Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım benim o kadar güzel anlatmışsınki yaşadıklarını, sanki hepimizin yaşadıklarını anlatmışsın.
Gözün aydın tatlımm benim Maşşallah size..
bu zorlu yolu Allaha şükür bitirdinizzz..
Allahım bir daha size ayrılık göstermesin.. İnşallah mutlu huzurlu bir ömür geçirirsizinizz..

Esra;çok güzel duygular bunlar canım.Allah bir daha ayırmasın sizi,çok mutlu olun çoook

esra gözün aydın canım Rabb'im bir daha ayırmasın sizi, hep mutlu çok mutlu olun 91/3'ler sürprizlerle geliyor...

öğrenebilirsen iyi olur canım, bütün siteleri denemdim hiçbirinden inmiyo film

kuzum film indirilen siteler; (özelden atacaktım; ama mesaj kutun doluymuş. kimlerle mesajlaşıyorsan artık )

meteliksizler.net
tamhdfilmizle.com
tekdiziizle.com
direkizle.net
evrenselfilm.com
ilkizle.net
megasinema.net
direkfilm.net
mkvindir.com

kardeşim bazıları yasaklanmış dedi; ama hangileri olduğunu söylemedi. sen bakıver artık

esrammm gözün aydın cnm, inş bundan sonra hiç ayrılık yaşamazsınız... O duyguları öyle güzel anlatmışsın ki ağlamamak elde değil, çok duygulandım, yüreğine sağlık tatlım
Umarım en kısa zamanda bizde ortak olduğumuz senin sevincini yaşayabiliriz

Bugün çarşıya çıktın ve gelmeden önceki son alışverişlerini yaptın, sesindeki o heyecan, aşkım yeni bir valiz aldım gelirken onu kullanacağım derken derinden hissettiğim o sabırsızlığın... Allah kısmet ederse 15 gün sonra, 2 haftalık iznin bizi bekliyor aşkımmm... Seni 460 gün değil ömür boyu beklerim sevdiceğim, ama bu mehtap bana geçmek bilmedi, hergünüm zehir oluyor artık Gel sevdiceğim gel ki sensiz nefessiz kaldığım günler bitsin artık.. Doya doya sarılayım boynuna, o gül kokunu içime çekebileyim yine

Seni çok özledim ömrüm

canımm benimm yaaa eminimki hepimiz gözyaşlarıyla okuyoruz bu yazını. o kadar güzel anlatmışsın ki hepimizin yaşadığı şeyleri.

çok şükür canım çok şükür siz atlattınız bu zorlu sınavı. sevdiğin sağsağlim yanında. rabbim ayırmasın asla sizi. çok ama çok çok mutlu olun inşallah

geçmişe şöyle bir göz attım da attığım ilk şafak 324'müş, şimdi 188 yazıyor tabloda

Ahahaha Ben daha eşim gitmeden gelip ağlamıştım burada yazmasam da yaşadığım şafak 460+4 tü herhalde

bugünde izlicem senin söylediğin filmleri

Tabii canım iyi seyirler... Melekler Şehri'ni en sona bırak

Ahahaha Ben daha eşim gitmeden gelip ağlamıştım burada yazmasam da yaşadığım şafak 460+4 tü herhalde

Tabii canım iyi seyirler... Melekler Şehri'ni en sona bırak

öyle yaptım canımm

onun sonu nasıl bitiyo. sonu mutlu biten aşk filmi yok mu yaaaa

ESRAAAAAAAMMMMMMM YENİ HÜR GENERALİMİİİİİİİİİİİZZZZZZZZZZ

YAŞASIIIIINNNN BİR YARENİMİZ DAHA ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTU HEM DE SÜRPRİZ BİR ŞEKİLDE OHHHH NE GÜZEL SİZE

ACISINI ÇIKARIN BOL BOL

GECİKMİŞŞŞŞŞ DEPÜĞÜN GELİYORRRRR CANIIIIIIIIIIIMMMMMMMM

öyle yaptım canımm

onun sonu nasıl bitiyo. sonu mutlu biten aşk filmi yok mu yaaaa

Hehehehe

Hayıııııırrrrr canım maalesef hüzünlü bitiyor, onlar ağlamaklı filimler, gerçi Kasımda Aşk Başkadır filminde gülebilirsin biraz ama sonunda değil....

Zaten sonu mutlu biten bir aşkın hikayesi anlatılmaz ki Leyla ile Mecnun, Kerem ile Aslı, Tahir ile Zühre neden bu kadar efsaneleşmiş....

Ama ille de mutlu biten bir aşk filmi olsun istiyorsan.... Bazı yerleri az biraz sıksa da iyi filimdi.... Notting Hill (Aşk Engel Tanımaz) Sonu mutlu bitiyor diye hatırlıyorum

Sarılıp uyuyalım.
Arada uyanıp nefes alıp almadığını kontrol edeyim, dikkat kesileyim.
Bir an olsun telaşlanayım.
Nefesini duyup rahatlayayım.
Saçlarının kokusunu çekeyim içime;
Başımı göğsüne yaslayıp uyuyayım.
Yada sırtın dönük olsun;
Uyurken güvenip sırtını dönebiliyor bana diye düşünürüm mesela.
Alınmam ben bana sırtını döndün diye.
Ya da sen sarıl bana öyle;
Yüzünü saçlarıma göm; çok güzel koktuklarını söyle.
Üstümü çok açarım ben; üşürüm diye telaşlan.
Yorulduğumda debelenirim mesela.
Kıpırdanırsan uyanacağımdan kork.
Fazla bir şey değil; sadece sarılıp uyuyalım
Tıpkı eskisi gibi sevgilim...

bunuda izlicemm sağol canımm.

Yasemincim senin için bir tane daha bunu da dinle canım benim....

Dayanırdım her şeye ben, şu yokluğun olmasaydı.... Cigara

[video=youtube;WhjVvbRYyko]http://www.youtube.com/watch?v=WhjVvbRYyko[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…