az kaldı canım son 9 gün oda olcak inş
Yapmışlar artık canım yaa fotografı koyuyorum bakın bakalım sonradan ekleme deri olurmu 5 cm ? çok garip dururmu acaba :SEki Görüntüle 555939
inşallah canım yakındır güneşimizz
esranın şafağı görünce şok oldum yaa maşallahhhgeçiyo demekki zaman.insan kendi şafağından anlamıyo ama başkasınınkni görünce anlıyo zamanın geçtiğini
ay ne güzel söyledin canım bu hüzün günlerinin yerine beraber mutlu günlerimiz olur inşallah
bitecek inşallah tatlım o günleri de görmek nasip olacak
güzel dileklerin için çok sağol dilerim sen de eşinle çok mutlu olursun sıcacık yuvanda ne güzel aşkla
geçecek geçecek canım Allahın iziniyleee üzme canını bak senin dahada az bizdennn
aminn cümlemiz çokk mutlu olalım kocişlerimizle inş canımmm
herkese selamlarr kızlarrr iyi akşamlarrr
demi cidden 9 diyor yaa
bitmiş silmiş valla nazarımız degmesin masallah demek ki geciyormus günler fark etmek gerek
senin tıcker yok kuzu görünmüyor
2 ay mı farkımız
bitecek diye diye geciriyoruz günümüzü işte
bak bugün de aksam oldu
bugünü de yedik onsuz
öyle canımm bi bakcaz bizde gelcez o günleree :103:
tabi herkes geciyor bu rakamlardan kuşum sırayla
bize de gelecek o mükemmel buluşma:98:
benn onunn tickerını zaten hiç göremiyorumm demekki yanlız değilmişimmm
ah cnm benim ne kalmış ki ya plakala oldun artık sıkma canınısenin tıcker yok kuzu görünmüyor
2 ay mı farkımız
bitecek diye diye geciriyoruz günümüzü işte
bak bugün de aksam oldu
bugünü de yedik onsuz
benn onunn tickerını zaten hiç göremiyorumm demekki yanlız değilmişimmm
gerçi askerlik bitcek biz yine ayrı şehirlerdeee
ah cnm benim ne kalmış ki ya plakala oldun artık sıkma canınıbi bakmışsın bitivermiş..yılbaşında 30dan düşücen kısssss yılbaşınada ne kaldııııııı
aaa pamukummniçin görünmez ki benimki sizde yawww:26:
6 ay 3 gün canlar benim ticker daha baya var da işte
aaa pamukummniçin görünmez ki benimki sizde yawww:26:
6 ay 3 gün canlar benim ticker daha baya var da işte
amaaaaan bizim de askerlik bitcek uzmanlık eğitimi baslıcak 3 ay daha beklemede kalacam off offf bitmiyor bu safaklar
sevgililer gününde birlikte olcaz yaniiiiiiiiiiiiiiiiii yanyana elele
YASEMİN...Sevdicegini kaptı bile,nişanınıda yaptı çok şükürrrrrr hür yarennnnAy henüz öyle hissedemiyorum az değil gerçi 260 gün bitiyor :13:
Ne bilim canım ya şu 100 lere bi geçeyim :116:
ESRA...burada 299'a 9 gün demiş...BUGÜN ŞAFAK 9 diyorrrrrrKızlar Bir Şafak Atıp Kaçayım dedim
Bugün Şafak : 310
Bugün Şafak : 10
299'a 9 Kaldı : 12:
Herkese İyi geceler..
.
veeee eski listeden bir görümümmmm:92:31.01.2012 :92:
Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir
KARANLIKTAN AYDINLIGA
Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz
...98 sultan90...
...102 cadikazani23...
...106 saykopat...
...109 beggy_...
...109 benzen...
...110 deryaW...
...110 buseh...
...110 yarimm1...
...111 yudum2602...
...111 AYSIZGoKYuZu...
…125 tuba_34…
...133 peaches...
...188 askerinkalbi...
...198 stillex…
Şafaklarını yarılayan ve 100’lere koşan yarenlerimiz
...200 SezgiLim1905...
…202 mylovem …
…202 ysmehmt …
...204 minnik...
…204 ehy_ea...
…205 zkanbetul…
...206 Eylemsaglam...
...206 m3rc3m...
...207 nrykrkmz...
...211 acbn...
...227 bed0oykum...
:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:
...289 eti_cin...
...299 esraburak...
Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz
...309 esra5353...
...309 celinees...
...310 romromela...
...310 gizem4191...
...387 CeyDa...
...389 pamuksekerr32...
...389 yesim. ...
...389 p_i_n_a_r...
...392 flores...
...393 okyanus1...
Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz
…427 eliif59…
...HERSEY VATAN IÇIN...
BIRGÜN GELECEK BIRGÜN KALACAK
ESRACIMMMM bak geçti bileeeeeeeeeeeHiç O Günler Gelmeyecek Gibi Geliyor ama Düşünüyorum Daha 400'lerdeymişim Gibi Geliyor Ama 5 Güne 299'a Geleceğim..
