canım herkes gösterdiği kadar emek, sevgi, ilgi alır karşılığında. onun ailesi böyle davranıyorsa karşılığını illa ki bulacaklar. senin ailen sizin yanınızda onlar da karşılığını alacak. yener zaten her şeyin farkında. ya halinden anlamayan, ailesini haklı bulan biri olsaydı karşında...derdi veren sabrını da veriyor hakkaten. dua edelim de Allah yener'in anne babasının yüreğine merhamet versin. anne baba olmak vicdan meselesi. herkes bunu taşıyamayabiliyor, bu nedenle Allah'a havale et
çok sevindim canım senin iyi olmana, askerin de rahattaymışiş meselesi benim de canımı sıkan. muallaktayım. kararsız olmak kötü de olsa bir karar sahibi olmaktan daha rahatsız edici bir şey :26:
kızlarr ben çıkıyorum. iyi gecelerr kendinizee iyi bakınnn
Keşke benimkide öyle olsa.. öyle olmasada gercekleri görse.. sevmediğimi söylediğmde bile bi daha bana böyle şeyler deme sevmiyosanda içinde kalsın onlar benim ailem dedi
ne ailesii hic bi iyiliklerini görmedimm aksine kendi kardeşinin arkasndan konustuklarına şahit oldum oda biliyor ama saf saf
bak yine sinir oldummm
işte bu en zorutubik sana demek istediğim tam olarak bu :26:
ben benden gittikten sonra, sinir krizlerine girdikten sonra merhametli olsalar ne yazar yaa, ben Allah'a havale edeli çok oldu
muaLLAKTA KALDIĞIN TARAFI NERESİ PEKİ CANIM DOĞRU DİYORSUN KARARSIZLIK YORAR İNSANI
tmm artık haydin yeter bu kadar sıkıntı stresss, yine deliliğe vurma vaktiiiiiiiiiii
şafak atmaısna az kaldı, casperım safak atcak mı acep
ayrıca nilü sen nie bu kadar gec yazıosun?
arkadaşları arıyordum canım çalışayım mı çalışmayım mı dersanede diye
pff izin günü hangi gündü, çalışırken başka bir iş arayıp bulmaya fırsatın olur mu acaba? bence pek uygun şartlar değil ama aynı zamanda başka bir iş arama fırsatın olacaksa yeni bir yere geçiş yapana kadar idare edebilirsin...
pazartesi oluyor canım genellikleyarın sabaha kadar düşünme süresi istedim. 100 lira daha verip tatil gününü 2'ye çıkarırlarsa kabul edeceğimi söylücem; ama sanmıyorum pek sözleşme imzalatırlarsa çıkmam imkansız olur canım :26:
hmm evet sözleşme işin içine girince zor olur evt, hayırlısı neyse o olsun canım.. üzme sne tatlı canını bi kapıyı kapatan başka kapıyı acar elbet
küt küt atıo kalbim ama bu kez aşktan değil sinirdeeeeeennnnnnn
aman atsın datickerimi gördün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?