Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
daha düşülecek 7 günüm var hiiiç sevinme tubik hanım ben bu arada bugün evim sensin'e gittim, ağladım ağladım ağladım

cnm benimde düşülecek 16 günüm oluyooo, biz toplamda sadece 14 gün izin kullancas, hatta 3 gün de yol izni düşücem etti sana düşülecek rakam 19 senin şafağın benden 3 gun erken, yai tahminen biz sizden 14-16 gün önce falan teskere almış olcas

ben de çok istiorum o filme gitmeyi ama yeneri bekliorum, beraber gidices aşkımla

hain konuşma benimle, küstüm sana, hıh aman gelsinler de ha 3 gün önce ha 3 gün sonra di mi ben mehmetimle korelilerin çektiği orijinal senaryoyu izlicem inşallaaah

Allah çocuğun yardımcısı olsun. insan kendini kötü bir oyunun içine düşmüş gibi hisseder. bu nedir böyle

bütün manyaklarda seni buluo bırak artık takma kafana

selamın hellooğğğğ bugün çok iyiyim, dana'm aramadı sesini duyamadım ama iyiyim bugün.15 kasım kıbrıs'ın Türk Cumhuriyeti ünvanını yasal olarak kullandığı ilk gün olduğundan törenleri vardı zaten geceden de 2-4 nöbetindeydi yine de iyiyiz üstümden öküz kalktı nasıl iyi olmiim bee
ya maddi bi çıkarı yok sadece ermanın hatası deyip işin içinden kendini çıkartacak.bu yani.

nilü'm armi(erman) dünden beri öldü resmen hani, ekip otosuna bindirilip muayene için hastaneye gittik o saniye öldüm ben türkü dedi garibim ya. iyi ki varsın falan diyo yoksa kafayı yerdim, evine gider harbi bu sefer döverdim diyo

tuğba'm deliyim dengesizim diyodum da bu kadar da değilim anam ben acuk çatlağım o kadan hani

. Nerdesin suna boylum, gözlerinde sevdam kaldı,
Öyle bir yaşamak ki kendimi zor büyüttüm,
Ayrılık vurgunda belli etmedim ama ciğerim yandı...

[video=youtube;WzV00o7-O4o]http://www.youtube.com/watch?v=WzV00o7-O4o[/video]

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

Ana şafak:92

Plakalara gelme şafağı:11

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

Asker yolu beklerim..

[video=youtube;1C_TKUxjxso]http://www.youtube.com/watch?gl=TR&v=1C_TKUxjxso[/video]

şafak:7

`` Neden mi O ? ``
- Çünkü aşkıııı,,sevgiyii,,yaşamayı onunLa tattım. Ona asık oLmak nefes aLmak gibi, onu sevmek,hayattan tat aLmak gibi, onunLa yaşamak bamb'aşk'a... kısacası benim hayatım ondan ibaret. `` Herseyin en güzeLi onunLa birLikte oLunca. `` O benim Ömrümün MeaLi ~

bir de acuk demez mi çarpılıvercen yavrum bir gün öyle bir sevgilisi varsa senin gibi de bir arkadaşı var

selam kızlar gelemedim kaç gündür netim yoktu 30 günüm doldugu için.hemen kontür alamadım da.neyse..

biraz geçmişe göz gezdirdim depük gecesine rastlamadım çok birikmiş ama ŞEKERcim den başka tezkere alan oldumu bilmiyorum.esraburak alıcaktı sanırım.:26:askerlerine kavuşanlara gözünaydın diyorummm
bekleyen tüm arkadaslarıma bolll sabır diliyorum

his'im cnm özledim seni yaa görüşemedik günlerdir..iyisin inş kuzum?

diger herkessss hepinizi çokk öpüyorum hayırlı tezkereler diliyorum...beni soracak olursanız iyi diyelim iyi olsun iki gündür dişim çok fena agrıyor şişti apse yaptı doktora gidecegim inş...kociş ocak 2de kontrol olacak bakalım ne karar verilecek hayırlısını diliyorum...
onun dışında bu evde çokk sıkıldım biran önce kocişimin askerliginin bitmesini ve yuvamı kurmayı çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…