Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım siz evli değilmiydiniz... ben neden evlisiniz diye hatırlıyorum.. saflaştımmı ne

ahhh canımm ahh hepimizin derdi aynı. bende gece gündüz bunları düşünüyorum. ama hiç bi çözüm bulamadım. ailelerin yardımı gerçekten çok önemli

Canım keşke yenere öyle mesaj atmsayın. Ailesinden kendide memnun değildir büyük ihtimalle.Aile bu atsan atılmaz satsan satılmaz değil mi ne yapsın çocuk.Siz kendiniz yavaş yavaş birikim yapıp kendiniz alırsınız canım.Yada düğünden gelen takılarla o miktarı tutarabilme ihtimaliniz var mı?Üzme kendini nişanlınıda

ahhh canımm ahh hepimizin derdi aynı. bende gece gündüz bunları düşünüyorum. ama hiç bi çözüm bulamadım. ailelerin yardımı gerçekten çok önemli

evlilikten soğudum artık yaaa, nefret ettiriolar... destek olmadıkları gibi bir de üstüne köstek olmuolar mı

yener ztn herşeyin farkında askere gittiğinden beri... yener kendi ailesinden soğudu artık ztn

off canım ya ne denir ki bilmiyorum o aşamalara gelmeden yorum yapmaktan kaçınıyorum elimden geldiğince. çünkü insan başına gelmeden anlamıyor bazı şeyleri. ben ne desem boş olacak, seni de tatmin etmeyecek söylediklerim :26: ama sen hep diyorsun ya askerlerinize yansıtmayın diye keşke sen de bir şey demeseydin yener'e

nilüüüm evet ben halaa savunuyorum bu lafımı askerlerinize yansıtmayın... Ama ben ztn son 1-2 aya kadar hiç yansıtmıodum sen de biliosun, artık kaldıramıorum yaa sınır hastası oldum içime ata ata

yener ztn herşeyin farkında askere gittiğinden beri... yener kendi ailesinden soğudu artık ztn

bunun kendisinin farkında olması ayrı, senin söylemen farklı ama canım. biliyorum yener her şekilde senin yanında yer alır; ama insanlar değişiyor diye uyarmıştın ya bir gün ters tepmez inşallah. keşke bunlar hiç olmasa kocaman mutlu bir aile olabilsek sevdiğimizle, sevdiğimizin ailesiyle

evlilikten soğudum artık yaaa, nefret ettiriolar... destek olmadıkları gibi bir de üstüne köstek olmuolar mı

deme canım öyle yaaa. zor zamanlar bunlarr. bi şekilde geçicek illaki Allah yardımcımız olsun hepimizin.

ayrıca destek konusu çok ama çok sıkıcı bi konu ben destek olcaklarmı olmıcaklarmı onu bile bilmiyorumm

cnm herkes herşey güzellikle olsun ister ama işte insanların niyetleri yaklaşımları bizi bu noktalara kadar getirtio... Kendi oğlunu düşünmeyen gelinini mi düşünecek, her dediklerine hehe dediğim zaman benden iisi yoktu, simdi yeneri dolduruşa getiren biri oldum... Ne düşündükleri umrumda bile değil artık, sadece bizi bu noktalara getirttiler ya ona üzülüorum.. Biz küçük olarak hiçbir zaman onları kırmamaya çalıştık ama karşılığında beklediğin saygıyı görmeyince yürümüo işte... En çok üzüldüğüm şey, annem onların yaklaşımını bilio ve netten daire bakarken bile bana kaş göz yapıo kiraya çıkarsınız die çünkü peder bilmıooo onun ailesinin yaklaşımını... Kendi ailemin karşısında düştüğümüz durum ve benim ailem bu kadar arkamızda dururken erkek tarafının karşımızda durması

zamanı gelince oyle bir anlaşılıo ki hiç şimdiden kafanı bunlara yorup canını sıkma.. Önemli olan insanların niyetleri... destek olmak ister ama gücü daha fazlasına yetmez arı birşey, bir de gücü yeter ama özellikle bencillikleri yuzunden destek olmak istemesler

seninkiler ikinci gruptalar galiba bencil olanlarr

tubacım bende nişanlıyım. bende aynı durumdayım.. hicbirşeye yardım edemeyiz herseyi kendiniz yapacaksınız diye acık acık söylüyorlar. birde askerdeki adamdan para istiyorlar. kayınvalidem borcunu ödeyememiş nişanlım yurtdısında asker oldugu icin gönderemiyor türkiyedeki askadaşlarını arayıp para buldu düşün.. gitmeden öncede milyarlar verdi.. Ha birde mezar parası var babasının mezarını yaptırdılar seninde payına şu düşüyor diye tel.de söylediler..
İnan seni çook iyi anlıyorumm takmıyorsun takmıyorsun sonra birikiyor bi saatten sonra kafandan cıkmıyor nasıl olacak nasıl gidecek diye benimde kendi ailem beyaz eşya alırlar düğünü düşünüp harcamalarını kısıtlarlar ama karşı tarafın umrunda değil.. tamam düşünmesinler yardım etmesinler ama bari bizden para istemesinler zaten birikimimiz yok.. birde nişanlılık uzamaz demiyorlarmııı birşey dememek icin kendimi zor tutuyorum iyice soğudum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…