Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasıl bi duruluk, sadelik..o uyuz metalik alt yapılardan da yok..senfoni orkestrası ne de güzel yakışmış..
Hesna'm aklıma sen getirdin valla..sana hediyem olsun..

[video=youtube;fMEcCVZrzxU]http://www.youtube.com/watch?v=fMEcCVZrzxU[/video]​

günaydın sevgi pıtırcıklarıı

bugün hüzünlü uyanmadım çok şükür bitiyor olmasının heyecanı galiba bu ufak ufak

allah sevdiklerimizden ayırmasın bizleri bir daha inşallah bu son olur

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

atarsaaaaaaaa

84

:118::118::118::118::118:

kızlar buarada hakkaten evim sensin taklit bir senaryo hem de %100
yuh yani yurdum insanı hep taklit
evim sensin=hatırlanacak bir anı
adamlar 2004 de yapmışlar üstelik filmi

Özleyecegim
Hep sevecegim
Söz verdim sana canim
Bekleyecegim

Hiç bitmeyecek gibi geliyor
Günler sensiz ne zor geçiyor
Ümidim yarini bekliyor
Kollarim seni sarmak istiyor
Gözlerim seni arzuluyor
Ümidim yarini bekliyor.
[video=youtube;3DAmLmwidcE]http://www.youtube.com/watch?v=3DAmLmwidcE[/video]

Bugün yarimi gönderdim anacığının babacığının yanına,nasılda özlemişler
Vay arkedeş bana yine beklemek düştü

işte farklı şehirlerde olunca yine bekliyorsun yine bekliyorsun isyanım askerliğe değil mesafelere, yıllara...

olsun cnm onlarda ailesi, bak ne güzel ki önce senin yanına gelmiş, askerlik gibi illet bir ayrılıktan kurtuldunuz ya gerisini boşver, inş tez zamanda bu ayrılıklar da biter tatlım

Asker Bekleme , Sürekli geleceği günü düşünmektir .. hıçkırarak ağlamaktır .. ~ ßen onu istiyorum ama . ~ diye çocukça tutturmaktır .. Gün gün saat saat saymaktır .. ~ Sayılı gün çabuk geçer .. ~ Lafının aslı astarı olmadığını öğrenmektir .. Uzakların iki insanı aslında nasıl da birbirlerine bağlayabileceğini görmektir .. İki dakikalık bir telefon konuşmasından sonra ~ oh be bu sefer epey konuşabildik .. ~ demektir .. Sürekli merak etmektir .. Kafanın daima meşgul olması durumudur .. Aslında onunla geçirilen zamanın ne kadar kıymetli olduğunun farkına varmaktır .. Zordur çok zordur .. Bugun Oldugu gißi

hesnaaaa bugün bize ne yemek yapıosun

Yemek yok tatlım Sadece eşime bir kaç ufak şey yapıyordum Bugün de mutfakta olacağım çok mutluyum

şafak atma vaktimiz gelmemiş mi acep casperım hesnam

Dün Casperlık yapmadım, cidden yoktum

Caaanıııııımmmmmm

Abartmıyorum bu Tarkan ın en sevdiğim şarkısıdır, yıllar yıllar evvel ne çok dinler ne çok etkilenirdim.... Dün akşam yine dinlemiştim bunu da canım... sağolasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…