hesnoşum ne kızardın ayolne var aklında
bizde yiyelim o zaman
hesnacım canım sen onlıne degilsin ama çatır çatır yorum yazıyon bacım nasıl oluyor merak ettim dogrusu
yeter artık yaaaaaaaaaaaaaaa isyan zamanım geldi de geçio bile..
İsyanlardayım
ben aşkımı çooooooooooooooooooooook özlediimmmmmmmmmmmmmmmmmm
Aman herkes de bunu merak ediyorPro üyeyim anam ben çatır çatır yorum da yazarım casperlık da yaparım peh Bu Pro üyelik de ne oluyorsa, Profesyonel Üyelik herhal Profum ben hıh Prof hahha
Al benden de o kadar canım....
Eşimle konuşurken komutan geldi çat diye kapattıkBu komutanlara da ne oluyorsa aile namahremimize giriyorlar edepsizler hıh
Al benden de o kadar canım....
Eşimle konuşurken komutan geldi çat diye kapattıkBu komutanlara da ne oluyorsa aile namahremimize giriyorlar edepsizler hıh
2 ay 4 hafta 1 gün zaten 3 ay yapıyor niye bu tıcker beni uyuzlandırıyor yahuuuuuuuuuuu
heeeee özelsin anladım kapişyakısırrrrrrr
o kalplerin çoğaldı diye mi özel oldun yani kıs yoksa şafak atıyon diye özelden mi sayıyolar anam ne çok merak ettim heeee
bu akşam bizim de oyle oldu, komutan geldi die kapattık teli ama sonra msjlaştıksıkıldım artık bitsin geçsin şu günler yaaa off daraldım artık
ay hep tuvalette konusuyoz biz de sessiz sessiz yaaa bagır çağır konuşmayı özlettiler bize
Hee benim tickerim da dün 9 months yazıyordu şimdiki güzelliğe bak, iki haftada izinden düşülecek ohhh 8 buçuk ay kalmış beee 15 ay nere 8 buçuk ay nere epey yol gitmişizOlsun kızzz bak insana moral veriyor emme
kızlar ben kaçıorum artık size ii geceler
kızlar ben kaçıorum artık size ii geceler
beklemek çok zor yaa sabır var ya insanı allah sabırla imtihan etmesin acayip zor cidden bekle bekle bitmiyor günler ve gercekten de sanki azaldıkca daha bir boguluyoruz mu ne bazen çok takıyorum yaa düşmüyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?