Yaaa şaştık kim yapar diye... benim kayınvalidem eşinden ayrı ve kayınpederim olsun onun ailesi olsun kaynanamı sevmezler... O taraf yapmıştır diye düşünüyoruz ben inanmam böyle şeylere pek ama kadın kaç yıldır bir düzen tutturamıyor girdiği işlerden çıkıyor, hemen hemen her iş yeriyle mahkemelik parasını alamadığı için, para ve sağlık sorunu çekiyor, evlenecek oluyor evlenemiyor yatağın altına koymuşlar geceleri uyuyamıyorum diyordu zaten... Ne tuhaf insanlar var ne isterler yalnız yaşayan kendi ayakları üstünde durmaya çalışan bir kadından... Bir bilene sormuş canım tanıdık biri, sirkeli suda beklet sonra toprağa göm düzelir demiş, inşallah bakalım....
haklısın sana bir şey demiyorum; ama her gün bergama'ya gidip gelemem ki, biletlerimiz de alındı. mehmet'in gözündeki ben değişmem, sanmıyorum. o da beni zorda bırakacak bir şey yapmaz. zaten evde hiç yalnız olmucaz ki, babası emekli sürekli evde. ailesi de böyle şeyleri ileride yüzüme vuracak tarzda bir aile değil. biletimi bile onlar aldı; ama bilemiyorum tabii bir sorun, bir anlaşmazlık olsa ne derler, ne yaparlar
Yaaa şaştık kim yapar diye... benim kayınvalidem eşinden ayrı ve kayınpederim olsun onun ailesi olsun kaynanamı sevmezler... O taraf yapmıştır diye düşünüyoruz ben inanmam böyle şeylere pek ama kadın kaç yıldır bir düzen tutturamıyor girdiği işlerden çıkıyor, hemen hemen her iş yeriyle mahkemelik parasını alamadığı için, para ve sağlık sorunu çekiyor, evlenecek oluyor evlenemiyor yatağın altına koymuşlar geceleri uyuyamıyorum diyordu zaten... Ne tuhaf insanlar var ne isterler yalnız yaşayan kendi ayakları üstünde durmaya çalışan bir kadından... Bir bilene sormuş canım tanıdık biri, sirkeli suda beklet sonra toprağa göm düzelir demiş, inşallah bakalım....
daha sonra üzüleceğin o kadar şey yerine şimdiden üzülsen daha iyi değil mi???
inşallah bundan sonra düzelir hayatı canım. şimdiye kadar nasıl olmuş da görmemiş. ne zamandan beri var acaba :44:
aferin sen kararlarını düşüncelerini oturtmuşsun kafanda ztn, hangi devirde yaşıosun? oyle bi aile deil, mehmet oyle biri deil demekle olmuo bu işler cnm.. gün gelir en cok değer verdiğin insan canını acıtır, hemde bile isteye... kendini kandırma, bahaneler üretme...
daha önce de gittim; ama kalmadım. sabah indim, gecesinde dönmüştüm. mehmet'in yanına da gittim bir kez, o zaman da kalmadım. ehmet çok ısrar etti gidelim diye benim aklımda hiç yoktu şimdi de heveslendim o kadar, bilmiyorum yaa, bergama'ya mı gitcem :26:
sirkeli su muhabetini bende duymustum daha once.. inş geçer bir an önce üzüldüm yaa, ne insanlar var :44:
inşallah bundan sonra düzelir hayatı canım. şimdiye kadar nasıl olmuş da görmemiş. ne zamandan beri var acaba :44:
nilü al sanada örnek olsun işte, o kadar zaman başını aynı yastığa koymuş olduğu ayrıldığı eşinden şüphelenio.. hayatta herşey insanlar için... Kimse mehmet e de ailesine de kotu demıo, bunlar sadece olabilecek hatta olacak şeyler
Yaa şimdi bu konu biraz tartışmalı bir konu karşındaki kişilerin ne kadar kişilikli olduklarıyla alakalı... Sevdiğinin ailesi kötü düşünen ve önüne bazı şeyleri getirecek olan başına kakacak olan birileriyse tabii böyle bir şey yapılmamalı.... Ama düzgün insanlarsa size karışmıyorlarsa bence bu tip paylaşımların ilişkiyi sağlamlaştırdığını düşünüyorum ben evlilik öncesi tanımada önemli şeyler... sonuçta ev ortamında sevdiğin kişinin nasıl olduğunu görmeden evlenmemeli insan.... Her şeyin de bir dozu var evet ama ne kadar tanısan güvensen de evlilik farklı bir şey... Eve girince ev ortamında değişir erkek bunu görmeden evliliğe evet demek biraz risk gibi... Ama bir yandan da erkeğin ailesi ne der, benim ailem ne der durumları var doğal olarak insanların önüne koz atmamak gerekiyor...
