Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hesnacım canım sen onlıne degilsin ama çatır çatır yorum yazıyon bacım nasıl oluyor merak ettim dogrusu

yeter artık yaaaaaaaaaaaaaaa isyan zamanım geldi de geçio bile..

İsyanlardayım
ben aşkımı çooooooooooooooooooooook özlediimmmmmmmmmmmmmmmmmm

hesnacım canım sen onlıne degilsin ama çatır çatır yorum yazıyon bacım nasıl oluyor merak ettim dogrusu

Aman herkes de bunu merak ediyor Pro üyeyim anam ben çatır çatır yorum da yazarım casperlık da yaparım peh Bu Pro üyelik de ne oluyorsa, Profesyonel Üyelik herhal Profum ben hıh Prof hahha

2 ay 4 hafta 1 gün zaten 3 ay yapıyor niye bu tıcker beni uyuzlandırıyor yahuuuuuuuuuuu

yeter artık yaaaaaaaaaaaaaaa isyan zamanım geldi de geçio bile..

İsyanlardayım
ben aşkımı çooooooooooooooooooooook özlediimmmmmmmmmmmmmmmmmm

Al benden de o kadar canım....

Eşimle konuşurken komutan geldi çat diye kapattık Bu komutanlara da ne oluyorsa aile namahremimize giriyorlar edepsizler hıh

Son düzenleme:
Aman herkes de bunu merak ediyor Pro üyeyim anam ben çatır çatır yorum da yazarım casperlık da yaparım peh Bu Pro üyelik de ne oluyorsa, Profesyonel Üyelik herhal Profum ben hıh Prof hahha

heeeee özelsin anladım kapiş yakısırrrrrrr
o kalplerin çoğaldı diye mi özel oldun yani kıs yoksa şafak atıyon diye özelden mi sayıyolar anam ne çok merak ettim heeee

Eşimle konuşurken komutan geldi çat diye kapattık Bu komutanlara da ne oluyorsa aile namahremimize giriyorlar edepsizler hıh

bu akşam bizim de oyle oldu, komutan geldi die kapattık teli ama sonra msjlaştık sıkıldım artık bitsin geçsin şu günler yaaa off daraldım artık

ay hep tuvalette konusuyoz biz de sessiz sessiz yaaa bagır çağır konuşmayı özlettiler bize

2 ay 4 hafta 1 gün zaten 3 ay yapıyor niye bu tıcker beni uyuzlandırıyor yahuuuuuuuuuuu

Hee benim tickerim da dün 9 months yazıyordu şimdiki güzelliğe bak, iki haftada izinden düşülecek ohhh 8 buçuk ay kalmış beee 15 ay nere 8 buçuk ay nere epey yol gitmişiz Olsun kızzz bak insana moral veriyor emme

heeeee özelsin anladım kapiş yakısırrrrrrr
o kalplerin çoğaldı diye mi özel oldun yani kıs yoksa şafak atıyon diye özelden mi sayıyolar anam ne çok merak ettim heeee

bu akşam bizim de oyle oldu, komutan geldi die kapattık teli ama sonra msjlaştık sıkıldım artık bitsin geçsin şu günler yaaa off daraldım artık

ay hep tuvalette konusuyoz biz de sessiz sessiz yaaa bagır çağır konuşmayı özlettiler bize

Mesajlaşmak da kesmiyor yaa illa sesini duyacağım... Biraz önce mesaj çektim gerçi uyumuştur eşşek

Biz sessiz sedasız konuşmuyoruz ama rahat konuşamıyoruz boş vakti olmuyor dar vakitlerde konuşmak için debeleşiyoruz gerçekten yorucu...

beklemek çok zor yaa sabır var ya insanı allah sabırla imtihan etmesin acayip zor cidden bekle bekle bitmiyor günler ve gercekten de sanki azaldıkca daha bir boguluyoruz mu ne bazen çok takıyorum yaa düşmüyor diye

beklemek çok zor yaa sabır var ya insanı allah sabırla imtihan etmesin acayip zor cidden bekle bekle bitmiyor günler ve gercekten de sanki azaldıkca daha bir boguluyoruz mu ne bazen çok takıyorum yaa düşmüyor diye

Öyle canım maalesef yaa ben de çok üzülüyorum eşimle her konuşmamızda bu gün muhabbeti geçiyor, artık o da iyice sayıyor gün gün önceden bu kadar saymazdı... İyice dayanılmaz oldu bizim için... Her özel günümüz ayrı, birbirimize ihtiyacımız olduğunda ayrı nereye kadar dayanacağız bilmiyorum... Sabır sabır derken sabır mı kalır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…