Yemek yok tatlımSadece eşime bir kaç ufak şey yapıyordum Bugün de mutfakta olacağım çok mutluyum
hesna ne zaman gelodu, ne var sanki arada bize de bi yemek yapsaydın, eline yapışmaz yaeşine ne yapıosun ayrıca
hesna ne zaman gelodu, ne var sanki arada bize de bi yemek yapsaydın, eline yapışmaz yaeşine ne yapıosun ayrıca
Türkücüm bu da en sevdiğim Tarkan şarkısıdır yine.... Ahhh ilk çıktığı albümden, albüme ismini veren o güzelim şarkı....Şarkının son bölümünde kopmak garanti... Gidiyorsun bir yerlere... Ahhhh 90lar.... Ahhhh çocukluğum....
[video=youtube;1RnXnaROyFY]http://www.youtube.com/watch?v=1RnXnaROyFY[/video]
Ne ne zaman gelodu canımRomantik şeyler beni mutlu ediyor, sonra eklerim canım buraya... Sürpriiiiissss
Benden başka kimse yok mu yahuu bu saatlerde herkes burda olurdu nerdesiniz kızlaaaarrr :44:
slm cnm nbr nasılsın?
aslmmmm çömezim
Mrb cnım iyiyim sen nasılsın? akşam tam tanışıyorduk elektrikler gitti yakusura bakma
Anlaşıldı ben bu çömezlikten kurtulamıycam
Gelsin benimki dövcem onu neden erken gitmedin de bu tugbanın beni diline düşürüdün diye
Türkücüm bu da en sevdiğim Tarkan şarkısıdır yine.... Ahhh ilk çıktığı albümden, albüme ismini veren o güzelim şarkı....Şarkının son bölümünde kopmak garanti... Gidiyorsun bir yerlere... Ahhhh 90lar.... Ahhhh çocukluğum....
[video=youtube;1RnXnaROyFY]http://www.youtube.com/watch?v=1RnXnaROyFY[/video]
önemli değil tatlım, elektrikler yerinde duruosa no problem
aniii akşam dinledim hatta facede paylaştım ya la
çok sinirliyim çok kırgın ve kızgınım kızlar anlatamam
öncelikle bugün muayenem vardı sol tarafımdaki ağrı çoktu adam göğsüme bildiğin iğne soktucanım çok yandı, kanadı..
2.darbe patronum aradı 1 haftadır işe gitmiyorum diye ki ameliyat olduğumu biliyorlar zor durumda kaldıkları bahanesiyle beni işten çıkarttılarişsizim yani artık.ama içimde ne varsa döktüm fabrikaya gittim de.içimde kalacağına onlara dert olsun bana ne!
veeeeeee veeeeeee
3. darbe benim 8yıllık arkadaşım güya benim tanıştırdığım 7aylık erkek arkadaşından dayak yemiş diye annesi aradı ki ben onun annesine anne derim kadın bana demediğini bırakmadı, nasıl arkadaşsın sende ermanı doldurup kızımın üstüne saldırttın hakkımı helal etmiyorum dedi yüzüme kapattı telitek kelime edemedim şok oldum.ermanı aradım böyle bişi yaptın mı diye yemin billah ediyo ki erman tapar habişe o derece aşıktır.akşam konuştuk kuzu eve bıraktım aparta gittim ben diyo.şimdi çocuğu karakola çağırmışlar ifade veriyomuş, beni de çağıracaklar gibi. hoş hala arayan olmadı ama 8yıl lan bu! neler yaptı hep afettim bu son oldu kesinlikle geberse umrumda değil, hakkımı da helal etmiyorum
üzüldüğüm 2 nokta var ben ona 8 yılımı verdim, heba oldu gitti.bi diğeriyse gazibizi o tanıştırdı, çok kızmıştım beni gazi gittikten sonra aramadı sormadı diye sonra gazi gideli olmus 52 gün çıktı bize geldi balkonda otururken 10.dakikada pat ben gaziyle eski sevgilisini kafede oturuken gördüm türkü söylemeyi unuttum sana, 2kere gördüm dedi o gün bi dha görüşmeme kararı almıştım ki görüşmedim bir daha da gazi dağıtım iznine geldiğinde yalvar yakar barıştırdı biizi onun hatrına görüşmeye başlamıştım ama bu son oldu, bitti, yok artık
karışık oldu arapsaçı oldu belki ama bir nefeste yazdım kızlar, bildiğiniz dipteyim şu an sinirim tepemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?