Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

şimdi üzülebilir ama inan ilerisi için en doğrusu bu ve üzülse bile içinden senle bir kez daha gurur duyacak

İyi uykular kızlar....

Günlüğüme yazayım çıkacağım ben de filmimin son bölümünü de izleyeyim yatayım... Yarın çok erken kalkılacak okula gidilecek... Atamızı anacağız....

selam kızlar

ŞEKERCİMMM çokkk sevindim canım gözünaydın yaaaana güzel bir sürprizzzdarısı bizlereee.

Canım hocaya gitmesi gerek iyi bir hocaya bu işleri bilen

muhabbete direk kafadan gireceğim valla.giriş gelişme sonuç kuramıylan uğreşçek sabrım yok
açılın geliyorum
nilü anladığım kadarıyla sen mehmetin ailesinde kalıp-kalmama arasında gidip geliyorsun.kalmasan arkadaşın teii bergamada gidip gelmek zor diyosun.la yavrum tuğba teii kıbrısa gidiyo 2ayda bir bergama-izmir koymamalı sana. şimdi durum şu şu şekilde toplamaya çalışıcam.
-onlarda kalsan mehmetin gözündeki yerin değişmez aksine kuvvetlenir, o adam hiç mi tanımıyo senin karakterini de bi onlarda kaldın diye huyu suyu değişsin hm?
-ayrıca kalsan ne olur, aynı odada aynı yatakta yatacaksınız sanki? sen tavrını belli ettikten sonra ne olabilir ki daha fazla?
-evde de akşam sürekli ağız ağıza,toto totoya mı olacaksınız da pişman olmak istemiyorum diyosun, ne yapabilirsin kurban olduğum da şimdiden gitmeden pişmanlık hissiyatı sardı seni
- daha önceden ailesiyle bi tanışıklığın varsa ki vardır muhtemelen kalkıp her gün bergamaya gidip gelmen maddi açıdanda zorlar seni, bu kıbrısa gitmekle de eş değer değil şehiriçi daha yorucu.
-kalsan ailesi ne diyecek, ne düşünür derdi aile eğer yüze vurcak tarzda değilse ki öyleymiş niye kalmayasın, şahsen oğlum olsa ve böyle bi durumda benim karşıma gelse ben mutlu olurum bak oğlum içün neler yaptı-yapıyo derim.ailesiyle şimdiden yüz göz olma diyenlere karşıyım.ilerde evlencem ben deyip hop sürpriz yumurtadan çıkar gibi karşılarına çıkmak çok saçma olur. ister Mehmet ister Gazi ister Yener olsun onlar için verilen emeğin gösterilmesi lazım onların ailesine ben böyle düşünüyorum..ve inan ki bu şekilde düşündüğüm için kazançlı çıkıyorum..pazartesi narkozun etkisinden yeni çıkmışken gözümü açtığımda Gazi'nin anneannesini gördüm ayakucumda.kadın ağlıyordu.neymiş efendim ben ameliyat olmuşum en son onun haberi olmuş yasin okusun diye aramış kendi kızı sebebini öğrenince yasin okuup soluğu benim yanımda almış kadın.ki 70 küsur yaşında ve iki dizinde de diz kayması ve su kaybı var. yatakta yatıyorum bi de ayağıma zorla hediye terlik almış kokoş bişey onu giydirmeye çalışıyordu kendi annemin yanında. ben bunu gördükten sonra ha suyunu çıkartmam ama o aileye elimden geleni yaparım. demem o ki zaten bu git gellerin lafını yapacak olan zaten kendini belli eder. duruştan bakıştan anlaşılır inan ki. önemli olan senin ne istediğin.
mehmet üzülecek demişsin e sende üzüleceksin belki kahrolacaksın niye kalmadım diye ne diye üzülüyorsunuz ki, sen kendini bildikten sonra mehmet kendini ve seni bildikten sonra vız gelir tırs gider balım takılma sen.
Önemli olan senin ne istediğin...İlerde ah keşke gitseydim/kalsaydım da diyebilirsin, kalmasaydım da iki şıkkın hesabını yine sen kendinde vereceksin.buna ne ben ne mehmet ne hesna ne tuğba ne de onun ailesi çözüm bulabiliriz.
Unutma;pişmanlığında senin kursağında kalanlarında...şimdiye kadar ah keşke yapsaydım dediklerini bi koy önüne bi de yapmasaydım keşke dediklerini hangileri daha ağır geliyor ona göre ver kararını güzellik..
hööh ne yazmışım be geri dönüp okuyamıcam valla kızlar sürç-ü lisan ettiysem affola ya la
hepinizi seviyom bu arada, kırılmayın-gücenmeyin bana sakın

Artık o listede yokumm yuppiiiHESNA teşekkür ederim depükler icin,geri dönüşümü mutlaka olacak canımm

Bundan sonra;

Her dakika Tunceli haberlerine korkarak bakmak yok artık.Kötü senaryolar düşünmek yok,düşündükçe kafayı yemek yok.

Takvimi günü gününe ezberlemek ,Türkiye haritasını milim milim boyamak yok.

'Ya gelmezse ben naparım' diyip anne dizinde ağlamak yok.

Gece gündüz ağlayarak,çaresizse beklemek yok.

Bundan sonra huzur var,mutluluk var,gelecegımıze dair hayallerimiz var.En önemlisi bizim umudumuz var.

Türkücüm gazinin ne iyi bir annanesi varmış Nazicane fikrimi belirtmem gerekirse bence bu olay yakınlık derecesine göre değişir. Türkü sen ablasına gittin annesiyle babasıyla tanıştın yeni çıkıyor olabilirsin ama sanırım baya vakit geçirdin.Nilüfer öylemi bilmiyorum ama çok samimi olmadan kimsenin ne olduğunu ne düşündüğünü bilemezsin kaldı ki tanıdığından bile şüphe etmen gereken bir ortamda yaşıyoruz.Mesela sana şu yaptığı annanesinin menfatsiz tamamen kendi duygularınla bir olay bana yapılsa asla unutmazdım çok hoş bir davranışİnsanların bence asıl fikirlerini davranışları ortaya koyar.Tam anlamıyla tanımak içinde zaman geçirmek ve zamanın geçmesi gerek benim nazicane fikrim bu

vay canına süper olmuş yaaa allah bir daha ayrılık vermesin inşallah canım hep mutlu olun emi

Türkücüm güzel yazmışsın ama ben soylediklerine pek katılmıyorum. Nilü'nün yaşadıklarını da az çok biliyorum. Ve bu yüzden nilünün bu planı beni huzursuz etti. Ayrıca; ailesi çok iyi bile olsa, yarın öbür gün bunları yüzüne vurmayacak bile olsa, her aile bi düşünür: daha ortada hiçbirşey yokken bu kız gelip kalıyor, şimdiden böyleyse ileride nasıl olur diye... Bunların hepsini bir kenara bırak, bugün insanlar 10-15 yıl flort donemı yaşıyor, evlendikten sonra hiç tanımamışım diyor, kaldı ki aileyi tanımaktan bahsedıoruz, bence her zaman mesafeli davranılmalı!

Cigara

[video=youtube;tUhUwnjE-vY]http://www.youtube.com/watch?v=tUhUwnjE-vY[/video]

bende izledim biraz önce fena oldum yaaa

bana böyle filmler yaramıyor içim sıkılıyo şimdi ağlamaklı ağlamaklı dolanıyorum evdee

Canım yaaa Ben de dünkü filmleri ard arda izleyince fazla geldi, bugün film falan izlemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…