Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anlaşıldı ben bu çömezlikten kurtulamıycam
Gelsin benimki dövcem onu neden erken gitmedin de bu tugbanın beni diline düşürüdün diye

Doğru söylüyorsun tugba herşey kısmet benimki şubatta muyane oldu sizin dönemle gitmek için 92/2 gidersn anca dediler o zamanda çıkmadı gidiş tarihi 92/3 müş kısmeti

Türkücüm bugün çok kötü bir geçiyormuşsun canım
İş yerindekiler maalesef böyle anlayışız olabiliyorlar inşallah iyileşince daha iyi bir iş bulursun tatlım
8 yıllık arkadaşında bence seni kıskandığı için bu şekilde davranıyor.Kızlarda böyle saçma sapan huylar maalesef var.Hayatından çıkart o kızı yoksa sana hep zarar verir maalesef tatlım

gülşen bugün bittim resmen, içim çürüdü ya.
8yıl bu be 8,8 !!!! bitti artık yok hayatıma sokmam onu daha da

gaziye telde birşey anlatma cnm, bunları gelince konusursun anca... Orada bir de bu sıkıntılarla uğraştırma çocuuu

sesimde anlar kötü olduğumu, hisseder o biliyorum..söylememeye gayret edicem uff bi de bu gece 2-4 nöbeti var bu gece bitmez artık

bu çocukkkkkkkkkkkk nerde yaaaaaaaaa, biri benim herifi getirsin artık banaaaaaaaaaaaaaa

gülşen bugün bittim resmen, içim çürüdü ya.
8yıl bu be 8,8 !!!! bitti artık yok hayatıma sokmam onu daha da

Nereye kayboldu tugba seninki
Türkü seni çok iyi anlıyorum geçen ay çocukluk arkadaşımı aynen bu yüzden hayatımdan çıkarttım
Erkek arkadaşıyla ben tanıştırmıştım.Ama çıksın diye değil öylesine tanıştılar sonrasına siz karar verin dedim.Çıkmaya başladılar.Sonra bir baktım olan bizim arkadaşlık ilişkimize olmuş.Kıskançlıklar saçmalıklar gördüm çıkarttım gitti hayatımdan.Herkese hak ettiği kadar değer vermek gerekiyor şu kısacık hayatta.Bundan bir ders çıkardım ama hayatta kimsenn arasını yapmazdım. Yapmadımda ama artık kimseyide tanıştırmam
Ve en önemlisi tatlım hayatında sevgi aşk ve bunları yaşatan sana destek olan biri var asla unutma Gazi
Zamanla herşey düzelecektir.Herkes yaptıklarının bedelini öder.Sende kötü birşey yapmadığın için zamanla mükafatını alacaksındr.Zaman herşeyin ilaçıdır canım.

inş sürprizdir yüreğim dayanmıo vallahi ama bu sürprizse bozucam çünkü ben o gelıo die işyerinden 1 hafta izin aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…