Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Türkücüm bu da en sevdiğim Tarkan şarkısıdır yine.... Ahhh ilk çıktığı albümden, albüme ismini veren o güzelim şarkı.... Şarkının son bölümünde kopmak garanti... Gidiyorsun bir yerlere... Ahhhh 90lar.... Ahhhh çocukluğum....

[video=youtube;1RnXnaROyFY]http://www.youtube.com/watch?v=1RnXnaROyFY[/video]

Son düzenleme:
hesna ne zaman gelodu, ne var sanki arada bize de bi yemek yapsaydın, eline yapışmaz ya eşine ne yapıosun ayrıca

Ne ne zaman gelodu canım Romantik şeyler beni mutlu ediyor, sonra eklerim canım buraya... Sürpriiiiissss

Şarkılara, türkülere prospektüs konmalı. Yan etkileri belirtilmeli tek tek. Hangi durumlarda dinlemek tehlikeli, yazılmalı.

Benden başka kimse yok mu yahuu bu saatlerde herkes burda olurdu nerdesiniz kızlaaaarrr :44:

[video=youtube;Sqj205AF1Tc]http://www.youtube.com/watch?v=Sqj205AF1Tc[/video]

Tutmaz ellerim seni görmeden
Zaman geçiyor bekliyorum bak

aniii akşam dinledim hatta facede paylaştım ya la

çok sinirliyim çok kırgın ve kızgınım kızlar anlatamam
öncelikle bugün muayenem vardı sol tarafımdaki ağrı çoktu adam göğsüme bildiğin iğne soktu canım çok yandı, kanadı..
2.darbe patronum aradı 1 haftadır işe gitmiyorum diye ki ameliyat olduğumu biliyorlar zor durumda kaldıkları bahanesiyle beni işten çıkarttılar işsizim yani artık.ama içimde ne varsa döktüm fabrikaya gittim de.içimde kalacağına onlara dert olsun bana ne!
veeeeeee veeeeeee
3. darbe benim 8yıllık arkadaşım güya benim tanıştırdığım 7aylık erkek arkadaşından dayak yemiş diye annesi aradı ki ben onun annesine anne derim kadın bana demediğini bırakmadı, nasıl arkadaşsın sende ermanı doldurup kızımın üstüne saldırttın hakkımı helal etmiyorum dedi yüzüme kapattı teli tek kelime edemedim şok oldum.ermanı aradım böyle bişi yaptın mı diye yemin billah ediyo ki erman tapar habişe o derece aşıktır.akşam konuştuk kuzu eve bıraktım aparta gittim ben diyo.şimdi çocuğu karakola çağırmışlar ifade veriyomuş, beni de çağıracaklar gibi. hoş hala arayan olmadı ama 8yıl lan bu! neler yaptı hep afettim bu son oldu kesinlikle geberse umrumda değil, hakkımı da helal etmiyorum
üzüldüğüm 2 nokta var ben ona 8 yılımı verdim, heba oldu gitti.bi diğeriyse gazi bizi o tanıştırdı, çok kızmıştım beni gazi gittikten sonra aramadı sormadı diye sonra gazi gideli olmus 52 gün çıktı bize geldi balkonda otururken 10.dakikada pat ben gaziyle eski sevgilisini kafede oturuken gördüm türkü söylemeyi unuttum sana, 2kere gördüm dedi o gün bi dha görüşmeme kararı almıştım ki görüşmedim bir daha da gazi dağıtım iznine geldiğinde yalvar yakar barıştırdı biizi onun hatrına görüşmeye başlamıştım ama bu son oldu, bitti, yok artık
karışık oldu arapsaçı oldu belki ama bir nefeste yazdım kızlar, bildiğiniz dipteyim şu an sinirim tepemde

aaa 3. olayı daha yeni duyuyorum çok sinir bozucu bi durum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…