heebenim aklım neden hep kötü şeylere çalışıyor bu sıralar yaa çok orijinal ve şık bir sürpriz canım benimki kadar olmasa da ama bakalım yener beğenecek mi
aaa öyle deme hesna candır cann (
geldim bilee mannakCasper olduğumu unutuyorsun
Ne fena fikir veririm bakiim ne fenalığımı gördün
Evet yemedim, açtım ama canım yemek istemedi, zaten ben zamanında yemeyince iştahım kaçıyor öyle yani...Resimlerini koyduğum filmler güzel bence...
Teşekkür ederim tatlım, aklımda güzel şeyler var evet, bugün alışverişteydim o yüzden ama söylemeyeyim yaa özel olsun hehe
Vavvv bak sen nilüye süprisçi seni
Niye benden fikir almıyormuş söyle bakiiiim
tabii canımesra neden hesna'nın arkasından konuşup duruyorsun, cık cık çok ayıp
ahh kafam
bak işte söyleyemiyorsun ne aldığını
siz sürpriz yaparsınız da ben yapamaz mıyım
ayrıcaaa yemek yemediğin için kutluyorum seni :128:
yener begenir cnm, kotu şeyleri de açıklamıyım burda ama dimi, kotu ornek oluorus sonra ... İzne geldiğinde bizde 1 gün Kocaeli'ne gidices, senelerdir almadıım diplomamı almaya, o zamanlar bişeler düşünebilirim, aa araba arıza yaptı orda kaldık
Kötüsün de ondan...Yaklaşan mehtap vurmuş seni
yener begenir cnm, kotu şeyleri de açıklamıyım burda ama dimi, kotu ornek oluorus sonra ... İzne geldiğinde bizde 1 gün Kocaeli'ne gidices, senelerdir almadıım diplomamı almaya, o zamanlar bişeler düşünebilirim, aa araba arıza yaptı orda kaldık
AhahahahahaSeni cadı seni
Alışverişteydim ama eşime bir şey almadım canım ona kendi ellerimle bir şeyler yapacağım onun içindi alışveriş ama söylemeeeeeemmmmmÖzel
Niye kutluyorsun kızz oruç tutmuyordum ki
bnde albüm almıştım ömere ahşap çok şık bir albümdü gittigidiyordan sipariş vermiştim içinide notlarla resimlerle doldurmustum çok hoşuna gitmişti canım yenerde beğenir
AhahahahahaSeni cadı seni
Alışverişteydim ama eşime bir şey almadım canım ona kendi ellerimle bir şeyler yapacağım onun içindi alışveriş ama söylemeeeeeemmmmmÖzel
Niye kutluyorsun kızz oruç tutmuyordum ki
tabiki cnm, sen nilüye aldırma o takılıo işte.. ben sürpriz yapıcam da yener beenmicek
tabiki cnm, sen nilüye aldırma o takılıo işte.. ben sürpriz yapıcam da yener beenmicek
eheheh. canım beğenmesi için dua etcem sen hiiiç merak etme
aynen canım (
bende bir kutu alıp onun içini doldurcam (
bir tane bebek patiği aldım çok tatlı onun üzerine ilerdeki ufaklığımızın ilk patiği bu olsun yazcam
sonra asker kurabiyeleri yaptırcam
sonra romantik bir kitap alcam o kitaba kendi ellerimle resimlerimizden oluşan bir kitap ayracı yapacağım
sonra kalpli kağıtlara notlar yazcam
sonra bir kavanozada notlat yazıp üzerine de aşkpirin her gün bir tane aç yazacağım ne kadar şafak varsa o kadar kağıdı doldurcam
daha neler neler (
aynen canım (
bende bir kutu alıp onun içini doldurcam (
bir tane bebek patiği aldım çok tatlı onun üzerine ilerdeki ufaklığımızın ilk patiği bu olsun yazcam
sonra asker kurabiyeleri yaptırcam
sonra romantik bir kitap alcam o kitaba kendi ellerimle resimlerimizden oluşan bir kitap ayracı yapacağım
sonra kalpli kağıtlara notlar yazcam
sonra bir kavanozada notlat yazıp üzerine de aşkpirin her gün bir tane aç yazacağım ne kadar şafak varsa o kadar kağıdı doldurcam
daha neler neler (
vaooovaşırı aşk yüklemesine maruz kalacak desene
nilüüü zorla diosunki tubik benle uğraşsın, ah yakın olsaydık da sana sorardım ben
seviyorum seniiihani gün yapacaktın sen tubik'im nerde pasta börek
vaooovaşırı aşk yüklemesine maruz kalacak desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?