Yani aslında zaman geçiyor..
Daha hızlııı daha hızlı daha hızlııı geçsin zamannnnn
.
DERYA...Artık bittiii hür yaren olduuBen de 6-7gün sonra fln 100leri bırakcam die mutluyum canımsanki hafifleyecekmişim gibi hissediyorum bugün üsküdarda hava nasıl kuzum?
PAMUGUMMM...1 SENE demişsinn bak şimdi tickerınaa canım zaman nasılda geçmişmaşallaahh diyim ozmnndarısı benm başıma bnde 2 gn sonra 1 seneden düşcemm
oyyy CEYDAMMMM..ne hesaplar yapmışın kuzummm.bak şimdi 3 ay bile yokkkkkkkkkkkkk
süpersin busem
denklige bak canım ama ne güzel duygular bunlar dimi
sadece 1 sene kaldı 1 sene 2 ay 1 sene 1ay 1 yıldan çok falan değil sadece 1 sene ve git gidede azalacak bitecek seneye bugun tek basamaklı sayılarda olucam belkide doğan güneş dicem kimbilir..
seninde sadece 3 ay kalmış bitanem süper ya
ve benim ilk mesajım...Selammmm.oh yaa sonunda aradıgım topıcı buldum:)kızlar eşim cuma günü gitti.BURDUR-MERKEZ ULAŞTIRMA...ALLAH hepımızn yardımcısı olsun.hayırlı tezkereler
nee 351 miiiiiatarsa 351yol uzun upuzun
ŞEKERCİMMM,hür yarencik...askerinin sürpriziyle mutluluga eren yarencikkkkkamin canım benimm...suan ızınde,23 marttan ıtıbaren safak 270...tunceli hozat...
vee duygusal anlar...Şafak 440
Hasretinden yanıyorum sevgilim.
Ne zor zamanlar senin askerde olduğun zamanlar. Sen askere gitmeden önce hiç ilgimi çekmediği halde televizyonda askerler ile ilgili tüm haberleri seyrediyorum şimdi. Seninle beraber gün sayıyorum. Her yere telefonumu yanıma alarak gidiyorum şimdi. Arasan da sesini duysam diye bütün gün bekliyorum. Bütün gün geçmeyen dakikalarımın telefonda seninle konuşurken bir anda geçip gitmesine sinir oluyorum. Askerliğin bitince seninle yaşayacaklarımı şimdiden hayal ediyorum.
Hasretin yakıyor yüreğimi. Gözlerimden akan yaşları silecek ellerin yok artık. Ağlama sus derdin ama sende ağlıyorsun biliyorum. Sende dayanamazsın bensizliğe, kalbin yanar da anlatamazsın kimselere derdini. Ben seni senden iyi bilirim. Bana sıkma canını derken bile yandı için ama ne yapalım gül kokulu yârim. Bugünler de geçer elbet. Kavuşunca bırakmayız birbirimizi, asla kopamayız artık birbirimizden. Seni benden ayıran yıllara, yollara inat hep aynı sevgimle, hasretimle bekliyorum seni.
Geldiğinde ne bahar rüzgârları eser şu gönlümde. Bir çocuğun tebessümü düşer yüzüme. Hasret, hasret bitti derim gözlerinin içine bakıp da. Geldin mi yârim, geldin mi yiğidim. Yollarına bakmak ne zordu ama katlandım senin için ölüme bile katlanırım. Dönülmez yol değildir askerlik elbet dönülür. Peygamber ocağıdır orası her yerden iyi korunur. Her şeye çözüm bulurum da yiğidim özlemine çare bulamıyorum. Akşam olunca hüzün çöküyor kalbime, ağlasam bir türlü ağlamasam bin türlü. Senli şarkılar dinliyorum, seni anlatıyor hepsi. Bir şey fark ettim de yiğidim sen gittiğinden beri aslında her şey sana benziyor. Seni anlatıyor. Bu bile güzel geliyor bazen.
Anlatıyorsun oraları, bence mutlu rolü yapıyorsun. Ben bilirim seni, mutlu olamazsın yabancı yerlerde. Başkaları anlamaz derdini.
Ne desem boş be sevdiğim tek bildiğim seni çok sevdiğim. Hasretine hasret eklediğim sevdiceğim. Kokusuna, sesine, gülüşüne kurban olduğum erim. Sağ salim dön gel yeter ki, ben hep burada seni bekleyeceğim.
Gelişine umutlar ektim, nolur gel. Dönme bir daha geri kokunu alıp tekrar gitme hep yanımda kal artık. İstemiyorum sensiz geceyi, sensiz sabaha uyanmak istemiyorum artık.
Seni çok Seviyorum Nefesim....
hey gidiiii...404den 180lere gelmişimm çok şükürrrrselam kızlarrr şafak 404
kübraa aramadımı damat kızzzz
Bu arada şafak 450Kabus gibi :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?