Anladım canım öylesi daha iyi tabii.... benim monitör epey büyük ve led olduğu için bana yetiyor direkt izliyorum...
zeki insanbir sor onlarda net var mı, kotalı mı, belki tv'den izlicez alala
havasını da attıbizim de tv'miz 106 ekran, led, 3D hiç söylüyor muyum, hıh
Hahahaha ben de asker elbiseli tek foto istemiyorum demiştim...
ay ben ölürüm onun asker elbiseli fotolarına, hatta bugün bastırdığım resimlerimiz arasında onun kamuflajlı resimleri de vardı, hele bi tanesi var hasta oldum resme yaa, birasdan atarım hatta buraya
Yavrum senin nickin holofira değil mi onun holosunu aldım kötü bişi demedim nilü dedim yaniii
vur kır parçala bu maçı kazan
hee başın sıkışınca tubik dimi, az önce sen demıo muydun birasdan tugbayla ugrasın die, bak başının caresinehesnam eti senin kemiği benim
biliosun da ama ama offlarla kapanmıo bu mevzular ve hiç hoşuma gitmedi
Hahahaha ben de asker elbiseli tek foto istemiyorum demiştim...
Yavrum senin nickin holofira değil mi onun holosunu aldım kötü bişi demedim nilü dedim yaniii
vur kır parçala bu maçı kazan
ahhh ahhh yakın olsa yeri gidip dövecem de işte hem yakın değiliz hem de pek vicdanlıyımdır kahretsin...
seni döverim çocukuyusluğun üstünde Sanki indirince o kadar uzun filmi kotadan düşmüyor hıh
söledin bilem seni görgüsüz...
bana ne bana ne ya izmir'deki arkadaşım merkezde olsa onda kalırım hep; ama tee bergama'da :26:
hee, benim kafa basmadı. asker elbiseli halini sevmiyor musunuz ya :44: ben mehmet'in üzerinde görmeye bayılıyorum
esraaaa, canım arkadaşım, nerelerdesin seeen
Kızlar size bugün öğrendiğim bir şeyi söyleyeceğim bu konuda bilgisi olan var mı acaba????
Gece gece aklıma geldi.... Benim kayınvalideme biri büyü yapmış... Dün garip bir şey bulmuş evde iyice streçe sarılı açmış bakmış eski yazı var, epey de eski kağıtmış bayadır duruyormuş demek ki evde... Bugün sordurtmuş kısmet kapatıcı büyü yapmışlar... Şokkk oldukkkkBu konuda bilgisi olan var mı :44:
Bergama da mı epey uzakmış canım yaaa taaa neresi... Bence bir gün onlarda kalmakla uğraşma yolda mı geçsin az günün :44:
Ben daha görmedim eşimi üzerinde asker kıyafetiyle sadece vesikalıktan gördüm, ama askerliği hatırlamak istemediğim için foto da görmek istemiyorum demiştim belki bir gün yanına gidersem askeriyeye görürüm...
Sıkışınca esrayı çağır e mi
canım canlı canlı görsen emin ol çok gururlanırsınben kameradan gördüm çoook duygulanmıştım, ağlamıştım
tubik kızıyor bana iş ciddiye binince laf söz olur gittiğin, kaldığın diyeama söz veriyorum yanlış bir şey yapmıcam :26:
canım canlı canlı görsen emin ol çok gururlanırsınben kameradan gördüm çoook duygulanmıştım, ağlamıştım
tubik kızıyor bana iş ciddiye binince laf söz olur gittiğin, kaldığın diyeama söz veriyorum yanlış bir şey yapmıcam :26:
Kızlar size bugün öğrendiğim bir şeyi söyleyeceğim bu konuda bilgisi olan var mı acaba????
Gece gece aklıma geldi.... Benim kayınvalideme biri büyü yapmış... Dün garip bir şey bulmuş evde iyice streçe sarılı açmış bakmış eski yazı var, epey de eski kağıtmış bayadır duruyormuş demek ki evde... Bugün sordurtmuş kısmet kapatıcı büyü yapmışlar... Şokkk oldukkkkBu konuda bilgisi olan var mı :44:
hesnam sende ne güsel soluosun heee, gerekırse yollarda geçsin, gidip o kadar gün görecek buna da şükür... Bize söz vermen veya gerçekten kotu bişey yapmaman değil önemli olan.. Bir de Mehmet'in gözündeki o masum, saf kızı düşünherşeyi bir kenara bırak sen kendine yakıştırabilio musun, nilüm belkı yazdıklarım sana ağır gelebilir ama hiç doğru birşey yapmıosun.. ben nişanlı olduğum halde, kalmıorum... ki sen çok buyuk cesaret edıosun ve farkında olmadan ileride önüne teker teker gelecek şeyleri düşünmüosun.. sonradan pişman olacağın şeyler yapma
........................
yaparlar canım. benim pek bilgim yok; ama oluyor ve tutuyor dua sonuçta kötü de olsa onu ne yapması gerekiyor şimdi??? yakacak mı, yırtacak mı, atacak mı???
daha sonra üzüleceğin o kadar şey yerine şimdiden üzülsen daha iyi değil mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?