çok geçmiş olsun canım iyi bak kendine inşallah huzur kaçıracak bir sonuç çıkmaz iyi düşünelim iyi olsun
2 ay
3 hafta
4 gün
hahahaa süperim yaaa bitiyor sonunda yaa günlerin geçtiğini koca bir yıldan sonra hissedebilmeye başladım
allahım beklemek sabır etmek ne zormuşş
iyi akşamlar kızlar
İyi akşamlar canım... Ben çıkacağım birazdan, ama selamını alayım dedimNasılsın? :44:
İyi değilim cnm sıkkın.. sen nasılsın hesnam
Melankolik....Sen niye sıkkınsın canım...:44:
Bilmiyorum abartıyormuyum ama nişanlımla msnden konusuyorduk. oda facede ablasıyla konusuyormuş bana baglantı koptu deyip ona faceden yazdı aynı anda ona bozuldum..
Hımmm aslında neden yalan söylemiş ki bağlantı koptu diye bir dakika tatlım ablama bir şey diyeceğim diyebilirdi evet...Ama çok da takma canım kafana... Neden böyle yaptın üzüldüm ben deyip tatlı dille derdini anlatabilirsin... Erkekler bizim gibi değil işte biz aynı anda üç beş işle değil sadece onlarla ilgilenmeyi severiz onlarsa iki üç şeyi bir arada yaparlar doğaları öyle sanırım :44:
Bilmiyorum canım bilmiyorummbaşım ağrıyorr
Başın ağrıdığına göre çok takmışın kafana canım....
taktım canım neden bana vakit ayırmıyor yalan söylüyorda ona vakit ayırıyor :S
Sen de haklısın canım... Hele bu dönemlerde daha çok ihtiyaç duyuyoruz bize vakit ayırmalarına... Bu kadar alıngan olmamız da bu yüzden... Seviyoruz o yüzden alınıyoruz...
Aynen canımm bende bilirim facede arkadaşlarımla yazışmayı ama ben kendimi çevrimdışı yapıyorum onun yazmasını bekliyorum o yazmıyor.
Bence içine atma düzgüncene söyle kırıldığını yoksa bir daha yaparsa daha çok üzülürsün... Sen söyleyince bir dahakine dikkat eder canım...
şuan konusuyorum cnım.. gercekten baglantısı kopmuş muş
Hımmm ne diyebiliriz ki o zaman... O kadar iddaa ettiğine göre... :44:
Canım sen konuşmaya devam et istersen benim çıkmam gerekiyor mutfakta bir kaç işim var bugün....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?