Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay hiç sorma sıkıldım valla bir an önce gelsin yuvamızı kuralım huzurlu olalım istiyorum bu askerlik çok şey alıyor bizden rabbim bir daha ayrılık göstermesin

canım evet çok şeyler alıyor ama aldıklarının yerine inşaAllah rabbim daha güzel günler koyacak hiç sıkma canını..biter geçer ve bigün gelir deriz ki "aa askerlik mi ne zaman geçti" bu olacakkk inş kuzum...gelsinde inş herşey çok güzel olsun hayalinizdekilerden de güzel olsun çokkk umtlu olun cnmmm

ay ne güzel söyledin canım bu hüzün günlerinin yerine beraber mutlu günlerimiz olur inşallah
bitecek inşallah tatlım o günleri de görmek nasip olacak
güzel dileklerin için çok sağol dilerim sen de eşinle çok mutlu olursun sıcacık yuvanda ne güzel aşkla

Sıfatına kurban olduğuum:98:

Zaman, çarşıda bu kadar çabuk geçmek zorunda mısın?:95::95:

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

Ana şafak:90

Plakalara gelme şafağı:9

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

90'lar da son günümüzzz

iyiyim canım çok şükürr sen nasılsınnn bu arada Elif dimii? isim hafızam pek kuvvetli değil canım hemen unutuveriyorumm

Evet canım unutmamışsın.. iyi değilim ya çok canım sıkkınn aslında büyük birşey değil ama moralim bozuldu.. Benimki yutdışında asker ya ordan sana gercek deri mont yaptırayım ölçü ver dedi ölçtüm verdim bende ama boyunu biraz kısa ölçmüşümm direk üstümden ölçmüştüm keşke kullandığım bir montu ölçseymişim

geldimi canım mont sana. denedin mi??

geldimi canım mont sana. denedin mi??

Hayır canım gelmedi denemedimm.. gecen gün ölçüleri ve benim netten begenip gönderdiğim fotoyu vermişti yapmışlar bugünde almış birebir aynısını yapmışlar. ama ben mont boyu için 63 cm demiştim. bnm kısa montlarımı ölçtüm 68-69 cm. birde benim boyum uzun oldugu icin bel boyumda uzun.. hangi akılla direkt vucudumdan ölçtümse sanki kırk yıllık terziyim... o beni düşünüp yaptırıyor ben bi ölcüyü bile beceremedim..

Son düzenleme:
canım bozma hemen morelini belki üzerinde iyi durur tatlımm yaa. bi gelsin dene montunu ondan sonra bi çaresine bakılır inşallah.

ay böyle aksilikler hep benim de basıma gelmiştir kuzu yapmamıslarsa söyleyiver sevdiğine düzeltme yapsın canım olmaz mı acaba:44:

Yapmışlar artık canım yaa fotografı koyuyorum bakın bakalım sonradan ekleme deri olurmu 5 cm ? çok garip dururmu acaba :S

Son düzenleme:
Yapmışlar artık canım yaa fotografı koyuyorum bakın bakalım sonradan ekleme deri olurmu 5 cm ? çok garip dururmu acaba :SEki Görüntüle 555939

hiç anlamam ki canım bu işlerden nasıl olur acaba ekleme yapınca. bnce sevgiline söyle ordayken sorsun ekleme yaptrabiliyosa orda yaptırsın. burda aynı deriyi bulmak rengi tutturmak biraz zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…