şuan konusuyorum cnım.. gercekten baglantısı kopmuş muş
canım bağlantı bir anlığına kopmuştur. tekrar bağlandığında da ablasına açmıştır. sıkma canını
kızlaaaaaaaaaaaaaaar herkese slmmmmmmmmmmm
gittim yine çeyiz alışverişi yaptım, popoma kazığı soktum geldimBaşka türlü rahatlayamıyorum, siz neler yapıosunuz bakem canlarım
Hoşgeldinnnnn
hb cnm nasılsın, senle tanışmış mıydık hatırlayamadım bi an kusuruma bakma ( normalde bu kadar mütevazi de olmam)
sen kaç tertiptin?
Hımmm ne diyebiliriz ki o zaman... O kadar iddaa ettiğine göre... :44:
Canım sen konuşmaya devam et istersen benim çıkmam gerekiyor mutfakta bir kaç işim var bugün....
Canım benim çk teşekkür ederim. görüştük ama yarım saatcik görüşebildik işten geç çıktımsağ ol canım
bunu da halledebilmiş olmana sevindim canımbugün görüşebildiniz mi? askerin nasıl, iyi mi? zayıflamış mı, kilo mu almış?
selam güzelliklerbugün hastaneye gittim ondan giremedim gün boyu. ikinci kan tahlilinin sonucuna göre bir kan tahlili daha istediler, cuma günü. haftaya perşembe de karaciğer biyopsisi yapılacak-mış. iğneyle direkt karaciğerden kan ya da sıvı alınacak sanırım. netten araştırcam bakalım neymiş
yönetime çok reca ediorum, şu kkya bi de dürtme ekleyin lütfennnnnnnnnnnnnn
mesela ben hep nilüüyü dürtmek istiorum ama dürtemıorum yaaa, hoş yakınımda olsa dürtmekten çok söverim ama neyseeee
memnun oldum elif, sen şafağı yemişsin cnm yaa ama pek görünmüosun buralarda... benim ismim de tuğba ama sen kısaca yener diebilirsin25 yaşındayım, yarışmaya istanbuldan katılıp tüm arkadaşlara başarılar diliyorum
ahahabenim elim de armut toplamıyor ya dilin sürçtü galiba severim, öperim falan diyecektin
cnm ben seni söverek severim biliosun
memnun oldum elif, sen şafağı yemişsin cnm yaa ama pek görünmüosun buralarda... benim ismim de tuğba ama sen kısaca yener diebilirsin25 yaşındayım, yarışmaya istanbuldan katılıp tüm arkadaşlara başarılar diliyorum
Canım benim çk teşekkür ederim. görüştük ama yarım saatcik görüşebildik işten geç çıktım
Normal tatlım aynı gibi geldi bana. Çok şükür iyi canım.
Bak neler olmuş canım neden bu kadar aksAttın be güzelimm ahhh ahhhh
işte buna çok gülünür
hain patron bırakmadı mıbiyopsiyi karaciğere tahribat verdi mi verdiyse derecesi ne onu öğrenmek için yapacaklar :26: ben hiç böyle olacağını tahmin etmemiştim ki ama atlatcam söz
bende yeneri mıncıklayarak seviorum son zamanlarda
bende yeneri mıncıklayarak seviorum son zamanlarda
bırakmadı yavrum
Tabki atlatıcaksın yavrum sen moralini hep yüksek tut hayırlısıyla inşallah temiz çıkıcak kurtulucaksın bu hastalıktan
Bu konuşmaların sonu hiç iyi biryere gitmicek gibi geliyorr bana amaaa
Selam Kızlar
kızlaaaaaaaaaaaaaaar herkese slmmmmmmmmmmm
gittim yine çeyiz alışverişi yaptım, popoma kazığı soktum geldimBaşka türlü rahatlayamıyorum, siz neler yapıosunuz bakem canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?