yeşil ve griyi beğendim.yakında olsam öğretiverirdim sana
Nilüüüüüüüüüüü
Napiosun tatlımmmm?
iyiyim tatlışım sen nasılsın, neler yapıyorsunmehmet'e mektup yazdım pazartesi yarım yılımız doluyor da ama yollayamadım ya yağmur yağıyor hiiiç çıkmak istemedim :26:
Bende iyiyim tatlım saol.
Ayy kıyamam yerim sizin yarım ayınızı kızz tazee sevgililerrr
yarın göndersen de ulaşır yavruşum nerde askerlik yapıyorudu? :44:
sen biliyor musuno zaman de bana bakayım kuzum gri kaç numaralı şişle örülmeli bir de ipin kalınlığı nasıl olacak, atki ipleri hep aynı mı oluyor :44:
ay değil kızım yııııılkoskoca yarım yıl yozgat'ta canım yarın gönderirsem gider sağolasın bu arada canım. sizinki gibi yıllar olmasına daha çok var ama :26:
elime almadan detayları bilemem kusum.lakin yün satan bir yere gittiğinde atkı bere örücem ona göre ip ve şiş verirmisiniz dersin.muhtemelen 3.5 -4 numara der.yumusak istiyorsan 3.5- 4 uygun olur.şimdi baktımda tekrardan bunlar kalın kusum ya 5-6 olabilir .kalın olur resimdeki gibi.elin gevsekse eğer 5 tam olur
Ayy ayy çok özür dilerim tatlım yıl demk isticektim de ay yazmışımm
Nice senelere inşallah kuşum benim
Ahh ahh nerde o ilk günlerimizzzz amannn boşver tadını çıkarınn valla bu günler bir daha gelmezz
kızlar 26 kasım 3. yıl dönümümüz askerime hediye göndercem çok heycanlıyım (
off benimki fb maçını izliyor galiba arıyorum açmıyor insan bi arar söyler ben maç izlicem diye di mi
nilüüü mehmeti benim aşkımla karıştırma
çocuğun günahını almışım zaten kuzum yakameradaymış bebişim aradı da konuştuk. siz ne alemdesiniz?
Canıııımne güzel bizim de 19 Kasım, 9. yılımıza gireceğiz... Benim de aklımda bir şeyler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?