türkü, gülşen çok teşekkür ederim ilgilenip cevap yazdığınız içinben tubik'in bu konuda haksız olduğunu düşünmüyorum. daha önce yaşanan sorunlar vardı; ama bunların ne benle ne de mehmet'in ailesiyle bir ilgisi vardı. tamamen mehmet'in geçmişinin bana çok ters gelmesinden kaynaklı sorunlar yaşadım. ilişkimizin başlangıcında mehmet ciddi bir ilişkiye başladığını kabul edemediğinden mi, alışkanlıklarından vazgeçemediğinden mi, ben çok kıskanıp çok kısıtladığımdan mı bilemiyorum; ama bazı sorunlar yaşamıştık. hala zaman zaman, yer yer üzüyor bu durum beni. o problemleri bir şekilde atlattık çok şükür. mehmet gerçekten beni sevdiğini, istediğini anladı, kabul etti ve ciddi bir ilişkide taraflar nasıl davranması gerekiyorsa o şekilde kendinde olması gereken değişiklikleri yaptı. ben de daha anlayışlı olmaya çalıştım. mehmet'in ailesinin benden ilk başlardan beri haberi var. o günden beri bana çok değer verirler. mehmet de ailesi de her zaman benim diğerlerinden farklı olduğumu vurguladılar. çünkü ben mehmeti 9 aydır her gün arıyorum, onun için doğum gününde hediyeler alarak yozgat'a gittim. annesi teşekkürler etti oğullarını yalnız bırakmadığım için. bana ilk tanıştığımız günden beri kızım diye hitap ediyor. abisinin eşine evlendikten sonra kızım demeye başlamış biri üstelik. ilk tanışmamızda onlar beni izmir'e davet etti, yol paramı dahi karşıladılar, maddi durumları bu ara kötü olmasına rağmen. o zaman kalmadım çünkü annem sadece gidip tanışmama izin verdi kalmama değil. günübirlik gittim o zaman, sabah indim gece bindim. bu kez de mehmet 5 gün kalacak demiş annesi aaa bu kez kalsın o da bizim kızımız senle dönsün demiş. mehmet de ailesi o kadarına izin veriyor demiş. ailem dediği de ablam, bu gidişimde sadece ablam bilecek. zaten benim annem babam=ablam diyebilirim. tabii bir abla annenin babanın yerini tutmaz; ama benim ablam çok farklıdır, herkesten önde gelir. ailesi benim orda kalmamı ailemden kimse bilmediğinde sorun eder sadece. böyle işte yaa daha ne yazim bilemedim :26:
bu konuda sana herkes düşüncelerini söyledi nilüm, artık karar senin.... Bize sadece kararına saygı duymak düşer
henüz bir karar almadım kuzum kararımda bir değişiklik de yok. belki senin kadar sert düşünmüyorum bu konuda; ama eskisi gibi tamamen saf duygularla da hareket etmicem. bazı şeylerin farkına vardırdın beni. her şeyin insanlar için olduğunu hatırlattın. benim iyiliğimi istediğini, istediğinizi çok iyi biliyorum. düşünceleriniz benim için çok kıymetli, tüm samimiyetimle söylüyorum bunu. söylediklerin beni çok üzdü olabilitesi yüksek olduğu için, gerçeklik payı olduğu için; ama hiç kırılmadım sana, hiç kızmadıminan gece uyuyamadım, sabah da sinirimi mehmet'ten çıkardım :26:
bu sebep yüzünden mehmetle tartışma, onun asker olduğunu unutma.. bazı şeyleri o düşünemese de senin düşünmen gerekiyor... Seni çok iyi anlıyorum, benimde şu an önceki aklım olsa senin yaptıklarını yapmak, yaşamak isterdim ve eminimki yapardım da... Ama bazı şeyler yaşanarak anlaşılıyor.. Bazen insan yaptığı şeyin farkında olsa da o yanlışı yapmak istiyor.. İşte asıl mesele de burada bence... Eğer ileride beni huzursuz, mutsuz etme ihtimali varsa yapmamam gerekiyor diyebilmeliyim... İnan bana aslında seni yadırgamıyorum, bunlar çok temiz saf duygular senin için ama herkes oyle olmuyor maalesef... Şimdiki aklım olsa önceki hatalarımı yapmazdım, sen de ileride inş bu cümleyi kullanmazsın, inş herşey senin için çok daha iyi olur
konuştuklarımızdan bahsetmedim canım; ama o anladı. biri bir şey mi dedi sana dediben bunun bir hata olmaması için dua etmeye karar verdim canım. şu anda gidiş dönüş biletlerimiz alınmış olmasına rağmen eğer gitmem hayırsızsa Allah bir engel çıkarsın diyorum. ama her şeyin çok güzel olacağına inanıyorum. mehmet'le gitsem, onun yanında olsam çok mutlu, gitmezsem çok mutsuz olcam. bunu hissediyorum. ben hiç gelmesem mi dedim, çok üzüyorsun beni söyleme böyle şeyler dedi. o problemden sonra her şey çok değişti tubik'im :26:
herşeyin hayırlısı cnmm
amin canımkararıma son şeklini verdikten sonra eksileriyle artılarıyla paylaşırım. desteğin için sağ ol tekrar
olay oldum, düne bomba gibi düştümherkes güne düşer ama...
tmm artık boşver takılma bu konuya daha fazla canını da sıkma... napıosun nasıl geçti günün, düğüne gittim demişsin benim düğünüme gelmessen paralarım kıs seni
hangi konuya canım11'de kalktım, 2'de evden çıktım, yağmur yağıyordu otobüs bekledim ıslandım üşüdüm :26: 4.5'ta nikaha katıldık. erken gitmişiz salona bir nikah daha izledik. ikisini de hiç beğenmedim sonra eve götürdüler bizi yemek yedirdiler çıktık geldik. zaten nikah aile arasındaydı çocuğun tayini için yaptılar. öyle işte sen neler yaptın??? sen düğün yap da halay başı ben olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?