Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlaaaaaaaaaaaaaaar herkese slmmmmmmmmmmm

gittim yine çeyiz alışverişi yaptım, popoma kazığı soktum geldim Başka türlü rahatlayamıyorum, siz neler yapıosunuz bakem canlarım

canım bağlantı bir anlığına kopmuştur. tekrar bağlandığında da ablasına açmıştır. sıkma canını

sağol cnm İnşallah öyledir inş. doğru söylüyordur

kızlaaaaaaaaaaaaaaar herkese slmmmmmmmmmmm

gittim yine çeyiz alışverişi yaptım, popoma kazığı soktum geldim Başka türlü rahatlayamıyorum, siz neler yapıosunuz bakem canlarım

Hoşgeldinnnnn

Hoşgeldinnnnn [/QUOTE]

hb cnm nasılsın, senle tanışmış mıydık hatırlayamadım bi an kusuruma bakma ( normalde bu kadar mütevazi de olmam )

sen kaç tertiptin?

hb cnm nasılsın, senle tanışmış mıydık hatırlayamadım bi an kusuruma bakma ( normalde bu kadar mütevazi de olmam )

sen kaç tertiptin?

Tanışmamıştık canım 91/4 ismim elif 22 yasındayım t.dağ'dan canım sen [/QUOTE]

memnun oldum elif, sen şafağı yemişsin cnm yaa ama pek görünmüosun buralarda... benim ismim de tuğba ama sen kısaca yener diebilirsin 25 yaşındayım, yarışmaya istanbuldan katılıp tüm arkadaşlara başarılar diliyorum

yönetime çok reca ediorum, şu kkya bi de dürtme ekleyin lütfennnnnnnnnnnnnn

mesela ben hep nilüüyü dürtmek istiorum ama dürtemıorum yaaa, hoş yakınımda olsa dürtmekten çok söverim ama neyseeee

Canım benim çk teşekkür ederim. görüştük ama yarım saatcik görüşebildik işten geç çıktım
Normal tatlım aynı gibi geldi bana. Çok şükür iyi canım.
Bak neler olmuş canım neden bu kadar aksAttın be güzelimm ahhh ahhhh

yönetime çok reca ediorum, şu kkya bi de dürtme ekleyin lütfennnnnnnnnnnnnn

mesela ben hep nilüüyü dürtmek istiorum ama dürtemıorum yaaa, hoş yakınımda olsa dürtmekten çok söverim ama neyseeee

ahaha benim elim de armut toplamıyor ya dilin sürçtü galiba severim, öperim falan diyecektin

işte buna çok gülünür

Son düzenleme:

işte buna çok gülünür [/QUOTE]

ya kk hatları karıştırdı galibaaa

hain patron bırakmadı mı biyopsiyi karaciğere tahribat verdi mi verdiyse derecesi ne onu öğrenmek için yapacaklar :26: ben hiç böyle olacağını tahmin etmemiştim ki ama atlatcam söz

işte buna çok gülünür

ya kk hatları karıştırdı galibaaa [/QUOTE]

ben de seni sevmenin yeni bir yolunu bulmalıyım o zaman ısırsam mı acaba ya da gıdıklasam yok yok cimcireyim en iyisi hem ne demişler kızını dövmeyen dizini dövermiş

tubik bir dahaki cevabı alıntılamadan yap la sinir oldum

Son düzenleme:
hain patron bırakmadı mı biyopsiyi karaciğere tahribat verdi mi verdiyse derecesi ne onu öğrenmek için yapacaklar :26: ben hiç böyle olacağını tahmin etmemiştim ki ama atlatcam söz

bırakmadı yavrum
Tabki atlatıcaksın yavrum sen moralini hep yüksek tut hayırlısıyla inşallah temiz çıkıcak kurtulucaksın bu hastalıktan

bırakmadı yavrum
Tabki atlatıcaksın yavrum sen moralini hep yüksek tut hayırlısıyla inşallah temiz çıkıcak kurtulucaksın bu hastalıktan

o adama söyle beni oraya getirtmesin neyse ki yarım saat de olsa görüşmüşsünüz inşallah canım, sizin de dualarınızla

Bu konuşmaların sonu hiç iyi biryere gitmicek gibi geliyorr bana amaaa

işin içinde tubik varken zaten nereye gidebilir ki

as canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…