Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sordum canım dün evett ıslatmışlar aşkımı kıyamamm ben onaaaa çorba falanda dökmüşler üstünee

çorba ha

süper süper harikaaaaaa bayıldımmm bitti be şeker'im. en zorlu süreci başarıyla atlattınız. mutlu olmayı çok ama çoook hakettiniz

evet canım çorba hatta ayrıntıları dinledim şimdi. çorbayla ayranı karıştırmışlar. Ali'yi çağırmışlar gel bişey göstercez diye. önce bi güzel çorbayı dökmüşler kafasından aşağıya sonrada hortumla yıkamışlar

çok caniler yaa benim aşkıma öyle bir şey yaparlarsa dalarım

bu arada canlar milli savunma bakanlığı memur alıyormuş ayrıntılar için bkz.

Memurlar.Net - İlan (Milli Savunma Bakanlığı Uzman Alım İlanı)

hadi bee her şekilde ama her şekilde miiiiiiiiiiiii

kız bildiğin evdeydikk yeni evlenmişiz bizim evdeyiz yeni evliyiz diyede annemler bizi tek bırakmışlardı evde.

ama o kadar herşey ama herşeyy değildii

çok etkilenmişim demekki o konuşmadann

neden canımm yaaa

Bilmiyorum yaaa

Açım yemek yemek istemiyorum, yapmam gereken şeyleri yapmak istemiyorum, boşa koyuyorum dolmuyor, doluya koyuyorum almıyor, garip hissediyorum kendimi

Bu arada dün ben de gördüm eşimi rüyamda güzel bir rüyaydı, şimdi film izliyorum, biraz duygusalım

kız bildiğin evdeydikk yeni evlenmişiz bizim evdeyiz yeni evliyiz diyede annemler bizi tek bırakmışlardı evde.

ama o kadar herşey ama herşeyy değildii

çok etkilenmişim demekki o konuşmadann

oyiii ne tatlı bir rüyaymış kız öyle her şey ama her şey olaydı dadından yenmezmiş ya neyse artık bir daha ki sefere

canım tad almasan da yemek yemen gerektiğini biliyorsun işler bir kenarda dursun biraz; ama sağlığına dikkat et :26: şu sigarayı da bırak artık, zarar veriyor sana sen nasıl gördün yavrucum

ben mehmet'i sadece kavga ettiğimizde görüyorum ya la

canım benim ya yapma böylee. güçlü olman lazım. güçlü ol ki çabuk geçsin zaman. yoksa böyle daha zor geçiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…