Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu şarkı eşimi hatırlatıyor.... Çok sever Dumanı... Ben de hep dalga geçerdim

Ama hep bu şarkısını söylerdi bana

[video=youtube;ZEEiTcHfyyY]http://www.youtube.com/watch?v=ZEEiTcHfyyY[/video]

Son düzenleme:
ay canım benim gözün aydın çok sevindim sonunda bitti kavustunuz allah başka ayrılık vermesin darısı bizlere inşallah

Merhaba kızlar.Benimde sevgilim haftaya 92/4 tertip olarak acemi birliğine teslim olacak .Ona özel bişeyler yapmak istiyorum.Fikir verirseniz sevinirim

sağ salim gider gelir inşallah sevdiğin. neresi çıktı? ben o zamanlar yeni tanıştığım için hiçbir şey yapmamıştım sen bir şeyler düşündün mü?

Merhaba kızlar.Benimde sevgilim haftaya 92/4 tertip olarak acemi birliğine teslim olacak .Ona özel bişeyler yapmak istiyorum.Fikir verirseniz sevinirim

Allah kavuştursun şimdiden... Seni daima ona hatırlatacak bir şey verebilirsin... Ne bileyim ilişkinizde önemi olan şeyleri sen daha iyi bilirsin canım...

ay canım benim gözün aydın çok sevindim sonunda bitti kavustunuz allah başka ayrılık vermesin darısı bizlere inşallah

gözyaşlarımı tutamadım okurken..ne güzel sen kavuşmuşsun sevdiğine inşallah o günleri bizde görürüz!!daha 379 gün var nasıl gözümde büyüyor anlatamam

gözyaşlarımı tutamadım okurken..ne güzel sen kavuşmuşsun sevdiğine inşallah o günleri bizde görürüz!!daha 379 gün var nasıl gözümde büyüyor anlatamam

Öyle canım hepimiz özlemle bekliyoruz o günü... Allah sana da sabır versin... Bir an evvel geçsin de günler kavuşalım sevdiklerimize....

Öyle canım hepimiz özlemle bekliyoruz o günü... Allah sana da sabır versin... Bir an evvel geçsin de günler kavuşalım sevdiklerimize....

Amin canım amin..askerlikle birlikte nasıl sabretmem gerektiğini öğrendim..Allah hepimize sabır versin

sağ salim gider gelir inşallah sevdiğin. neresi çıktı? ben o zamanlar yeni tanıştığım için hiçbir şey yapmamıştım sen bir şeyler düşündün mü?

Sağolasın :1 İzmir yenifoça jandarma komando çıktı acemi birliği.Usta birliğide büyük ihtimalle doğu olacak.Birlikte çekindiğimiz bir fotoğrafı takvim yaptırsam nasıl olur? Tezkere sayması açısından hoş olmaz mı?

Allah kavuştursun şimdiden... Seni daima ona hatırlatacak bir şey verebilirsin... Ne bileyim ilişkinizde önemi olan şeyleri sen daha iyi bilirsin canım...

Teşekkür ederim arkadaşım hepimizi Allah kavuştursun sevdiklerimize :))

Olur neden olmasın..... Allah sabır versin canım tekrar umarım doğu bile olsa rahat ve güvende askerlik yapabileceği bir yer çıkar...

Olur neden olmasın..... Allah sabır versin canım tekrar umarım doğu bile olsa rahat ve güvende askerlik yapabileceği bir yer çıkar...

İnşallah canım inşallah :) Ben ankarada kalıcam o izmirde olacak bakalım nasıl geçecek günler :) Son 6 günümüz kaldı bizde ne şans varki birlikte geçireceğimiz bu günlerde benim vizelerim var :) Sanırım buda bir sınav ve biz bunun da üstesinden geleceğiz :)

Kıssss sen Ankara' nın neresindensin Ben de Ankara dayım da şahsen kendim bir başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…