Ben yine çıkmak zorundayım kızlargeleceğim ama birazdan
aaa 3. olayı daha yeni duyuyorum çok sinir bozucu bi durum yaaa
hah bu da son 40 dakikanın çocuğu tuğbam
Anlaşıldı ben bu çömezlikten kurtulamıycam
Gelsin benimki dövcem onu neden erken gitmedin de bu tugbanın beni diline düşürüdün diye
aniii akşam dinledim hatta facede paylaştım ya la
çok sinirliyim çok kırgın ve kızgınım kızlar anlatamam
öncelikle bugün muayenem vardı sol tarafımdaki ağrı çoktu adam göğsüme bildiğin iğne soktucanım çok yandı, kanadı..
2.darbe patronum aradı 1 haftadır işe gitmiyorum diye ki ameliyat olduğumu biliyorlar zor durumda kaldıkları bahanesiyle beni işten çıkarttılarişsizim yani artık.ama içimde ne varsa döktüm fabrikaya gittim de.içimde kalacağına onlara dert olsun bana ne!
veeeeeee veeeeeee
3. darbe benim 8yıllık arkadaşım güya benim tanıştırdığım 7aylık erkek arkadaşından dayak yemiş diye annesi aradı ki ben onun annesine anne derim kadın bana demediğini bırakmadı, nasıl arkadaşsın sende ermanı doldurup kızımın üstüne saldırttın hakkımı helal etmiyorum dedi yüzüme kapattı telitek kelime edemedim şok oldum.ermanı aradım böyle bişi yaptın mı diye yemin billah ediyo ki erman tapar habişe o derece aşıktır.akşam konuştuk kuzu eve bıraktım aparta gittim ben diyo.şimdi çocuğu karakola çağırmışlar ifade veriyomuş, beni de çağıracaklar gibi. hoş hala arayan olmadı ama 8yıl lan bu! neler yaptı hep afettim bu son oldu kesinlikle geberse umrumda değil, hakkımı da helal etmiyorum
üzüldüğüm 2 nokta var ben ona 8 yılımı verdim, heba oldu gitti.bi diğeriyse gazibizi o tanıştırdı, çok kızmıştım beni gazi gittikten sonra aramadı sormadı diye sonra gazi gideli olmus 52 gün çıktı bize geldi balkonda otururken 10.dakikada pat ben gaziyle eski sevgilisini kafede oturuken gördüm türkü söylemeyi unuttum sana, 2kere gördüm dedi o gün bi dha görüşmeme kararı almıştım ki görüşmedim bir daha da gazi dağıtım iznine geldiğinde yalvar yakar barıştırdı biizi onun hatrına görüşmeye başlamıştım ama bu son oldu, bitti, yok artık
karışık oldu arapsaçı oldu belki ama bir nefeste yazdım kızlar, bildiğiniz dipteyim şu an sinirim tepemde
boşver cnm, değmeyen insanları kafana takıp da kendini üzme
ahh ki ne ah tuğbacım, hiç birşey gözümde değil de gazi çok üzülecek
Doğru söylüyorsun tugba herşey kısmet benimki şubatta muyane oldu sizin dönemle gitmek için 92/2 gidersn anca dediler o zamanda çıkmadı gidiş tarihi 92/3 müş kısmeti
Türkücüm bugün çok kötü bir geçiyormuşsun canım
İş yerindekiler maalesef böyle anlayışız olabiliyorlar inşallah iyileşince daha iyi bir iş bulursun tatlım
8 yıllık arkadaşında bence seni kıskandığı için bu şekilde davranıyor.Kızlarda böyle saçma sapan huylar maalesef var.Hayatından çıkart o kızı yoksa sana hep zarar verir maalesef tatlım
gaziye telde birşey anlatma cnm, bunları gelince konusursun anca... Orada bir de bu sıkıntılarla uğraştırma çocuuu
sesimde anlar kötü olduğumu, hisseder o biliyorum..söylememeye gayret edicem uff bi de bu gece 2-4 nöbeti varbu gece bitmez artık
bu çocukkkkkkkkkkkk nerde yaaaaaaaaa, biri benim herifi getirsin artık banaaaaaaaaaaaaaa
gülşen bugün bittim resmen, içim çürüdü ya.
8yıl bu be 8,8 !!!! bitti artık yok hayatıma sokmam onu daha da
Nereye kayboldu tugba seninki
cnm yaa akşam eğitimi var, atışlarda 2 defa aradım daha dönmemiş eğitimden, dönünce ztn beni arar ama yerimde duramıorum işte
Nereye kayboldu tugba seninki
cnm yaa akşam eğitimi var, atışlarda 2 defa aradım daha dönmemiş eğitimden, dönünce ztn beni arar ama yerimde duramıorum işte
Ahanda benim gibi sabırsız biri daha
Arar canım azcuk sabret.Bugün benimkide bana kızdı sanırım akşam aramadı
Ahanda benim gibi sabırsız biri daha
Arar canım azcuk sabret.Bugün benimkide bana kızdı sanırım akşam aramadı
cnm benim nişanlımın aramama gibi bi ihtimali yok, aramadığı zaman Allah korusun başına bi iş geldi demektiröğlen konuştuk en son bana akşam gece eğitimi var cnm merak etme beni dedi ama merak etmemek elde olmuo işte yaaa, ben yarimi isterimmmmmmmm
cnm benim nişanlımın aramama gibi bi ihtimali yok, aramadığı zaman Allah korusun başına bi iş geldi demektiröğlen konuştuk en son bana akşam gece eğitimi var cnm merak etme beni dedi ama merak etmemek elde olmuo işte yaaa, ben yarimi isterimmmmmmmm
çooooooooooooooooooooooook özledimmmmmmmmmmmmmm, Allah'ım nolur izni iptal edilmesin bu yalnızca bir sürpriz olsun :18:
Benimki günde 4-5 kere arıyor.Eğer akşam aramazsa sabah ben arıyorum.Kıskançlık krizine giriyor.Buda 2 sefer oldu ayrı
Bende özledimm bende
Süpriz yapacak bence canım
inş sürprizdir yüreğim dayanmıo vallahi ama bu sürprizse bozucam çünkü ben o gelıo die işyerinden 1 hafta izin aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?