Özledim; yakar beni hasretin
Bırakıp gittin gelmiyor haberin
Bilirsin beklerim yıllarca
Bıkmadan usanmadan saçlarım ağarsa da
Gerçek zor belki de imkânsız
Ağlayan gözlerim sızlayan yüreğim
Bekledim gelmedin gözbebeğim
Çok uzadı bu ayrılık
Canım bana da yazık
Hadi dön gel evine
Belki çok güçlü bir kadınım
Senin gözünde canım
Ama bir yanım yarım
[video=youtube;wV1aR7DQYH0]http://www.youtube.com/watch?v=wV1aR7DQYH0[/video]
SElam kızlarr.
Bugün arkadaşlarla toplaşıp, 'Evim Sensin'e gittik.Resmen kendimi o kadar ağlamaya programlayıp gittim ki.Çantamda mendillerle
Özcan Denizi normalde pek sevmesem de güzeldi film.Ağlamaktan pek izleyeemesem de
çok merak ediyorum filmii ama sinemaya gitmek gelmiyor içimden.
çok merak ediyorum filmii ama sinemaya gitmek gelmiyor içimden.
Ehehem ehehem yakın sayılırız ben de Eryaman dayımBenim askerim eşim olduğu için o da Eryaman da oturuyor haliyle
güzel olur canım tabii şafak sayarsa :26: şahsen benimki saymıyor, plakalara gelince haber verecekmişimbir de bazı yerlerde foto problem oluyormuş. özel eşyaları çalanlar da çıkıyormuş. dikkat etsin
gözünü korkutmak gibi olmasın, gerçi sen de alıştırmışsın sanırım doğu çıkacağına. benim kardeşim de acemilikte yeni foça jandarma'daydı, usta birliği hakkâri-çukurca çıkmıştı, sınır karakolundaydı :26: foça'dan sonra komando eğitimi için de bilecik'e göndermişlerdi
bu arada benim askerim izmir'li :98: ben de ankara'dayım
sanırım 100'lerden düşülmüyorağır aksak ilerliyor
uzun dönemmi yapıyo canım senden biraz tüyo alayım :) bide yaşınız kaç,özlem durumları nasılçok zor dimi
kızlar bugün babam ikinci kan testinin sonucunu alıp doktora gösterdi. ilaç tedavisi uygulanacak, değerler çok yüksek demiş. ben yarın gideceğim, bakalım nasıl bir tedaviymiş :26:
Eryaman da okumuştum liseyi canımBilirim oraları
Tavsiye ederim tatlım.Gitmelisin
Gitmelisin canımsevgilim askere gitmeden son zamanlarımızı dolu dolu yaşayalım dedik.Evim sensine gittik.Her ne kadar Kore filminin çakması da olsa Özcan Deniz ve Fahriye Evcen'in oyunculuklarını izlemeye değer
Canım sana şöyle söyleyeyim biz evlenmeden önce aman ne olacak evlendikten sonra da gider kısa dönem yapar gelir dedik, ama öyle olmadı... Uzun dönem çıktı pat diye... Beklediğimiz gibi yapar gelir olmadı yani hiç bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştik... Evliyken cidden çok zor oluyor biraz da koşullarına bağlı... Yanında ailenden birileri olunca kolay olabilir belki bilmiyorum ama benim yanımda kimsem yok, yalnız kalmak zorundayım, üstüne üstlük maddi sorunlar da eklenince zor cidden... Her sorumluluğa tek başına yetişmek zorunda kalmak sıkıcı... İki aydır ev kirasını vaktinden 10 gün sonra yatırdım, aklıma gelmiyordu çünkü hep eşim ilgilendiği için... bu küçük bir örnek... En minik sorunlar büyüyor eşin yokken... Ben derim ki evlenmeden gitsin...
Kendine bundan sonra daha dikkat edeceksin demek ki nilücüm... Hastaneden hoşlanmıyorum diye ihmal ettiğin hastalığın yüzünden ileride daha fazla hastanelerde kalmak zorunda kalabilirsin tatlım... O yüzden ihmal etme kesinlikle...
Hee hangi lise baken?
kısmet kızlar.ama içimden gelmiyor hiç. ayrıca fahriye evcen ve özcan deniz gerçekten çok yakışıyorlar. keşke ayrılmasalardıı
Kızlarrrrrrrrrrrrrr sevdiceğimm geldiiii yaaa valla geldii billa geldiiii
süprizz yaptıı bana aşkımmmmm
Ben bugn burda sevdiceğim geldiğinde neler yapıcağımı anlatırkenn sevdiceğim zaten yanıma geliyormuşşşş.
Odamın kapısı birden tıklanıp içeriii aşkımm girince neye uğradığımı şaşırdımm aykalarımın nasıl titrediğini sizee anlatamam o kadar çok şaşırdımkii yanımdakiler bile o kadar şaşırdı napıcağımı bilemedimm birden tabi sonra kendime gelince sarıldımmmm ama iş yerinde olduğuuz için o kadarr iyi sarılamadım
Yaa kızlarr geldii yaa gelmezz diyordum daha bugün ama yanımdaydı öptüm sarıldımm doya doyaa Allahım hepinizee bu mutluluğu yaşatsınn yarabbimmm..
'Sezgilim' ezgimmmm bugün seninle denizi konuşumutuk sevdiceğim gittiğinden beri gitmedim demiştimm daha yeni ordan geliyoruzz direk sahile indik beraberrr ne kadar özleimşi ikisini bir arada görmeyyiiii çokk mutluyum kızlarr ççoooooooooooookkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?