Aa bırak yapsın süpriz enişte
cnm sürprizini başka türlü yapsın , eğer bu izninin iptal olma olayı gerçekten sürprizse ben gelmiyor diye iznimi iptal ederim... Boşu boşuna 1 hafta napıcam deli danalar gibi
Sende haklısın.Evet yanında süprizler hazırlasın
Malesef öyle nilücüm.Biz uygulamalı sevgili olmayı birkac güne,belki haftaya sıgdırıyoruz.Gerisi yürektenişte farklı şehirlerde olunca yine bekliyorsun yine bekliyorsunisyanım askerliğe değil mesafelere, yıllara...
olsun cnm onlarda ailesi, bak ne güzel ki önce senin yanına gelmiş, askerlik gibi illet bir ayrılıktan kurtuldunuz ya gerisini boşver, inş tez zamanda bu ayrılıklar da biter tatlım
Malesef öyle nilücüm.Biz uygulamalı sevgili olmayı birkac güne,belki haftaya sıgdırıyoruz.Gerisi yürekten
Amiin balımm,sizlerde kavusun tez vakitte insallahOnun kalmaya niyeti vardı daha da,ben gitmesini istedim Tugba'cım.Sonucta dedigin gibi ailesi
Çok şükür kurtulduk,artık sık sık gelir gider Allah izin verirse.
bence de cnm sürprizleri yanımda yapar ztn askımm, off dayanamıyorum artık yaa, geçen gün bana sensiz geçen 35. günüm dedi, içim yandı, boğazımda kelimelerim düğümlendi, zar zor kendimi toparladım az kaldı sevdiğim az kaldı ömrüm dedim.. elimden başka birşey gelmiyor, canım çok yanıyo
İnsanın elinden sabretmekten başka hiçbirşey gelmiyor maalesef
Siz yine birbirnizi görebiliyorsunuz canım şükredin.Bizim o imkanımızda yok maalesef
biz birbirmizi göremesek bu askerlik bize zehir olurdu cnm... Sende haklısın ama sabır sabır demekten kalmadı paramparça oldu sabır taşım artık
Hani allah dağına göre kar verir derler ya sanırım buda öyle birşey.Ben sevgilimle aynı yerde oturuyorum. Hergün görüşüyorduk.Bende senin gibi diyordum ama şimdi o sabrı gösterebiliyorum.Zorlanıyorum oldukça ama sabredebiliyorum.Bir süre sonra sizin kadar kalınca bende belki senin gibi sabrım taşıyor demeye başlayabilirim oda ayrı daha o zamana gelmediğim için bilemiyorum
cnm bizimde evlerimiz yakındı, hergün beraberdik, iş çıkışlarımızda bile gece yatana kadar beraberdik... bu kadar ayrı kalmaya ne o ne de ben dayanamam o yüzden ben hep 2 ayda bir falan gidiorum, en son 1,5 ay once gittim işte, o da şimdi inş izne gelecek... O gittikten sonra ben de ne sabır kaldı ne güç, elim ayağım tutmaz oldu, zaman azaldıkça sanki geçmioo, bitmiooo
aniii akşam dinledim hatta facede paylaştım ya la
çok sinirliyim çok kırgın ve kızgınım kızlar anlatamam
öncelikle bugün muayenem vardı sol tarafımdaki ağrı çoktu adam göğsüme bildiğin iğne soktucanım çok yandı, kanadı..
2.darbe patronum aradı 1 haftadır işe gitmiyorum diye ki ameliyat olduğumu biliyorlar zor durumda kaldıkları bahanesiyle beni işten çıkarttılarişsizim yani artık.ama içimde ne varsa döktüm fabrikaya gittim de.içimde kalacağına onlara dert olsun bana ne!
