yenerin de canı sıkılacak yine, iznimize çok az kaldı ama ona bile doyasıya sevinemıorum... herşey üstüme üstüme gelio sanki
tubacım bende nişanlıyım. bende aynı durumdayım.. hicbirşeye yardım edemeyiz herseyi kendini yapacaksınız diye acık acık söylüyorlar. birde askerdeki adamdan para istiyorlar. kayınvalidem borcunu ödeyememiş nişanlım yurtdısında asker oldugu icin gönderemiyor türkiyedeki askadaşlarını arayıp para buldu düşün.. gitmeden öncede milyarlar verdi..
İnan seni çook iyi anlıyorumm takmıyorsun takmıyorsun sonra birikiyor bi saatten sonra kafandan cıkmıyor nasıl olacak nasıl gidecek diye benimde kendi ailem beyaz eşya alırlar düğünü düşünüp harcamalarını kısıtlarlar ama karşı tarafın umrunda değil.. tamam düşünmesinler yardım etmesinler ama bari bizden para istemesinler zaten birikimimiz yok.. birde nişanlılık uzamaz demiyorlarmııı birşey dememek icin kendimi zor tutuyorum iyice soğudum..
canımm düşünme şimdilik bunları yener bi askerden gelsin ikiniz oturur konuşur mantıklı bi karar verirsinizz
ovvv herkess burdaaa
merhaba kızlarrr nasılsınız
ovvv herkess burdaaa
deme canım öyle yaaa. zor zamanlar bunlarr. bi şekilde geçicek illaki Allah yardımcımız olsun hepimizin.
ayrıca destek konusu çok ama çok sıkıcı bi konu ben destek olcaklarmı olmıcaklarmı onu bile bilmiyorumm
cnm herkes herşey güzellikle olsun ister ama işte insanların niyetleri yaklaşımları bizi bu noktalara kadar getirtio... Kendi oğlunu düşünmeyen gelinini mi düşünecek, her dediklerine hehe dediğim zaman benden iisi yoktu, simdi yeneri dolduruşa getiren biri oldum... Ne düşündükleri umrumda bile değil artık, sadece bizi bu noktalara getirttiler ya ona üzülüorum.. Biz küçük olarak hiçbir zaman onları kırmamaya çalıştık ama karşılığında beklediğin saygıyı görmeyince yürümüo işte... En çok üzüldüğüm şey, annem onların yaklaşımını bilio ve netten daire bakarken bile bana kaş göz yapıo kiraya çıkarsınız die çünkü peder bilmıooo onun ailesinin yaklaşımını... Kendi ailemin karşısında düştüğümüz durum ve benim ailem bu kadar arkamızda dururken erkek tarafının karşımızda durması
merhaba canımm ben iyiyim sen nasılsınnnn
düşünmemek elde deil ki tatlım vallahi bazen ole bi anım oluo kı herkese birden resti çekebilirim
hosgeldin cnmm sen nasılsın
bende artık çok bunaldım, yener onlara kızdığı zaman bile hep na yapma etme ailen illaki destek olurlar şimdi ole konutuklarına bakma ilk cocuklarısın, erkek tarafı olan onlar illa ki yapacaklardır die konuşup moral vermeye çalışıorum ama ben artık çöktüm... yenere soylediğim son söz: ben düğüne kadar o imzayı atana kadar tüm iyiniyetimi yine gösteririm ama bu devran onlar için de dönecek eğer ki destek olmayacaklar üzerine bir de kostek olacaklarsa ben imzayı attıktan sonra ne onların kapısını acarım bir daha, ne de yuzlerıne bakarım bunu da bole bil dedim. Yavrum o da sen hep haklısın dio ama işte haklı olmam sıkıntımızı gıdermıooo
benimkinin ailesi olamayacak bundan eminim bu nedenle beklentim 0 destek olurlarsa da sürpriz olurbizim kazancımızı istemesinler de... :26:
canım bazı insanlar öyledir işte kendi canlarından bir parça da olsa kendilerini çocuklarının önünde tutarlar. bazıları şöyle düşünüyor benim annem babam da bana yardım etmedi ben bugünlere kendi emeklerimle geldim o da çalışsın o da alsın, o da yapsın diyorlar. bazıları da yardım etmek istiyor; ama imkan bulamıyor. sen sadece manevi destek bekliyorsun onu bile yapmıyorlar. siz bazı şeyler yapmaya kalkışsanız kendilerini mecbur hissetmekten korkuyorlar belki degerçekten çok zor bir durum; ama siz yapabileceğinize inanıyorsanız bence ev konusunda tereddüt etmeyin. hemen çocuk da düşünmüyorsanız ev almayı ön plana alabilirsiniz. zorlanırsınız; ama ev adığı için pişman olan kimse görmedim ben
ovvv herkess burdaaa
ben de %70 %30 diye böldüm ihtimalleri %70 olmıcaklarr. ama inş olurlarr yaaa:84::84::84:benimkinin ailesi olamayacak bundan eminim bu nedenle beklentim 0 destek olurlarsa da sürpriz olurbizim kazancımızı istemesinler de... :26:
bnde iyiyim vallaha canım yaşayıp gidiyoruz işte
merhaba canım ben pek iyi değilimsen de idare ediyormuşsun...
Bizimkilerde yalancılıkta var ne ararsan var hepsinden nefret ediyorumm. ayda bir gelmiyosun oturmaya diyorlar gidiyorum ama sinir olup dönüyorum.. işin kötüsü benim nişanlım çok saf gözünü kulağını kapatmış hicbişeyi görmüyor.. gecen gün acıkca dedim ablanları sevmiyorm hele bir tanesi yalancı iki yüzlü yalaka dedim.. ama o benim ablam dedi..
bilmiyorum duygularımı söylemekle yanlışmı yaptım ? ama ben onlar gibi yalaka değilim..
merhaba canım ben pek iyi değilimsen de idare ediyormuşsun...
cnm yaa kendi ailem sağolsun ztn şuan alamasak da, 3-5 sene sonra kesin alabilices.. o yüzden aslında sıkıntı şu an ev alabilmemiz değil de... onların gösterdikleri tutum, heveslerim bile onları düşününce kursağımda kalıo yaa, isyan ediorum... ya hiçbişey demek istemıorum, sınırden anlatamıorum bile
hayırdır kuzum neyin var?? ben çok iyiyim canım şükürler olsun
cnm işte son 1-2 aya kadar bende hep gidiodum snein gibi sinir küpü olup gelıodum, ah ah o zamanlarımın dili olsa da anlatsa.. nilü çok ii bilio, ondan sonra ztn ben de yenere konuşmaya başladım olanları ve o gün bugündür gitmıorum yener de ztn gitme dıoo, Allah'tan yener ama onlar benim ailem demio artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?