canımm bu arada seni gördüm aklıma geldi. o rüya konusunu konuştuğumuz gece ben Ali'yi rüyamda gördümm
wuhuuu o zaman rüya geceleri yapalım
sen de mi gördün yoksa
Canıııımne güzel bizim de 19 Kasım, 9. yılımıza gireceğiz... Benim de aklımda bir şeyler var
benim görmeme ne gerek var, ben her gece onu düşünmekten sabaha doğru uykuya geçtiğim için, uyku zamanında pireleri uçusturuorumher an gözümün önünde sevdiceğim rüyalarıma sığdıramam ki
hee nilüü kız bugün birikmiş resimlerimizi bastırdım, 388 tane resim ii kazıklandım bi de yaaa
olalala tubişim n'aptın sen ayy değmiştir elbette de... ne kadar verdin bakam?
9. yılmı hay maşallah rabbim nazarlardan korusun bizlerede nasip etsin canım (
ne var peki aklında bana da fikir olsun söyle de (
pff 200 kağıt bayıldım ama geldiğinde ona sürpriz yapmak istedim
ben de mehmet'e yapcam sürprizi deyim o zaman bir aksilik olur da yapamazsam diye korkumdan diyemiyorum kmselere 31 Aralık gününe fotoğrafçı ayarladım, profesyonel karşıyaka'da dış çekim yapacaklar sen nasıl bir şey yapcan fotoğraflarla???
o da bende kalsın, zamanı gelince sölerim
güzel insan nerelerdesin sen görüşemedik uzun zamandırama bence sen hesna'dan fikir alma
yaa ben söyledim amaçok mızıkçısın, hıh az çok tahmin ettim gibi de neyse
iyiyim canım benim evet görüşemedik bayadırr (sen ne yapıyon nasıl keyifler bide niye fikir almayayım hesna dan (
nasıl yemedin yaaaç değil misin, canın mı istemiyor :26: canın istemediği için yemiyorsan çok yanlış yapıyorsun. arabam olsa çıkar gelir sana yemek getirirdim; ama... lütfen ye bir şeyler... bahsettiğin filmi indirdim canım, evim sensin'in orijinali demiştin ya... mehmet'le izinde her gece bir film izlicez bildiğiniz sevdiğiniz sevgiliyle izlenecek güzel filmler varsa söyleyin de onları da indireyim...
evet kuzum ya inşallahama o bahsettiklerimi yapamam ailesiyle olcaz zaten ne güzel bir günde doğmuş öyle
9. yılmı hay maşallah rabbim nazarlardan korusun bizlerede nasip etsin canım (
ne var peki aklında bana da fikir olsun söyle de (
ben de mehmet'e yapcam sürprizi deyim o zaman bir aksilik olur da yapamazsam diye korkumdan diyemiyorum kmselere 31 Aralık gününe fotoğrafçı ayarladım, profesyonel karşıyaka'da dış çekim yapacaklar sen nasıl bir şey yapcan fotoğraflarla???
güzel insan nerelerdesin sen görüşemedik uzun zamandırama bence sen hesna'dan fikir alma
keyifler iyi canım çok şükürmehmet'le kavga etmediysem iyiyimdir genelde aramızda kalsın kimselere söyleme hesna çok fena fikirler verir gelince saçımı başımı yolacak
keyifler iyi canım çok şükürmehmet'le kavga etmediysem iyiyimdir genelde aramızda kalsın kimselere söyleme hesna çok fena fikirler verir gelince saçımı başımı yolacak
cnm çok abartı bişey yapmayı düşünmüyorum, resimleri bir albüm yapıcam ... resimleri çekildiğimiz tarih sırasına göre yerleştircem.. her resmin arkasına o an yasadıklarımızı yazıcam..
heebenim aklım neden hep kötü şeylere çalışıyor bu sıralar yaa çok orijinal ve şık bir sürpriz canım benimki kadar olmasa da ama bakalım yener beğenecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?