veeeeeee veeeeeee
3. darbe benim 8yıllık arkadaşım güya benim tanıştırdığım 7aylık erkek arkadaşından dayak yemiş diye annesi aradı ki ben onun annesine anne derim kadın bana demediğini bırakmadı, nasıl arkadaşsın sende ermanı doldurup kızımın üstüne saldırttın hakkımı helal etmiyorum dedi yüzüme kapattı telitek kelime edemedim şok oldum.ermanı aradım böyle bişi yaptın mı diye yemin billah ediyo ki erman tapar habişe o derece aşıktır.akşam konuştuk kuzu eve bıraktım aparta gittim ben diyo.şimdi çocuğu karakola çağırmışlar ifade veriyomuş, beni de çağıracaklar gibi. hoş hala arayan olmadı ama 8yıl lan bu! neler yaptı hep afettim bu son oldu kesinlikle geberse umrumda değil, hakkımı da helal etmiyorum
üzüldüğüm 2 nokta var ben ona 8 yılımı verdim, heba oldu gitti.bi diğeriyse gazibizi o tanıştırdı, çok kızmıştım beni gazi gittikten sonra aramadı sormadı diye sonra gazi gideli olmus 52 gün çıktı bize geldi balkonda otururken 10.dakikada pat ben gaziyle eski sevgilisini kafede oturuken gördüm türkü söylemeyi unuttum sana, 2kere gördüm dedi o gün bi dha görüşmeme kararı almıştım ki görüşmedim bir daha da gazi dağıtım iznine geldiğinde yalvar yakar barıştırdı biizi onun hatrına görüşmeye başlamıştım ama bu son oldu, bitti, yok artık
karışık oldu arapsaçı oldu belki ama bir nefeste yazdım kızlar, bildiğiniz dipteyim şu an sinirim tepemde
Malesef öyle nilücüm.Biz uygulamalı sevgili olmayı birkac güne,belki haftaya sıgdırıyoruz.Gerisi yürekten
Aynı bizde öyle canım eve ben geç gidiyordum zaten 11 veya 12Ben bilmiyorum dayanabilceğimi düşünüyordum hatta çok bunalmazsan gelme dedim.Çünkü doğuda asker olmak çok zor gelmek gitmekde bir olay herşey bir olay.İzin kullanmazsam hem daha çok kavuşabilirim
Zaman geçtikçe belki bende senin gibi olabilirim.Bilmiyorum
zaman geçtikçe sende benim gibi olursun tatlım merak etme, bir şarkı paylaşmıştım ya zaman herşeyin ilacı ama şu beklemek olmasa!
[/B]
Tubik mümkünse olmayıyım ya
Böyle zor olsa da sabırlıyım dur bakalım hele bir o zamanı görüyüm de
Siz gidince benim 6 ayım kalacak
canım tüm olumsuzluklar üst üste gelmiş, zor bir gün geçirmişsin, geçmiş olsun desem yeridirben o doktorun da, o işverenin de, o arkadaşın da... töbe töbe insanı günaha sokuyorlar, çok kızdım valla, bu ne böyle kime güveneceksek
[video=youtube;EFclhpu3Ou4]http://www.youtube.com/watch?v=EFclhpu3Ou4[/video]
sabahtan beri ömrümden ömür gitti nilüm sorma..umurumda değil artık ne hali varsa sorsun anasıyla, şizofren
tubikimmm bu şarkı beni yakıp yıkıyor, ben benden geçiyorum resmen
canım eğer o arkadaşın 8 yıllık dostluğun, emeğin kıymetini bilmeyip böyle bir oyuna giriyorsa zaten yapılabilecek pek bir şey yok :26: Allah'a havale et. iyileştiğinde de çok daha iyi bir iş bulabilirsin inşallah. ben aylardır evdeyim yarın final dersanesinin bir şubesiyle görüşmeye gitcem, bakalım...
ben en çok neyi anlamıyorum biliyor musun nilü; ne geçti eline beni bu halde bu şekilde üzerek? 38tane dikiş var benim vücudumda nedir senin amacın? utan bi kendinden ya utan utan.
şimdik bakıyorum işte sitelere kafayı sıyırmadan bulmam lazım bişiler. nlüm inş olur yarın da sende rahatlarsın canım benim ya
yaa ama olmadı ki şimdi sende hep bölee yapıosun, şimdi ekle, bizde de fikir oluşsun... Dalganı geçmişsin ama cevap vermemişsin, ne zaman gelodu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?