Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen de mi gördün yoksa

benim görmeme ne gerek var, ben her gece onu düşünmekten sabaha doğru uykuya geçtiğim için, uyku zamanında pireleri uçusturuorum her an gözümün önünde sevdiceğim rüyalarıma sığdıramam ki

hee nilüü kız bugün birikmiş resimlerimizi bastırdım, 388 tane resim ii kazıklandım bi de yaaa

olalala tubişim n'aptın sen ayy değmiştir elbette de... ne kadar verdin bakam?

pff 200 kağıt bayıldım ama geldiğinde ona sürpriz yapmak istedim

ben de mehmet'e yapcam sürprizi deyim o zaman bir aksilik olur da yapamazsam diye korkumdan diyemiyorum kmselere 31 Aralık gününe fotoğrafçı ayarladım, profesyonel karşıyaka'da dış çekim yapacaklar sen nasıl bir şey yapcan fotoğraflarla???

o da bende kalsın, zamanı gelince sölerim

yaa ben söyledim ama çok mızıkçısın, hıh az çok tahmin ettim gibi de neyse

cnm çok abartı bişey yapmayı düşünmüyorum, resimleri bir albüm yapıcam ... resimleri çekildiğimiz tarih sırasına göre yerleştircem.. her resmin arkasına o an yasadıklarımızı yazıcam..

iyiyim canım benim evet görüşemedik bayadırr ( sen ne yapıyon nasıl keyifler bide niye fikir almayayım hesna dan (

keyifler iyi canım çok şükür mehmet'le kavga etmediysem iyiyimdir genelde aramızda kalsın kimselere söyleme hesna çok fena fikirler verir gelince saçımı başımı yolacak

Son düzenleme:

Evet yemedim, açtım ama canım yemek istemedi, zaten ben zamanında yemeyince iştahım kaçıyor öyle yani... Resimlerini koyduğum filmler güzel bence...

9. yılmı hay maşallah rabbim nazarlardan korusun bizlerede nasip etsin canım (

ne var peki aklında bana da fikir olsun söyle de (

Teşekkür ederim tatlım, aklımda güzel şeyler var evet, bugün alışverişteydim o yüzden ama söylemeyeyim yaa özel olsun hehe

Vavvv bak sen nilüye süprisçi seni

güzel insan nerelerdesin sen görüşemedik uzun zamandır ama bence sen hesna'dan fikir alma

Niye benden fikir almıyormuş söyle bakiiiim

keyifler iyi canım çok şükür mehmet'le kavga etmediysem iyiyimdir genelde aramızda kalsın kimselere söyleme hesna çok fena fikirler verir gelince saçımı başımı yolacak

geldim bilee mannak Casper olduğumu unutuyorsun

Ne fena fikir veririm bakiim ne fenalığımı gördün

cnm çok abartı bişey yapmayı düşünmüyorum, resimleri bir albüm yapıcam ... resimleri çekildiğimiz tarih sırasına göre yerleştircem.. her resmin arkasına o an yasadıklarımızı yazıcam..

hee benim aklım neden hep kötü şeylere çalışıyor bu sıralar yaa çok orijinal ve şık bir sürpriz canım benimki kadar olmasa da ama bakalım yener beğenecek mi

hee benim aklım neden hep kötü şeylere çalışıyor bu sıralar yaa çok orijinal ve şık bir sürpriz canım benimki kadar olmasa da ama bakalım yener beğenecek mi

Kötüsün de ondan... Yaklaşan mehtap vurmuş seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…