Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende artık çok bunaldım, yener onlara kızdığı zaman bile hep na yapma etme ailen illaki destek olurlar şimdi ole konutuklarına bakma ilk cocuklarısın, erkek tarafı olan onlar illa ki yapacaklardır die konuşup moral vermeye çalışıorum ama ben artık çöktüm... yenere soylediğim son söz: ben düğüne kadar o imzayı atana kadar tüm iyiniyetimi yine gösteririm ama bu devran onlar için de dönecek eğer ki destek olmayacaklar üzerine bir de kostek olacaklarsa ben imzayı attıktan sonra ne onların kapısını acarım bir daha, ne de yuzlerıne bakarım bunu da bole bil dedim. Yavrum o da sen hep haklısın dio ama işte haklı olmam sıkıntımızı gıdermıooo

benimkinin ailesi olamayacak bundan eminim bu nedenle beklentim 0 destek olurlarsa da sürpriz olur bizim kazancımızı istemesinler de... :26:

canım bazı insanlar öyledir işte kendi canlarından bir parça da olsa kendilerini çocuklarının önünde tutarlar. bazıları şöyle düşünüyor benim annem babam da bana yardım etmedi ben bugünlere kendi emeklerimle geldim o da çalışsın o da alsın, o da yapsın diyorlar. bazıları da yardım etmek istiyor; ama imkan bulamıyor. sen sadece manevi destek bekliyorsun onu bile yapmıyorlar. siz bazı şeyler yapmaya kalkışsanız kendilerini mecbur hissetmekten korkuyorlar belki de gerçekten çok zor bir durum; ama siz yapabileceğinize inanıyorsanız bence ev konusunda tereddüt etmeyin. hemen çocuk da düşünmüyorsanız ev almayı ön plana alabilirsiniz. zorlanırsınız; ama ev adığı için pişman olan kimse görmedim ben

Bizimkilerde yalancılıkta var ne ararsan var hepsinden nefret ediyorumm. ayda bir gelmiyosun oturmaya diyorlar gidiyorum ama sinir olup dönüyorum.. işin kötüsü benim nişanlım çok saf gözünü kulağını kapatmış hicbişeyi görmüyor.. gecen gün acıkca dedim ablanları sevmiyorm hele bir tanesi yalancı iki yüzlü yalaka dedim.. ama o benim ablam dedi..
bilmiyorum duygularımı söylemekle yanlışmı yaptım ? ama ben onlar gibi yalaka değilim..

cnm yaa kendi ailem sağolsun ztn şuan alamasak da, 3-5 sene sonra kesin alabilices.. o yüzden aslında sıkıntı şu an ev alabilmemiz değil de... onların gösterdikleri tutum, heveslerim bile onları düşününce kursağımda kalıo yaa, isyan ediorum... ya hiçbişey demek istemıorum, sınırden anlatamıorum bile

benimkinin ailesi olamayacak bundan eminim bu nedenle beklentim 0 destek olurlarsa da sürpriz olur bizim kazancımızı istemesinler de... :26:
ben de %70 %30 diye böldüm ihtimalleri %70 olmıcaklarr. ama inş olurlarr yaaa:84::84::84:
bnde iyiyim vallaha canım yaşayıp gidiyoruz işte

aynen öyle canımm zaman geçirmeye çalışyırouz hepimizi

cnm işte son 1-2 aya kadar bende hep gidiodum snein gibi sinir küpü olup gelıodum, ah ah o zamanlarımın dili olsa da anlatsa.. nilü çok ii bilio, ondan sonra ztn ben de yenere konuşmaya başladım olanları ve o gün bugündür gitmıorum yener de ztn gitme dıoo, Allah'tan yener ama onlar benim ailem demio artık

canım herkes gösterdiği kadar emek, sevgi, ilgi alır karşılığında. onun ailesi böyle davranıyorsa karşılığını illa ki bulacaklar. senin ailen sizin yanınızda onlar da karşılığını alacak. yener zaten her şeyin farkında. ya halinden anlamayan, ailesini haklı bulan biri olsaydı karşında... derdi veren sabrını da veriyor hakkaten. dua edelim de Allah yener'in anne babasının yüreğine merhamet versin. anne baba olmak vicdan meselesi. herkes bunu taşıyamayabiliyor, bu nedenle Allah'a havale et

hayırdır kuzum neyin var?? ben çok iyiyim canım şükürler olsun

çok sevindim canım senin iyi olmana, askerin de rahattaymış iş meselesi benim de canımı sıkan. muallaktayım. kararsız olmak kötü de olsa bir karar sahibi olmaktan daha rahatsız edici bir şey :26:

Keşke benimkide öyle olsa.. öyle olmasada gercekleri görse.. sevmediğimi söylediğmde bile bi daha bana böyle şeyler deme sevmiyosanda içinde kalsın onlar benim ailem dedi
ne ailesii hic bi iyiliklerini görmedimm aksine kendi kardeşinin arkasndan konustuklarına şahit oldum oda biliyor ama saf saf

bak yine sinir oldummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…