ay hiç sorma sıkıldım valla bir an önce gelsin yuvamızı kuralım huzurlu olalım istiyorum bu askerlik çok şey alıyor bizden rabbim bir daha ayrılık göstermesin
canım evet çok şeyler alıyor ama aldıklarının yerine inşaAllah rabbim daha güzel günler koyacak hiç sıkma canını..biter geçer ve bigün gelir deriz ki "aa askerlik mi ne zaman geçti"bu olacakkk inş kuzum...gelsinde inş herşey çok güzel olsun hayalinizdekilerden de güzel olsun çokkk umtlu olun cnmmm
Şafak '' 9 '' !
Haftaya YOKUZ!
:119::119::119::119:
Nasılsın yaseminimmm
iyiyim canım çok şükürr sen nasılsınnnbu arada Elif dimii? isim hafızam pek kuvvetli değil canım hemen unutuveriyorumm
Evet canım unutmamışsın.. iyi değilim ya çok canım sıkkınn aslında büyük birşey değil ama moralim bozuldu.. Benimki yutdışında asker ya ordan sana gercek deri mont yaptırayım ölçü ver dedi ölçtüm verdim bende ama boyunu biraz kısa ölçmüşümm direk üstümden ölçmüştüm keşke kullandığım bir montu ölçseymişim
geldimi canım mont sana. denedin mi??
canım bozma hemen morelini belki üzerinde iyi durur tatlımm yaa. bi gelsin dene montunu ondan sonra bi çaresine bakılır inşallah.Hayır canım gelmedi denemedimm.. gecen gün ölçüleri ve benim netten begenip gönderdiğim fotoyu vermişti yapmışlar bugünde almış birebir aynısını yapmışlar. ama ben mont boyu için 63 cm demiştim. bnm kısa montlarımı ölçtüm 68-69 cm. birde benim boyum uzun oldugu icin bel boyumda uzun.. hangi akılla direkt vucudumdan ölçtümse sanki kırk yıllık terziyim... o beni düşünüp yaptırıyor ben bi ölcüyü bile beceremedim..
Hayır canım gelmedi denemedimm.. gecen gün ölçüleri ve benim netten begenip gönderdiğim fotoyu vermişti yapmışlar bugünde almış birebir aynısını yapmışlar. ama ben mont boyu için 63 cm demiştim. bnm kısa montlarımı ölçtüm 68-69 cm. birde benim boyum uzun oldugu icin bel boyumda uzun.. hangi akılla direkt vucudumdan ölçtümse sanki kırk yıllık terziyim... o beni düşünüp yaptırıyor ben bi ölcüyü bile beceremedim..
selamm canımmmmm
yasminim tıckerlarımız çok güzel ya bak bak doyamıyorum ha valla
sen de bir plakaya düşseydin iyiydi accık kalmıs kuzum
Yapmışlar artık canım yaa fotografı koyuyorum bakın bakalım sonradan ekleme deri olurmu 5 cm ? çok garip dururmu acaba :SEki Görüntüle 555939
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?