Sincanda oturuyorum canımKıssss sen Ankara' nın neresindensinBen de Ankara dayım da şahsen kendim bir başıma
Sincanda oturuyorum canımOda pursaklarda oturuyo
Ehehem ehehem yakın sayılırız ben de Eryaman dayımBenim askerim eşim olduğu için o da Eryaman da oturuyor haliyle
canım eşin ne kadarlık evliyken gitti askere ?
4 yıllık evliydik canım şimdi 4 buçuk yıllık evliyiz....
Sağolasın :1 İzmir yenifoça jandarma komando çıktı acemi birliği.Usta birliğide büyük ihtimalle doğu olacak.Birlikte çekindiğimiz bir fotoğrafı takvim yaptırsam nasıl olur? Tezkere sayması açısından hoş olmaz mı?
Ehehem ehehem yakın sayılırız ben de Eryaman dayımBenim askerim eşim olduğu için o da Eryaman da oturuyor haliyle
öff ne zaman düşücez 100 lerden sıkıldım yaaaaaaaa:95::84:
güzel olur canım tabii şafak sayarsa :26: şahsen benimki saymıyor, plakalara gelince haber verecekmişimbir de bazı yerlerde foto problem oluyormuş. özel eşyaları çalanlar da çıkıyormuş. dikkat etsin
gözünü korkutmak gibi olmasın, gerçi sen de alıştırmışsın sanırım doğu çıkacağına. benim kardeşim de acemilikte yeni foça jandarma'daydı, usta birliği hakkâri-çukurca çıkmıştı, sınır karakolundaydı :26: foça'dan sonra komando eğitimi için de bilecik'e göndermişlerdi
bu arada benim askerim izmir'li :98: ben de ankara'dayım
sanırım 100'lerden düşülmüyorağır aksak ilerliyor
ahh tüylerimm diken dikenGüneşim, Ay'ım geldi.
Gözüm, kulağım geldi.
Gümüş bedenlim geldi.
Altın madenim geldi.
Başımın sarhoşluğu geldi.
Gözümün nuru geldi.
Başka bir şey dilediysen
İşte o başka bir şeyim geldi.
Yolumu vuran geldi.
Tövbemi bozan geldi.
Gümüş bedenli güzel
KAPIMDAN ANSIZIN ÇIKAGELDİ...
Şarap içmeliyim şarap,
Şimşekler saçmalı aklım,
Bunun tam vakti.
Kuş olmalıyım, uçmalıyım,
Kolum, kanadım geldi.
Bir anda aydınlık içinde dünya.
Bir anda dünya sabahlar gibi.
İşte bağırmanın tam zamanı şimdi.
İşte kükremenin tam zamanı.
Benim koca arslanım geldi.
- Mevlana
EsraaaAkşam akşam ağlattın kızım beni yaa
Ne güzel anlatmışsın öylee.
Gözün aydın demek kavuştunuz
Allah başka ayrılık göstermesin inşallah canım.
Canım benim o kadar güzel anlatmışsınki yaşadıklarını, sanki hepimizin yaşadıklarını anlatmışsın.
Gözün aydın tatlımm benim Maşşallah size..bu zorlu yolu Allaha şükür bitirdinizzz..
Allahım bir daha size ayrılık göstermesin.. İnşallah mutlu huzurlu bir ömür geçirirsizinizz..
Esra;çok güzel duygular bunlar canım.Allah bir daha ayırmasın sizi,çok mutlu olun çoook
esra gözün aydın canımRabb'im bir daha ayırmasın sizi, hep mutlu çok mutlu olun 91/3'ler sürprizlerle geliyor...
esrammm gözün aydın cnm, inş bundan sonra hiç ayrılık yaşamazsınız... O duyguları öyle güzel anlatmışsın ki ağlamamak elde değil, çok duygulandım, yüreğine sağlık tatlım
Umarım en kısa zamanda bizde ortak olduğumuz senin sevincini yaşayabiliriz
canımm benimm yaaa eminimki hepimiz gözyaşlarıyla okuyoruz bu yazını. o kadar güzel anlatmışsın ki hepimizin yaşadığı şeyleri.
çok şükür canım çok şükür siz atlattınız bu zorlu sınavı. sevdiğin sağsağlim yanında. rabbim ayırmasın asla sizi. çok ama çok çok mutlu olun inşallah
ESRAAAAAAAMMMMMMM YENİ HÜR GENERALİMİİİİİİİİİİİZZZZZZZZZZ
YAŞASIIIIINNNN BİR YARENİMİZ DAHA ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTU HEM DE SÜRPRİZ BİR ŞEKİLDE OHHHH NE GÜZEL SİZE
ACISINI ÇIKARIN BOL BOL
GECİKMİŞŞŞŞŞ DEPÜĞÜN GELİYORRRRR CANIIIIIIIIIIIMMMMMMMM
91/3 ü okudukça 92/3 gii geldi, heyecan yaptım birden...
esracımm gözünaydın çiçeğim hür generalliğin kutlu mutlu olsunn
bu bizim şarkımız
ay canım benim gözün aydın çok sevindim sonunda bitti kavustunuz allah başka ayrılık vermesin darısı bizlere inşallah
gözyaşlarımı tutamadım okurken..ne güzel sen kavuşmuşsun sevdiğine inşallah o günleri bizde görürüz!!daha 379 gün var nasıl gözümde büyüyor anlatamam
ahh tüylerimm diken dikenesraaaa gözün aydınn canım,son ayrılığınız olsun tez zamanda eller kavuşsun inşallahh
umut fakiirn ekmeği be nilüş.ozamanlara bir gelebilsekk.daraldım artık:95:
Canlarım,
Okadar mutluyumki, tahmin edersiniz sizde...
Aşkıma kavuşmak hayat gibi su gibi aş gibi gerçekten...
Çok özlemişim çookk sarılmaya öpmeye doyamıyorum :)
Hepinize ayrı ayrı çok ama çok teşekkür ederim, inşallah bir an önce darısı sizin başınıza..
Allahım sizleride tez zamanda sağlıkla sıhhatle askerlerinize kavuştursun.
Rabbim bu muhteşem duyguyu, bu gururu herkese yaşatsın...
uzun dönemmi yapıyo canım senden biraz tüyo alayım :) bide yaşınız kaç,özlem durumları nasılçok zor dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?