Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim sadece iki elim var. hayata dört elle sarılmam için sana da ihtiyacım var...

Son düzenleme:
o zaman yazmışım zaten 460'tan 324'e düşünce çok mutlu oldum diye bi bu kadar daha beklicem

Öyle canım işimiz beklemek... Aslında bugün yine isyanlardayım ama yapacak bir şey yok... elden gelmiyor bir şey....

İstanbul'u bilmediğini. Kalıcak bir yeri olmadığını bahane ediyor.

Şu zaman kadar sevgiliyken filan yani hiç gelmedi mi??? :44: Normalde nerede kalıyordu sevdiğin canım

91/3 ü okudukça 92/3 gii geldi, heyecan yaptım birden...
esracımm gözünaydın çiçeğim hür generalliğin kutlu mutlu olsunn

[video=youtube;gRjsXfD6ivo]http://www.youtube.com/watch?v=gRjsXfD6ivo[/video]

bu bizim şarkımız

İstanbul'u bilmediğini. Kalıcak bir yeri olmadığını bahane ediyor.

erkeklere zor geliyor galiba bayanların yaşadığı şehre gitmek. mehmet izmir'de daha rahattı mesela. o gezdiriyor, o götürüyor, o anlatıyor... bayanın bunları yapması hoşlarına gitmiyor. üstün olma isteklerinden mi kanaklanıyor, bilmiyorum :26:

Şu zaman kadar sevgiliyken filan yani hiç gelmedi mi??? :44: Normalde nerede kalıyordu sevdiğin canım

yok canım hiç gelmedi. ben istanbuldayım o ıspartada yaşıyor. 2009da tanıştık işte. her yaz ben gidiyorum ama o hiç teşrif etmedi burayaa

ne düşündüde gelmedi . çok merak ediyorum. ama çokta kırılıyorum düşündükçee

Ben öyle olduğunu düşünmüyorum yaa ben eşimle tanıştım tanışalı 3 farklı şehirde kaldım... Her seferinde yanıma gelmişti... Hatta çok küçük bir ilçede bile öğretmenlik yaparken hatırlıyorum da iki-üç sefer gelmişti yanıma, gören ne der demedi hiç Yani bence tam tersi erkeğin gitmesi gerekiyor, bayan her yere gidemeyebilir, her yere gelemeyebilir...

yok canım hiç gelmedi. ben istanbuldayım o ıspartada yaşıyor. 2009da tanıştık işte. her yaz ben gidiyorum ama o hiç teşrif etmedi burayaa

Çok ilginç geldi bu durum bana... Niye ki acaba...:44:Koşa koşa gelir yanına ama teskereyi alınca

gelse nerde kalacak canım? bir arkadaşı, akrabası yoksa otelin soğuk odası çekilmez. hele ki yalnızsan... ben hiç sevmem de otel odalarını

canım çok seviyosa bi zahmet çekicek. bunların hiç birini bahane olarak kabul etmiyorum bn ondan hiç biri gelmesine engel değil. sadece diyorum ki belki hayırlısı buydu. başka hiç bi şekilde kırgınlığım geçmiyor

sanırım sorunlardan, sıkıntılarda, olumsuzluklardan kaçmanın en kolay yolu bu elden gelen bir şey yoksa...

bu saatten sonra bn istemiyorum. önceden rahatlıkla çıkabilirdim evden ama şimdi babam öğrendi Ali'yi o yüzden biliyorum zorlanıcam evden çıkarkenn. o gelcem diyor ama bakalım yinede belli olmazz

kızlarr annem çağırıyor. çıkmam gerek gelmeye çalışırım yinee öpüyorum sizi

bu saatten sonra bn istemiyorum. önceden rahatlıkla çıkabilirdim evden ama şimdi babam öğrendi Ali'yi o yüzden biliyorum zorlanıcam evden çıkarkenn. o gelcem diyor ama bakalım yinede belli olmazz

Gelir canım gelir merak etme... Üzme tatlı canını....

kızlarr annem çağırıyor. çıkmam gerek gelmeye çalışırım yinee öpüyorum sizi

Haydi görüşürüz o zaman canım... Öptüm ben de

ben en yakın arkadaşım için malazgirt'in mezrasına gidip iki hafta kalmıştım. suyu kuyudan çıkarıyorduk o derece bir yer. erkek arkadaşı, ablası bile gitmemişti. değer verip vermemeyle alakalı değil galiba. ona ters gelmiştir, aman erkekleri bilmiyor musunuz sanki

sorsunlar bize bakalım pişman mıyız

[video=youtube;l5-fE7czi9Q]http://www.youtube.com/watch?v=l5-fE7czi9Q[/video]

Merhaba kızlar.Benimde sevgilim haftaya 92/4 tertip olarak acemi birliğine teslim olacak .Ona özel bişeyler yapmak istiyorum.Fikir verirseniz sevinirim

Heheheh doğru diyorsun Biraz ince düşünceden yoksunlar

sorsunlar bize bakalım pişman mıyız

[video=youtube;l5-fE7czi9Q]http://www.youtube.com/watch?v=l5-fE7czi9Q[/video]

Bu şarkı eşimi hatırlatıyor.... Çok sever Dumanı... Ben de hep dalga geçerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…