Hyır yooo ben deli değilim
peki o zaman istersen hemen delirtebilirim, psikolojik etkilerim çok iidir
Almiyim tubik 12 ayım var daha zaten kendiliğimden muhtemelen delircem
neyse senin delirmene yakın biz kaçarıs, ztn istesen de istemesen de göbek ata ata delirtirim ben sizi... fazla sadist oldum galibaa
neyse tatlım ben kacıorum aksam geç girerim görüşürüs
nilüüüüüüü........... iş konusunu naptın???
selam kızlar gelemedim kaç gündür netim yoktu 30 günüm doldugu için.hemen kontür alamadım da.neyse..
biraz geçmişe göz gezdirdim depük gecesine rastlamadım çok birikmiş ama ŞEKERcim den başka tezkere alan oldumu bilmiyorum.esraburak alıcaktı sanırım.:26:askerlerine kavuşanlara gözünaydın diyorummm
bekleyen tüm arkadaslarıma bolll sabır diliyorum
his'im cnm özledim seni yaagörüşemedik günlerdir..iyisin inş kuzum?
diger herkessss hepinizi çokk öpüyorum hayırlı tezkereler diliyorum...beni soracak olursanız iyi diyelim iyi olsun iki gündür dişim çok fena agrıyor şişti apse yaptı doktora gidecegim inş...kociş ocak 2de kontrol olacak bakalım ne karar verilecek hayırlısını diliyorum...
onun dışında bu evde çokk sıkıldım biran önce kocişimin askerliginin bitmesini ve yuvamı kurmayı çok istiyorum
:92:15.11.2012 :92:
Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir
KARANLIKTAN AYDINLIGA
Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz
83 cituhanba
...87 p_i_n_a_r...
...91 okyanus1...
... 93 uguruntugbası ...
...93 _CeyDa_...
...93 alya32...
98 cerenbayram
...98 yesim. ...
...102 flores
...115 harme...
122 SaviorAngel
143 cnmsın64
...184 holofira...
185 fatihatice03
185 duygum
186 superisiii
186 bOniTO
187 DerinSu
...187 cesurcvcv
187 kubra17
187 aalis
189 omerabia
189 yener_tugba
...192 hera91...
192 goqce
193 ErreS
Şafaklarını yarılayan ve 100lere koşan yarenlerimiz
210 SeNLeYM
:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:
266 H_İ_S
278 BerrakSudakiKirmiziBalik
....279 nesliiiiiiiiii...
280 Brrk
...280 OZGEGURUR...
...280 esraa42...
...281 dilara1331
282 Kayra95...
282 buket1811
282 iboebru .
...282 kelebekd ...
Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz
....350 chidoshimedo
...372 GRGR...
...372 tugbaoguzhan
...372 BerlD...
Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz
...HER ŞEY VATAN İÇİN...
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
bu evde çokk sıkıldım biran önce kocişimin askerliginin bitmesini ve yuvamı kurmayı çok istiyorum
bu cümleyle aynıyım yaa beni anlatmıssın
bitse de evlensek ahhh ahh
buarada çok geçmiş olsun canım
annemin eşi az önce bana internetten cok güzel daireler gösterdiii, krediye girip daire alabilirsiniz, kira ödeyeceğinize birinizin maaşını krediye verseniz birinizin maaşı da sizi geçindirir diye düşünerek... Ya kızlarrr söylediği çok doğru, aslında bende yenerle en başından beri bunu konuşuorum, yener de tamam dedi ama arada vazgecıorum boşver aşkım kiraya çıkalım çok sıkıntı yaşarız o kadar borçla diyorum. Vazgeçmemin sebebi de kayınvalidemlerin bu konuda hatta düğün konusunda bile yeterli desteği göstermeyeceklerini bildiğim içinHeveslenerek dairelere bakıorum ama diğer taraftan da duşununce sınırlerim bozuluooo, o kadar heveslendım kı aksam netten baktığımızda da gerçekten birimizin maaşı kredi ödemeye yeter ve birimizin maaşıyla da gul gibi geçiniris.... Tek ihtiyacımız lanet olsun kı ailelelerin maddi konudaki bir miktar destekleri.. Aslında beklenti dediğim de çok abartı rakamlar değil, her ailenin borç harçla bile yapabileceği rakamlar
Dayanamadım az öncede yenere msj attım, böle böle dieee.. önce heveslendım çok güzel daireler var ama hevesim yine kursaımda kaldı sizinkileri düşününce die
yener ztn herşeyin farkında askere gittiğinden beri... yener kendi ailesinden soğudu artık ztn
selam kızlar gelemedim kaç gündür netim yoktu 30 günüm doldugu için.hemen kontür alamadım da.neyse..
biraz geçmişe göz gezdirdim depük gecesine rastlamadım çok birikmiş ama ŞEKERcim den başka tezkere alan oldumu bilmiyorum.esraburak alıcaktı sanırım.:26:askerlerine kavuşanlara gözünaydın diyorummm
bekleyen tüm arkadaslarıma bolll sabır diliyorum
his'im cnm özledim seni yaagörüşemedik günlerdir..iyisin inş kuzum?
diger herkessss hepinizi çokk öpüyorum hayırlı tezkereler diliyorum...beni soracak olursanız iyi diyelim iyi olsun iki gündür dişim çok fena agrıyor şişti apse yaptı doktora gidecegim inş...kociş ocak 2de kontrol olacak bakalım ne karar verilecek hayırlısını diliyorum...
onun dışında bu evde çokk sıkıldım biran önce kocişimin askerliginin bitmesini ve yuvamı kurmayı çok istiyorum
hesnacım 3gündür sanırım şafak atmıyorsun pek göremiyorum da sen buralara ugramadan duramazdın umarım bir sıkıntı yoktur:44:
gel gel gel elleri cennet kokan yarim
hiç geçmedi seni seven halim
seni çalan şimdi mutlu şimdi zalim
çok özledim seni esmer yarim
:85::85::85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?