Öyle canlarım inşallah teşekkür ederim....
Şüphelenmek için elimizde çok şey var da o yüzden, zaten güvendiği insan olsaydı boşanmazdı güvenilecek ve evli kalınacak bir aile değil kayınbaba tarafı yani kayınvalidem açısından bakacak olursak... Bize yanlışları oldu az da olsa olmadı değil ama kayınvalideme çektirdikleri yanında az kalır onlar.... Allahtan bana karşı hiç bir kötülüklerini görmedim, sadece kayınvalidemi ve eşimi çok üzüyorlar bunu anlamış değilim....
ailesi sorun edecek bir aile değil gerçekten. annesi çok sevindim gelmene dedi arayıp. bana uyarıda bile bulunmadı. sadece mehmet'e söylemiş. mehmet söylemeyecekti hatta ben zorla söylettim annen ne dedi diye defalarca sordum. rahat, geniş bir aile. daha önce mehmet'in bir kız arkadaşıyla tanışmışlar. normal kız arkadaşları eve gelip gidebiliyor. ben zaten dikkat ederim davranışlarıma, mehmet de eder. zaten bana diğerlerine yaklaştığı gibi yaklaşmadı hiçbir zaman.
sen kararını vermişsin ztn, herşeyi planlayıp ayarlamışsın, biz ne desek boş ama yaptığın başlı başına bir yanlış!!!!!!!!! Bana sorarsan böyle birşeyi yapma, git arkadaşında kal, Memhmetle hergun gorus yıne... Ben burdan gunubirlik yeneri gormek için taa Kıbrıs'a gidip gelıorum biliosun... hem de gunubirlik... sen bergana nın uzaklıgından bahsedıosun...
ailesi sorun edecek biri değil gerçekten. annesi çok sevindim gelmene dedi arayıp. bana uyarıda bile bulunmadı. sadece mehmet'e söylemiş. mehmet söylemeyecekti hatta ben zorla söylettim annen ne dedi diye defalarca sordum. rahat, geniş bir aile. daha önce mehmet'in bir kız arkadaşıyla tanışmışlar. normal kız arkadaşları eve gelip gidebiliyor. ben zaten dikkat ederim davranışlarıma, mehmet de eder. zaten bana diğerlerine yaklaştığı gibi yaklaşmadı hiçbir zaman.
İşte bilemiyorum sen daha iyi karar verirsin... Şahsen ben annesi babası evde olan bir sevgilim olsa yanına gidip kalmam ne derler diye... Biz eşimle flört döneminde rahattık o da başı boştu ben de başı boştum karışanımız görüşenimiz yoktu rahattık birbirimize gidip geliyorduk, ikimiz de yalnız yaşıyorduk çünkü arkadaşlarımız oluyordu falan ve bu sayede ben ona ısındım alıştım evet bu evlenebileceğim bir erkek dedim.... Ev ortamında davranışları hoşuma gitti bana yaklaşımı beni ağırlaması hoşuma gitti... Yoksa evlilikten çok korkan ve evlenmek istemeyen biriydim ben.... Ama dediğim gibi babası ve annesi de o evde olsaydı gitmezdim kesinlikle...
cnm insanları anlamak cok zor, muhakkaki zorluklar yaşanmıştır... Kimse boşanmak için evlenmıo ama işte bu da hayatın gerçekleri... Karsındaki insan ne kadar ii olursa olsun, gun gelır herşey tek tek konusulur, nilünün de yaptığı bile bile ellerıne koz vermek... Çok iyi insanlar da olabilirler ama bu leride sorun yaşanmayacağı anlamına gelmıo kı...
tamam, anladımdenicem; ama yapabilir miyim, onun ailesi izin verir mi her gün gidip gelmeme bilmiyorum :26:
hıhı, anladım. ben çıkıyorum canlarım, iyi geceler. teşekkür ederim değerli fikirleriniz için, dikkate alcam.
Evet sonuçta hayatta her şey insanlar için... Çok güvendiğin kişi bir gün gelir düşmanın olur öyle yaniii... Tedbiri elden bırakmamak lazım...
bu sana kalmış bişey, sen istedikten sonra mehmetın de ailesinin de saygı göstermesi gerekir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?