Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım çoook sevindim.Yazdığını okurken ne kadar heyecanlandığını ve mutlu olduğunu hissetim,anladım.Gelmeyecek diye üzlüyordun bak geldi hemde süprizleee:87:

Evett yavrumm benimm evettt ben ne tahmin ediyordum o ne yaptıı yarabbbimmmm Ayyy yerim onu benn kıyamammm nasıl özlemişmmmm

Canım ya cok sevındım ızın kullanmanın vaktı gelmıstı tabı cok mutlu oldum senın adına kac gun burada askerın yıllık iznin falan yokmu tatlım yaa tadını cıkartın doye doya

Çokk teşekkür ederim tertibimmmm..
2 hafta burda canım işte o kötü oldu bana sölemedi geliceğini bende hastaneye falan gitmek için 26 sında izin aldım 1 hafta ama iboda 26sında gidiyor
Yarın napıp ne edip onu ayarlamam lazım eşşke başta söleseydi bende ona göre alırdım inşallah ayarlayabilrim yaa
Nasıl mutlu olmuşsun.Etmiş mahşallah
Evet bebeğimmm maşşallah
darısı sizin başınızaaaa canlarımmm

aman Allah'ım kızım süper bişi buuu

haklısın kuzum, bundan sonra dikkat edeceğim

Gecmiş olsun Nilüü
Ebru,gözün aydın tatlımm
Bu adamlara noluyor ya,sürpriz yapan yapanaa

yapma öyle canım gel arada konuşalımm

canımm yaaa gözünn aydınnn inan çok mutlu oldummm

Mustafa Kemal Anadolu Sağlık Meslek Lisesi canım

Hee yakın bize zaten üç tane lise var diye biliyorum

Gel canım arada kafanı dağıt... İki muhabbet ederiz... Kendini kapatma evde....

Hadi gözün aydın canım benim... İki hafta da uzun süre epey mehtap yapar hasretlik giderirsiniz... Tadını çıkarın canım... Umarım her şey gönlünce olur....

haklısın kuzum, bundan sonra dikkat edeceğim

Evet dikkat et canım... Kızarım sonra

amanieeen
ne kadan sevindirik oldum ya laa
ah bebeğim çok sevindim senin adına, çok çok mutlu oldum ya vallahi

bu adamlara noluyo böyle bi sürpriz yapmalar, erken gelmeler, mehtap yapmalar ne ayaksınız la siiiiz

aman Allah'ım kızım süper bişi buuu

Gecmiş olsun Nilüü
Ebru,gözün aydın tatlımm

canımm yaaa gözünn aydınnn inan çok mutlu oldummm

amanieeen
ne kadan sevindirik oldum ya laa
ah bebeğim çok sevindim senin adına, çok çok mutlu oldum ya vallahi

bu adamlara noluyo böyle bi sürpriz yapmalar, erken gelmeler, mehtap yapmalar ne ayaksınız la siiiiz

Ayy canlarım benimm hepinize çok teşekkür ederm biliyorum hepiniz mutluluğumu paylaşıyorsunuz benimle iyiki varsınızzzzz
Bende anlayamadım kızlarr aylardan KASIM ya hasret daha da bir vurdu ellammm

cnmmm çok sevindim ebrum gözün aydın, doya doya yaşayın izninizi

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

Ana şafak:95

Plakalara gelme şafağı:14

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

cnmmm çok sevindim ebrum gözün aydın, doya doya yaşayın izninizi

Çoookk teşekkür ederim tubamm
Darısı sizinn başınızaa inşallahh
Valla izinimi 26 sına almıştım gelmicek diye ama gelince 1 hafta öne çekebildim çok şükürr yaa inşallah haftaya hep birlikte olucazz tatlım

Gecmiş olsun Nilüü
Ebru,gözün aydın tatlımm

sağ ol canım

bunu da halledebilmiş olmana sevindim canım bugün görüşebildiniz mi? askerin nasıl, iyi mi? zayıflamış mı, kilo mu almış?

selam güzellikler bugün hastaneye gittim ondan giremedim gün boyu. ikinci kan tahlilinin sonucuna göre bir kan tahlili daha istediler, cuma günü. haftaya perşembe de karaciğer biyopsisi yapılacak-mış. iğneyle direkt karaciğerden kan ya da sıvı alınacak sanırım. netten araştırcam bakalım neymiş

çok geçmiş olsun canım iyi bak kendine inşallah huzur kaçıracak bir sonuç çıkmaz iyi düşünelim iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…