Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben benden gittikten sonra, sinir krizlerine girdikten sonra merhametli olsalar ne yazar yaa, ben Allah'a havale edeli çok oldu

çok sevindim canım senin iyi olmana, askerin de rahattaymış iş meselesi benim de canımı sıkan. muallaktayım. kararsız olmak kötü de olsa bir karar sahibi olmaktan daha rahatsız edici bir şey :26:

muaLLAKTA KALDIĞIN TARAFI NERESİ PEKİ CANIM DOĞRU DİYORSUN KARARSIZLIK YORAR İNSANI

işte bu en zoru tubik sana demek istediğim tam olarak bu :26:

face de duvarıma yazdığım cümleden sonra aptal bi arkadaşımla olan konuşma :

Duvardaki paylaşımım : Akıl veren çok olur, zora gelince herkes yok olur....

arkaaşım: leblebi vereyim

ben: kendin ye leblebiyi :)

arkadaşım: yok olayım o zaman ben

ben: kaybol

ben benden gittikten sonra, sinir krizlerine girdikten sonra merhametli olsalar ne yazar yaa, ben Allah'a havale edeli çok oldu

o zaman ne bu hiddet bu celal sakinleş bence biraz yavrum ya sen kendini sinir etmekle kalıyon adamların keyfi yerinde

muaLLAKTA KALDIĞIN TARAFI NERESİ PEKİ CANIM DOĞRU DİYORSUN KARARSIZLIK YORAR İNSANI

canım bugün bi dersaneyle görüşmeye gittim 6 ve tam gün çalışmanın karşılığında 500 tl maaş vereceklermiş benim de bir işe ve paraya çok ihtiyacım var. babam da sınava hazırlanmam için dersaneye gitmemi teklif etmişti; ama ondan sonra kavga ettik, şimdi konuşmuyoruz o kararı hala geçerli mi bilmiyorum. ders mi çalışsam, dersanede mi çalışsam karar veremedim. seneye dersaneler kapatılacak ya kolej olabilecek kadar köklü ve iyi bir dersane. eğer bu yıl böyle çalışmayı kabul edersem seneye kolejlerinde çalışabilirim; ama garantisi yok sonuçta

tmm artık haydin yeter bu kadar sıkıntı stresss, yine deliliğe vurma vaktiiiiiiiiiii

şafak atmaısna az kaldı, casperım safak atcak mı acep

ayrıca nilü sen nie bu kadar gec yazıosun?

arkadaşları arıyordum canım çalışayım mı çalışmayım mı dersanede diye

arkadaşları arıyordum canım çalışayım mı çalışmayım mı dersanede diye

pff izin günü hangi gündü, çalışırken başka bir iş arayıp bulmaya fırsatın olur mu acaba? bence pek uygun şartlar değil ama aynı zamanda başka bir iş arama fırsatın olacaksa yeni bir yere geçiş yapana kadar idare edebilirsin...

pazartesi oluyor canım genellikle yarın sabaha kadar düşünme süresi istedim. 100 lira daha verip tatil gününü 2'ye çıkarırlarsa kabul edeceğimi söylücem; ama sanmıyorum pek sözleşme imzalatırlarsa çıkmam imkansız olur canım :26:

hmm evet sözleşme işin içine girince zor olur evt, hayırlısı neyse o olsun canım.. üzme sne tatlı canını bi kapıyı kapatan başka kapıyı acar elbet

sabretmeliyiz aşkım, geçici bu ayrılık bir rüya farzet
sonunda zafer bizim olacak sabret

[video=youtube;HtVHcsX4Cd4]http://www.youtube.com/watch?v=HtVHcsX4Cd4[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…