam olur

Son düzenleme:
ay değil kızım yıııııl koskoca yarım yıl yozgat'ta canım yarın gönderirsem gider sağolasın bu arada canım. sizinki gibi yıllar olmasına daha çok var ama :26:

Ayy ayy çok özür dilerim tatlım yıl demk isticektim de ay yazmışımm
Nice senelere inşallah kuşum benim
Ahh ahh nerde o ilk günlerimizzzz amannn boşver tadını çıkarınn valla bu günler bir daha gelmezz

çok sağ ol kuşum aldığım yere de bir sorayım o zaman ben ördükçe ve ördükten sonra koyarım fotolarını. inşallah yetiştirebilirim, 48 gün kaldı :18:

bir daha olmasın kuzum inşallah canım inşallah seneler geçirebiliriz :98: ben şimdiden özlüyorum ilk günlerimizi hele ki ilk günümüzü yıllar geçince de şarap misali tatlanıyor ilişkiler, siz de bugünün tadını çıkarın :114:

veeeee sooooooooooooooooooon 100 diyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

atarsa 99

ELHAMDÜLİLLAH

off benimki fb maçını izliyor galiba arıyorum açmıyor insan bi arar söyler ben maç izlicem diye di mi

kızlar 26 kasım 3. yıl dönümümüz askerime hediye göndercem çok heycanlıyım (

[video=youtube;n2LeKP56gsA]http://www.youtube.com/watch?v=n2LeKP56gsA[/video]

biz de 10 a gircez ocakta yawww
evlensek boy boy bebelerimiz olurdu heral

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…