Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Almiyim tubik 12 ayım var daha zaten kendiliğimden muhtemelen delircem

neyse senin delirmene yakın biz kaçarıs, ztn istesen de istemesen de göbek ata ata delirtirim ben sizi... fazla sadist oldum galibaa

neyse tatlım ben kacıorum aksam geç girerim görüşürüs

bu evde çokk sıkıldım biran önce kocişimin askerliginin bitmesini ve yuvamı kurmayı çok istiyorum

bu cümleyle aynıyım yaa beni anlatmıssın
bitse de evlensek ahhh ahh

buarada çok geçmiş olsun canım

hesnacım 3gündür sanırım şafak atmıyorsun pek göremiyorum da sen buralara ugramadan duramazdın umarım bir sıkıntı yoktur:44:

amaaan dünden önceki gün şafaklar atılmış kaçırmışım yaaa

Son düzenleme:

ahh ahhh kuzucum yaaa..ben evliyim ama işte..bi süreligine de olsa çekemiyorum..hemde kendi istegimle geldim buraya...bizim hikayeyi anlatsammm çokkk uzun sıkılırsınız ondan pek açmıyorum..ama kocişim yanımda ya o hep arkamda ya gerisi boş benim için...herşey onun için gülümmm herşeyyy...çünkü o deger bu sıkıntıları çekmeyeee...canım kocişim benim...

canım sende inş biran önce evlanirsin hayırlısıylaa..niye kızz evinde sıkıldınmı kıyamam

evet HESNOŞUMMMM nerelerdesin cnm umarım bişy yokturrrr.

Canım benim... Sizin durumlar bizim evlenmeden önceki hallere benziyor gerçi bizde daha farklı sorunlar da vardı ama neyse... Kesinlikle ama kesinlikle sana bir abla tavsiyesi evlenirken ailelere güvenip ya da takılacak olanlara güvenip bir de iki maaş var diye güvenip ev almayın... Sakın... Bak sonra çok pişman olursun sonra maddi sorunlar yüzünden yenerle birbirinize girersiniz... Aman Allah korusun... Bizde de kimse destek olmadı evlenirken... babasının hesabında bir sürü parası vardı ama harcamadı bizim için sadece 2 bilezik taktı, benim ailem hem ablama hem abime destek olmuştu evlenirlerken bana da destek olacaklardı ama başka problemler çıktı bir de baktı ki karşı taraf bir şey yapmıyor onlar da sadece önceden aldıkları bir kaç parça mutfak eşyası verdiler o sadece... Gerisini hep biz yaptık biz kendimiz aldık... Yanımızda bile bulunmadılar... Sözde babası misafir odasını bizimkiler yatak odasını alacaklardı biz de diğerlerini ama öyle olmadı... İki sefer kredi çektik, düğünde takılacak bileziklere, balayına, ev eşyalarına, düğün giderlerine varana kadar her şeyi biz ödedik... Neyse bizi boş verelim oldu bitti..

Senin önceki yorumlarına bakacak olursak sizin ailelerde de iş yok o yüzden güvenip borca girmeyin derim ben... Şu an için önemli olan yuva kurmanız, siz ilk önce yuvanızı kurun bir yan yana gelin ondan sonra yavaş yavaş bir şeylere sahip olmaya başlayın... Allah kolaylık versin... Zor süreçlere giriyorsunuz artık askerlik biterken... Allahım sağlık versin de zor süreçlerin hepsi atlatılıyor merak etme sen daha nice sinir krizleri geçireceksin belki hayat ne sunacak belli değil ama hepsi duruluyor insan artık farklı bakmaya başlıyor hayata ve insanlara... Üzme tatlı canını ve sevdiğini

yener ztn herşeyin farkında askere gittiğinden beri... yener kendi ailesinden soğudu artık ztn

