Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

vur kır parçala bu maçı kazan

bana ne bana ne ya izmir'deki arkadaşım merkezde olsa onda kalırım hep; ama tee bergama'da :26:

Hahahaha ben de asker elbiseli tek foto istemiyorum demiştim...

Yavrum senin nickin holofira değil mi onun holosunu aldım kötü bişi demedim nilü dedim yaniii

hee, benim kafa basmadı. asker elbiseli halini sevmiyor musunuz ya :44: ben mehmet'in üzerinde görmeye bayılıyorum

Son düzenleme:
bana ne bana ne ya izmir'deki arkadaşım merkezde olsa onda kalırım hep; ama tee bergama'da :26:

hee, benim kafa basmadı. asker elbiseli halini sevmiyor musunuz ya :44: ben mehmet'in üzerinde görmeye bayılıyorum

Bergama da mı epey uzakmış canım yaaa taaa neresi... Bence bir gün onlarda kalmakla uğraşma yolda mı geçsin az günün :44:

Ben daha görmedim eşimi üzerinde asker kıyafetiyle sadece vesikalıktan gördüm, ama askerliği hatırlamak istemediğim için foto da görmek istemiyorum demiştim belki bir gün yanına gidersem askeriyeye görürüm...

esraaaa, canım arkadaşım, nerelerdesin seeen

Sıkışınca esrayı çağır e mi

Kızlar size bugün öğrendiğim bir şeyi söyleyeceğim bu konuda bilgisi olan var mı acaba????

Gece gece aklıma geldi.... Benim kayınvalideme biri büyü yapmış... Dün garip bir şey bulmuş evde iyice streçe sarılı açmış bakmış eski yazı var, epey de eski kağıtmış bayadır duruyormuş demek ki evde... Bugün sordurtmuş kısmet kapatıcı büyü yapmışlar... Şokkk oldukkkk Bu konuda bilgisi olan var mı :44:

cnm çok bi bilgim yok ama o işlerden anlayan birine götürmek lasım

canım canlı canlı görsen emin ol çok gururlanırsın ben kameradan gördüm çoook duygulanmıştım, ağlamıştım

tubik kızıyor bana iş ciddiye binince laf söz olur gittiğin, kaldığın diye ama söz veriyorum yanlış bir şey yapmıcam :26:

Ben de görsem beğenirim büyük ihtimal her haliyle severim ben eşimi canım benim

anlıyorum canım haklı tuğba ama doğru diyor dikkat et e mi...

hesnam sende ne güsel soluosun heee, gerekırse yollarda geçsin, gidip o kadar gün görecek buna da şükür... Bize söz vermen veya gerçekten kotu bişey yapmaman değil önemli olan.. Bir de Mehmet'in gözündeki o masum, saf kızı düşün herşeyi bir kenara bırak sen kendine yakıştırabilio musun, nilüm belkı yazdıklarım sana ağır gelebilir ama hiç doğru birşey yapmıosun.. ben nişanlı olduğum halde, kalmıorum... ki sen çok buyuk cesaret edıosun ve farkında olmadan ileride önüne teker teker gelecek şeyleri düşünmüosun.. sonradan pişman olacağın şeyler yapma

yaparlar canım. benim pek bilgim yok; ama oluyor ve tutuyor dua sonuçta kötü de olsa onu ne yapması gerekiyor şimdi??? yakacak mı, yırtacak mı, atacak mı???

........................

yaparlar canım. benim pek bilgim yok; ama oluyor ve tutuyor dua sonuçta kötü de olsa onu ne yapması gerekiyor şimdi??? yakacak mı, yırtacak mı, atacak mı???

Yaaa şaştık kim yapar diye... benim kayınvalidem eşinden ayrı ve kayınpederim olsun onun ailesi olsun kaynanamı sevmezler... O taraf yapmıştır diye düşünüyoruz ben inanmam böyle şeylere pek ama kadın kaç yıldır bir düzen tutturamıyor girdiği işlerden çıkıyor, hemen hemen her iş yeriyle mahkemelik parasını alamadığı için, para ve sağlık sorunu çekiyor, evlenecek oluyor evlenemiyor yatağın altına koymuşlar geceleri uyuyamıyorum diyordu zaten... Ne tuhaf insanlar var ne isterler yalnız yaşayan kendi ayakları üstünde durmaya çalışan bir kadından... Bir bilene sormuş canım tanıdık biri, sirkeli suda beklet sonra toprağa göm düzelir demiş, inşallah bakalım....

daha sonra üzüleceğin o kadar şey yerine şimdiden üzülsen daha iyi değil mi???

haklısın sana bir şey demiyorum; ama her gün bergama'ya gidip gelemem ki, biletlerimiz de alındı. mehmet'in gözündeki ben değişmem, sanmıyorum. o da beni zorda bırakacak bir şey yapmaz. zaten evde hiç yalnız olmucaz ki, babası emekli sürekli evde. ailesi de böyle şeyleri ileride yüzüme vuracak tarzda bir aile değil. biletimi bile onlar aldı; ama bilemiyorum tabii bir sorun, bir anlaşmazlık olsa ne derler, ne yaparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…