fark yaptımda bişe demedimgeldin mi sözüme
daha düşülecek 7 günüm var hiiiç sevinme tubik hanım ben bu arada bugün evim sensin'e gittim, ağladım ağladım ağladım
cnm benimde düşülecek 16 günüm oluyooo, biz toplamda sadece 14 gün izin kullancas, hatta 3 gün de yol izni düşücem etti sana düşülecek rakam 19senin şafağın benden 3 gun erken, yai tahminen biz sizden 14-16 gün önce falan teskere almış olcas
ben de çok istiorum o filme gitmeyi ama yeneri bekliorum, beraber gidices aşkımla
çömeziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim çık ortayaaaaaaaa
Türkücüm Merhaba
Senin peki bu arkadaşın neden dövdü diyor çocuk için bir nedeni olması veya çıkarı olması gerekmiyor mu?Senin düşündüğün bir nedeni varmı böyle yapmasının.
Bizim şafak 372
Allah çocuğun yardımcısı olsun. insan kendini kötü bir oyunun içine düşmüş gibi hisseder. bu nedir böyle
bütün manyaklarda seni buluo bırak artık takma kafana
selamın hellooğğğğbugün çok iyiyim, dana'm aramadı sesini duyamadım ama iyiyim bugün.15 kasım kıbrıs'ın Türk Cumhuriyeti ünvanını yasal olarak kullandığı ilk gün olduğundan törenleri vardı zaten geceden de 2-4 nöbetindeydi yine de iyiyiz üstümden öküz kalktı nasıl iyi olmiim bee
ya maddi bi çıkarı yok sadece ermanın hatası deyip işin içinden kendini çıkartacak.bu yani.
nilü'm armi(erman) dünden beri öldü resmen hani, ekip otosuna bindirilip muayene için hastaneye gittik o saniye öldüm ben türkü dedi garibim ya.iyi ki varsın falan diyo yoksa kafayı yerdim, evine gider harbi bu sefer döverdim diyo
tuğba'm deliyim dengesizim diyodum da bu kadar da değilim anam benacuk çatlağım o kadan hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?