- 21 Ocak 2012
- 1.083
- 37
- 158
iyiyimm canımmm çok sağolllllsen nasılsınnnn
annemin eşi az önce bana internetten cok güzel daireler gösterdiii, krediye girip daire alabilirsiniz, kira ödeyeceğinize birinizin maaşını krediye verseniz birinizin maaşı da sizi geçindirir diye düşünerek... Ya kızlarrr söylediği çok doğru, aslında bende yenerle en başından beri bunu konuşuorum, yener de tamam dedi ama arada vazgecıorum boşver aşkım kiraya çıkalım çok sıkıntı yaşarız o kadar borçla diyorum. Vazgeçmemin sebebi de kayınvalidemlerin bu konuda hatta düğün konusunda bile yeterli desteği göstermeyeceklerini bildiğim içinHeveslenerek dairelere bakıorum ama diğer taraftan da duşununce sınırlerim bozuluooo, o kadar heveslendım kı aksam netten baktığımızda da gerçekten birimizin maaşı kredi ödemeye yeter ve birimizin maaşıyla da gul gibi geçiniris.... Tek ihtiyacımız lanet olsun kı ailelelerin maddi konudaki bir miktar destekleri.. Aslında beklenti dediğim de çok abartı rakamlar değil, her ailenin borç harçla bile yapabileceği rakamlar
Dayanamadım az öncede yenere msj attım, böle böle dieee.. önce heveslendım çok güzel daireler var ama hevesim yine kursaımda kaldı sizinkileri düşününce die
Canım siz evli değilmiydiniz... ben neden evlisiniz diye hatırlıyorum.. saflaştımmı ne
annemin eşi az önce bana internetten cok güzel daireler gösterdiii, krediye girip daire alabilirsiniz, kira ödeyeceğinize birinizin maaşını krediye verseniz birinizin maaşı da sizi geçindirir diye düşünerek... Ya kızlarrr söylediği çok doğru, aslında bende yenerle en başından beri bunu konuşuorum, yener de tamam dedi ama arada vazgecıorum boşver aşkım kiraya çıkalım çok sıkıntı yaşarız o kadar borçla diyorum. Vazgeçmemin sebebi de kayınvalidemlerin bu konuda hatta düğün konusunda bile yeterli desteği göstermeyeceklerini bildiğim içinHeveslenerek dairelere bakıorum ama diğer taraftan da duşununce sınırlerim bozuluooo, o kadar heveslendım kı aksam netten baktığımızda da gerçekten birimizin maaşı kredi ödemeye yeter ve birimizin maaşıyla da gul gibi geçiniris.... Tek ihtiyacımız lanet olsun kı ailelelerin maddi konudaki bir miktar destekleri.. Aslında beklenti dediğim de çok abartı rakamlar değil, her ailenin borç harçla bile yapabileceği rakamlar
Dayanamadım az öncede yenere msj attım, böle böle dieee.. önce heveslendım çok güzel daireler var ama hevesim yine kursaımda kaldı sizinkileri düşününce die
Bende iyiyimde cnım sıkkın yaa askerimi çoooookk özledimmm.. oda özledim sıkıldım burdan deyip duruyor tel.de
ahhh canımm ahh hepimizin derdi aynı. bende gece gündüz bunları düşünüyorum. ama hiç bi çözüm bulamadım. ailelerin yardımı gerçekten çok önemli
Canım keşke yenere öyle mesaj atmsayın. Ailesinden kendide memnun değildir büyük ihtimalle.Aile bu atsan atılmaz satsan satılmaz değil mi ne yapsın çocuk.Siz kendiniz yavaş yavaş birikim yapıp kendiniz alırsınız canım.Yada düğünden gelen takılarla o miktarı tutarabilme ihtimaliniz var mı?Üzme kendini nişanlınıda
off canım ya ne denir ki bilmiyorum o aşamalara gelmeden yorum yapmaktan kaçınıyorum elimden geldiğince. çünkü insan başına gelmeden anlamıyor bazı şeyleri. ben ne desem boş olacak, seni de tatmin etmeyecek söylediklerim :26: ama sen hep diyorsun ya askerlerinize yansıtmayın diye keşke sen de bir şey demeseydin yener'e
yener ztn herşeyin farkında askere gittiğinden beri... yener kendi ailesinden soğudu artık ztn
evlilikten soğudum artık yaaa, nefret ettiriolar... destek olmadıkları gibi bir de üstüne köstek olmuolar mı
bunun kendisinin farkında olması ayrı, senin söylemen farklı ama canım. biliyorum yener her şekilde senin yanında yer alır; ama insanlar değişiyor diye uyarmıştın ya bir gün ters tepmez inşallah. keşke bunlar hiç olmasa kocaman mutlu bir aile olabilsek sevdiğimizle, sevdiğimizin ailesiyle
deme canım öyle yaaa. zor zamanlar bunlarr. bi şekilde geçicek illaki Allah yardımcımız olsun hepimizin.
ayrıca destek konusu çok ama çok sıkıcı bi konu ben destek olcaklarmı olmıcaklarmı onu bile bilmiyorumm
zamanı gelince oyle bir anlaşılıo ki hiç şimdiden kafanı bunlara yorup canını sıkma.. Önemli olan insanların niyetleri... destek olmak ister ama gücü daha fazlasına yetmez arı birşey, bir de gücü yeter ama özellikle bencillikleri yuzunden destek olmak istemesler
seninkiler ikinci gruptalar galiba bencil olanlarr
offf offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?