96
5 Gün sonra 2 months 4 weeks diyecek tickercığıım
Canım benim...Sizin durumlar bizim evlenmeden önceki hallere benziyor gerçi bizde daha farklı sorunlar da vardı ama neyse... Kesinlikle ama kesinlikle sana bir abla tavsiyesi evlenirken ailelere güvenip ya da takılacak olanlara güvenip bir de iki maaş var diye güvenip ev almayın... Sakın... Bak sonra çok pişman olursun sonra maddi sorunlar yüzünden yenerle birbirinize girersiniz... Aman Allah korusun... Bizde de kimse destek olmadı evlenirken... babasının hesabında bir sürü parası vardı ama harcamadı bizim için sadece 2 bilezik taktı, benim ailem hem ablama hem abime destek olmuştu evlenirlerken bana da destek olacaklardı ama başka problemler çıktı bir de baktı ki karşı taraf bir şey yapmıyor onlar da sadece önceden aldıkları bir kaç parça mutfak eşyası verdiler o sadece... Gerisini hep biz yaptık biz kendimiz aldık... Yanımızda bile bulunmadılar... Sözde babası misafir odasını bizimkiler yatak odasını alacaklardı biz de diğerlerini ama öyle olmadı... İki sefer kredi çektik, düğünde takılacak bileziklere, balayına, ev eşyalarına, düğün giderlerine varana kadar her şeyi biz ödedik... Neyse bizi boş verelim oldu bitti..
Senin önceki yorumlarına bakacak olursak sizin ailelerde de iş yok o yüzden güvenip borca girmeyin derim ben... Şu an için önemli olan yuva kurmanız, siz ilk önce yuvanızı kurun bir yan yana gelin ondan sonra yavaş yavaş bir şeylere sahip olmaya başlayın... Allah kolaylık versin... Zor süreçlere giriyorsunuz artık askerlik biterken... Allahım sağlık versin de zor süreçlerin hepsi atlatılıyor merak etme sen daha nice sinir krizleri geçireceksin belki hayat ne sunacak belli değil ama hepsi duruluyor insan artık farklı bakmaya başlıyor hayata ve insanlara... Üzme tatlı canını ve sevdiğini
Haa bir de canım... Sakın Yener ailesinden soğudu zaten evlenince görüşmez unutur benim ailem yok diyor diye düşünüp de evlendikten sonra rahat ederiz onlar olmaz hayatımızda diye düşünme olur mu sakın böyle şey düşünme hayal kırıklığına uğrarsın sonra...Sonuçta sevse de sevmese de onlar Yenerin ailesi ve onla evlenmeyi kabul ediyorsan ömrün boyunca da onlarla görüşmek durumunda olacağına hazırlıklı ol... Ben eşimin ailesiyle ilgili yaşadığı sorunları anlatsam dudağın uçuklar benim eşim de çok sevmez ailesiyle iletişimi yoktur zaten anne baba ayrı olduğu için kopuk bir aile ama her ne kadar öyle de olsa aile işte atsan atılmıyor sıradan bir arkadaşlık ilişkisi gibi kesip atamıyorsun ilişkiyi.... Maalesef buna hazırlıklı ol tatlım... Evliliğinizin ilk yılı belki zorlanırsın bu sebeplerden ben de çok debelendim sinir krizleri geçirdim çok bunaldım ama sonradan dank ediyor insanın kafasına niye bu kadar takıyorum ki öyle olsa ne olacak böyle olsa ne olacak diyorsun, çünkü kendini mutsuz ettiğin sürece bakıyorsun ki eşin de mutsuz ve sonu gelmez tartışmalar başlıyor... Diyeceğim; kafana da çok takma varsın ne düşünüyorlarsa düşünsünler ne olacaksa olsun akışına bırak, sen sevdiğinle ve ilerde evlendiğinle eşinle yaşadığın şeylere bak, ne kadar onlar hayatınızda olsa bile aslında yalnızsınız size sizden başkası destek veremez sizi sizden başkası anlayamaz ve sizi sizden başkası kaldıramaz... Umarım her şey gönlünce olur...
Esra da sürpriz bir şekilde sevdiğine kavuştu canımBunaldığını biliyorum canım ama sabredeceğiz dua et ki eşin yanında biraz daha rahatsın, inşallah ocakta hayırlı haberlerle gelir eşin yanına... Öptüm canım sen de özlendin...
