Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Son düzenleme:
kızlarrr ben çıkıyım artık başım çok ağrıyo iyi geceler herkesee. öpüyorum hepinizi

Yemedim de hiç bir iş yapmadım da dursun bakalım her şey... Yarın erken kalkıp okula gideceğim, yatsam iyi olacak ama yatmak da istemiyorum... Rüyam çok iyiydi bu arada... Eşim gelmişti dolaşıyorduk geziyorduk el eleydik mutluyduk...

canım benim ya yapma böylee. güçlü olman lazım. güçlü ol ki çabuk geçsin zaman. yoksa böyle daha zor geçiyo.

Bazen gücüm tükeniyor sanırım...

Film bitti

Önceden izlediğim filmi yine izledim yine salya sümük ağladım...

Sırada bunlar var, kaçıncı izleyişlerim bilmiyorum ama izlenecek ve yine ağlanacak... Kasımda Aşk Başkadır ve Melekler Şehri.....

canımmm benimmmmmm maşallahh size yaaa

böyle kavuşanları duyunca çok ama çok mutlu oluyorum. rabbim çok ama çok mutlu etsin inş sizii

süper süper harikaaaaaa bayıldımmm bitti be şeker'im. en zorlu süreci başarıyla atlattınız. mutlu olmayı çok ama çoook hakettiniz

Çok çok tesekkür ederim canlarımm..Çok zor günler gecırdım,kahroldum ama bitti şükürler olsun.Geriye baktıgım da hiçbirşey hatırlamıyorum,mutlulugum herseye yetiyor.
Şafagım bitmiş olabilir ama her zamanki gibi buralarda olacagım..Hepinizin 'şafak dogan güneş' mutlulugunu paylasacagım inşallah...

Son düzenleme:

nasıl yemedin yaa aç değil misin, canın mı istemiyor :26: canın istemediği için yemiyorsan çok yanlış yapıyorsun. arabam olsa çıkar gelir sana yemek getirirdim; ama... lütfen ye bir şeyler... bahsettiğin filmi indirdim canım, evim sensin'in orijinali demiştin ya... mehmet'le izinde her gece bir film izlicez bildiğiniz sevdiğiniz sevgiliyle izlenecek güzel filmler varsa söyleyin de onları da indireyim...

Ohh yeni yıla birliktemi giriiceksiniz yavrumm?

Maşşallah canım 14 şubatta ibonun d.günü

evet kuzum ya inşallah ama o bahsettiklerimi yapamam ailesiyle olcaz zaten ne güzel bir günde doğmuş öyle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…