Haa bir de canım... Sakın Yener ailesinden soğudu zaten evlenince görüşmez unutur benim ailem yok diyor diye düşünüp de evlendikten sonra rahat ederiz onlar olmaz hayatımızda diye düşünme olur mu sakın böyle şey düşünme hayal kırıklığına uğrarsın sonra... Sonuçta sevse de sevmese de onlar Yenerin ailesi ve onla evlenmeyi kabul ediyorsan ömrün boyunca da onlarla görüşmek durumunda olacağına hazırlıklı ol... Ben eşimin ailesiyle ilgili yaşadığı sorunları anlatsam dudağın uçuklar benim eşim de çok sevmez ailesiyle iletişimi yoktur zaten anne baba ayrı olduğu için kopuk bir aile ama her ne kadar öyle de olsa aile işte atsan atılmıyor sıradan bir arkadaşlık ilişkisi gibi kesip atamıyorsun ilişkiyi.... Maalesef buna hazırlıklı ol tatlım... Evliliğinizin ilk yılı belki zorlanırsın bu sebeplerden ben de çok debelendim sinir krizleri geçirdim çok bunaldım ama sonradan dank ediyor insanın kafasına niye bu kadar takıyorum ki öyle olsa ne olacak böyle olsa ne olacak diyorsun, çünkü kendini mutsuz ettiğin sürece bakıyorsun ki eşin de mutsuz ve sonu gelmez tartışmalar başlıyor... Diyeceğim; kafana da çok takma varsın ne düşünüyorlarsa düşünsünler ne olacaksa olsun akışına bırak, sen sevdiğinle ve ilerde evlendiğinle eşinle yaşadığın şeylere bak, ne kadar onlar hayatınızda olsa bile aslında yalnızsınız size sizden başkası destek veremez sizi sizden başkası anlayamaz ve sizi sizden başkası kaldıramaz... Umarım her şey gönlünce olur...

Esra da sürpriz bir şekilde sevdiğine kavuştu canım Bunaldığını biliyorum canım ama sabredeceğiz dua et ki eşin yanında biraz daha rahatsın, inşallah ocakta hayırlı haberlerle gelir eşin yanına... Öptüm canım sen de özlendin...

hesnacım 3gündür sanırım şafak atmıyorsun pek göremiyorum da sen buralara ugramadan duramazdın umarım bir sıkıntı yoktur:44:

Dün gece atamadım şafak evet tatlım... 17 saattir yataktayım... Hasta mıyım depresif mi takılıyorum anlamadım ama kendimi çok halsiz, yorgun ve keyifsiz hissediyorum... Başım ve belim acayip ağrıyor bugün o kadar yatarsam bu hale gelirim işte neyse yapacak bir şey yok hala yaşıyorum yani

Son düzenleme:
İzleyin kızlar ne kadar tatlılar değil mi??? Bir de Mustafa Ceceli nin o güzelim şarkısıyla güzel bir klip haline gelmiş....

[video=youtube;zVOaKYYBA08]http://www.youtube.com/watch?v=zVOaKYYBA08&feature=related[/video]

Bu arada klipteki filmi izlemek isteyenler çıkabilir filmin ismi "A Millionaire's First Love" Askerleriniz gelene kadar bütün aşk filimleriniz benden

Son düzenleme:
Bu arada kızlar birazdan arkadaşlarla bruncha gideceğim Göksu'ya hem biraz hava alsam iyi olacak çok kötüyüm... Ardından kayınvalideme gideceğim bugün onun evinde kalacağım için yine bu gece şafak attıramayacağım kusura bakmayın... Yarın gece şafaklarınız hazır olacaktır hem düşmüş olur çabucak

Nilücüm senin şafak değişikliğini de yarın halledeceğim tatlım

gel gel gel elleri cennet kokan yarim
hiç geçmedi seni seven halim
seni çalan şimdi mutlu şimdi zalim
çok özledim seni esmer yarim

:85::85::85:​

Nilücüm eskiden beri çok sevdiğim bir şarkı bu ama paylaşmıyorum bunu hiç zira benim eşim sarışın... Bana yasak esmerlerle ilgili yorum yapmak hehe Ancak şunu paylaşabilirim

[video=youtube;1wk7YuAlkps]http://www.youtube.com/watch?v=1wk7YuAlkps[/video]

Son düzenleme:
kızlar nasıl şarkı yüklüyorsunuz.. Bende bi tane yükleyecektim olmadı beceremedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…