Dün gece atamadım şafak evet tatlım... 17 saattir yataktayım... Hasta mıyım depresif mi takılıyorum anlamadım ama kendimi çok halsiz, yorgun ve keyifsiz hissediyorum... Başım ve belim acayip ağrıyor bugün o kadar yatarsam bu hale gelirim işte neyse yapacak bir şey yok hala yaşıyorum yani
canım tertom tıckerın böyle de çok güzel
bitiyor sonunda yaa hala inanamıyorum plakalardayım ben
imrene imrene baktıgımız o rakamlardayız
şükürler olsun allaha
Nilücüm eskiden beri çok sevdiğim bir şarkı bu ama paylaşmıyorum bunu hiç zira benim eşim sarışın... Bana yasak esmerlerle ilgili yorum yapmak heheAncak şunu paylaşabilirim
[video=youtube;1wk7YuAlkps]http://www.youtube.com/watch?v=1wk7YuAlkps[/video]
Bu arada kızlar birazdan arkadaşlarla bruncha gideceğim Göksu'ya hem biraz hava alsam iyi olacak çok kötüyüm... Ardından kayınvalideme gideceğim bugün onun evinde kalacağım için yine bu gece şafak attıramayacağım kusura bakmayın... Yarın gece şafaklarınız hazır olacaktır hem düşmüş olur çabucak
Nilücüm senin şafak değişikliğini de yarın halledeceğim tatlım
kızlar nasıl şarkı yüklüyorsunuz.. Bende bi tane yükleyecektim olmadı beceremedim..
o zaman ne bu hiddet bu celalsakinleş bence biraz yavrum ya sen kendini sinir etmekle kalıyon adamların keyfi yerinde
canım bugün bi dersaneyle görüşmeye gittim 6 ve tam gün çalışmanın karşılığında 500 tl maaş vereceklermişbenim de bir işe ve paraya çok ihtiyacım var. babam da sınava hazırlanmam için dersaneye gitmemi teklif etmişti; ama ondan sonra kavga ettik, şimdi konuşmuyoruz o kararı hala geçerli mi bilmiyorum. ders mi çalışsam, dersanede mi çalışsam karar veremedim. seneye dersaneler kapatılacak ya kolej olabilecek kadar köklü ve iyi bir dersane. eğer bu yıl böyle çalışmayı kabul edersem seneye kolejlerinde çalışabilirim; ama garantisi yok sonuçta
anladım canım sen ne öğretmenliği okumuştun?? öğretmenliği en gıcık tarafı atanamamak mesleğini eline alamamk benim kuzenimde öğretmenlik okudu ama şimdi devlet memuru bide 500 tl de neymiş çok az veriyorlar vlla
Merhabalar kızlaaar..
merhaba canımhoş geldin... nasılsın, nasıl gidiyor
İyiyim nilüm gelinlik modelleri bakıyorum, sen nasılsın ?
sosyal bilgiler canımatanamasam da pişman değilim okuduğum için çünkü severek okudum ne yapalım herkes rızkı kadar kazanıyor sanırım bunu anladım ben kabul ettim bu arada, yarın başlıyorum. 5 güne indirdiler çalışma günlerimi bir de yol paramın yarısını benim yardımcısı olacağım hoca karşılayacak, sağ olsun
ayy ne güzeeelcanım bize de göster beğendiğin modelleri. nasıl bir şey istiyorsun?
ayy ne güzeeelcanım bize de göster beğendiğin modelleri. nasıl bir şey istiyorsun?
Tabi kuzum.. Kafamda modellerim var..
Öncelikle kabarık olacak.. Bu gelinliği çok beğendim, altı böyle dantelli olsun istiyorum.. Birde kolları dantel olacak, dantel detayını çok seviyorum.. Çokta açık olsun istemiyorum.
Duvağımda fransız dantel olacak.. Bunlar kesin olanlar, karar veremediğim etek kısmı düz tül mü yoksa biraz ışıltılı mı olsun..
Örnek göstereyim..
Düz etek örneğim bu..
Eki Görüntüle 555583
Diğer etek örneklerim de bu..
Eki Görüntüle 555585
Eki Görüntüle 555587
ahh ahhh kuzucum yaaa..ben evliyim ama işte..bi süreligine de olsa çekemiyorum..hemde kendi istegimle geldim buraya...bizim hikayeyi anlatsammm çokkk uzun sıkılırsınız ondan pek açmıyorum..ama kocişim yanımda ya o hep arkamda ya gerisi boş benim için...herşey onun için gülümmm herşeyyy...çünkü o deger bu sıkıntıları çekmeyeee...canım kocişim benim...
canım sende inş biran önce evlanirsin hayırlısıylaa..niye kızz evinde sıkıldınmı kıyamam
evet HESNOŞUMMMM nerelerdesin cnm umarım bişy yokturrrr.
Tabi kuzum.. Kafamda modellerim var..
Öncelikle kabarık olacak.. Bu gelinliği çok beğendim, altı böyle dantelli olsun istiyorum.. Birde kolları dantel olacak, dantel detayını çok seviyorum.. Çokta açık olsun istemiyorum.
Duvağımda fransız dantel olacak.. Bunlar kesin olanlar, karar veremediğim etek kısmı düz tül mü yoksa biraz ışıltılı mı olsun..
Örnek göstereyim..
Düz etek örneğim bu..
Eki Görüntüle 555583
Diğer etek örneklerim de bu..
Eki Görüntüle 555585
Eki Görüntüle 555587
Şafak '' 9 '' !
Haftaya YOKUZ!
:119::119::119::119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?