Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım yaa sagolasın evet sabretmekten başka çare yokkk..görüşürüz inş canım bi ara yaahadi sana kv ile birlikte keyifli günler tatlım

canım tertom tıckerın böyle de çok güzel
bitiyor sonunda yaa hala inanamıyorum plakalardayım ben
imrene imrene baktıgımız o rakamlardayız
şükürler olsun allaha

Sağol tatlım benim bende çok beğendim tickerımı gözüme başka bi güzel geldi

Maaşallah Tubacım sizeeAllahın izniyle geçiyor günlerr
Hemde ne imrenmeek

canım ben de ünivde bunu çok dinledim ben de sarışın severdim; ama artık esmer seviyorum

kızım sen bana bugün aşık olduğum ilk adamı hatırlatmak zorunda mısın göksu'nun yakınlarında oturuyordu hep oralarda gezerdik. senin için iyi olur canım, hava alırsın rahatsızmışsın da... geçmiş olsun

sen ne zaman düzeltirsen artık canım sorun değil

kızlar nasıl şarkı yüklüyorsunuz.. Bende bi tane yükleyecektim olmadı beceremedim..

canım ileti yazdığımız kutunun üstünde sekmeler var orta sağdan 4.sırada film şeridi işareti var üzerine gelince "insert video" yazıyor oraya video linkini kopyalayıp yapıştırıyorsun ya da direkt ileti penceresine yapıştır

anladım canım sen ne öğretmenliği okumuştun?? öğretmenliği en gıcık tarafı atanamamak mesleğini eline alamamk benim kuzenimde öğretmenlik okudu ama şimdi devlet memuru bide 500 tl de neymiş çok az veriyorlar vlla

sosyal bilgiler canım atanamasam da pişman değilim okuduğum için çünkü severek okudum ne yapalım herkes rızkı kadar kazanıyor sanırım bunu anladım ben kabul ettim bu arada, yarın başlıyorum. 5 güne indirdiler çalışma günlerimi bir de yol paramın yarısını benim yardımcısı olacağım hoca karşılayacak, sağ olsun

anladım canım en kısa zamanda atanırsın inşallah layık olduğun kademede görev yaparsın inşallahh vallla ben daha öğrenciyim ve senin yerinde olmayı çok isterdim

ayy ne güzeeel canım bize de göster beğendiğin modelleri. nasıl bir şey istiyorsun?

Tabi kuzum.. Kafamda modellerim var..
Öncelikle kabarık olacak.. Bu gelinliği çok beğendim, altı böyle dantelli olsun istiyorum.. Birde kolları dantel olacak, dantel detayını çok seviyorum.. Çokta açık olsun istemiyorum.
Duvağımda fransız dantel olacak.. Bunlar kesin olanlar, karar veremediğim etek kısmı düz tül mü yoksa biraz ışıltılı mı olsun..
Örnek göstereyim..

Düz etek örneğim bu..

Diğer etek örneklerim de bu..

ayy ne güzeeel canım bize de göster beğendiğin modelleri. nasıl bir şey istiyorsun?

Tabi kuzum.. Kafamda modellerim var..
Öncelikle kabarık olacak.. Bu gelinliği çok beğendim, altı böyle dantelli olsun istiyorum.. Birde kolları dantel olacak, dantel detayını çok seviyorum.. Çokta açık olsun istemiyorum.
Duvağımda fransız dantel olacak.. Bunlar kesin olanlar, karar veremediğim etek kısmı düz tül mü yoksa biraz ışıltılı mı olsun..
Örnek göstereyim..

Düz etek örneğim bu..

Eki Görüntüle 555583

Diğer etek örneklerim de bu..

Eki Görüntüle 555585
Eki Görüntüle 555587

vayyyy canımmm hepsi çok güzelll..en alttakini çok begendim arkasını özellikleee.benim gelinligime benziyor arka kesimihavalı ısıltılı olsun evetttt1 kere evleniyosun kızzzzz sönük bişy almaaa

ay hiç sorma sıkıldım valla bir an önce gelsin yuvamızı kuralım huzurlu olalım istiyorum bu askerlik çok şey alıyor bizden rabbim bir daha ayrılık göstermesin

kesinlikle ışıltılı olmalı tatlım bu senin düğünün abartabildiğin kadar abart içinde bırakma hiçbir şeyi ben de kabarık model istiyorum ama aklımda pek bir sey yok şu parca parca gibi püskül püskül gibi olanlar var ya şimdilik onları begeniyorum

[video=youtube_share;RcCAGjBMFy4]http://youtu.be/RcCAGjBMFy4[/video]
Geldiğin vapurla hasretim döner,
Geldiğin yağmurla yangınım söner,

Ağrıma gidiyor sensiz geçen günler,
Yüreğime kazınmış O güzel gözler,

Gittiğin yağmurla gel,
Küskünüm yağmurlara,
Gittiğin yağmurla gel,
Böylesi daha güzel,

Bugünlerde içim sıkıldıkça düşüyorum yollara,
Bugünlerde seni düşünüyorum sık sık, neden?
Bugünlerde pek konuşmuyorum ben kimseyle,
Ortaköyü bilirsin. aynı kahvedeyim çok zamandır,
Herkes aynı, herşey aynı,
Bir tek, bir tek sen yoksun…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…