Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eskiden ne zaman geçirirdim şu topikte yaa.
Gece 3lere 5lere kadar muhabbetin dibine vururduk

​

tertom çok özledim o günleri ben yaa ağlıcam valla şimdi

Kızz ne özlememesiiiAşkımla mesajlaşıyoruz şuan bile, elimden telefon düşmüyor.wcde,banyoda,süpürge yaparken,cam silerken bile cevap yazıyorum
Sanırım ilk zamanların verdiği yalnızlık,melankoli hali kalktı üzerimizden .Bağımlılık yapmıştı bi ara.Düzenim alt üst olmuştu.Gece 3-4e kadar otur öğlene kadar uyu.şimdi istesem de yapamıyorum.Yavuzun okulu var sabah erken kalkıyoruz e benimde kursum var.

İyi geceler canım...

O işin şakasıydı canım... Biliyorum hepinizin nasıl özlediğini ben de aynı durumdayım çünkü...

[video=youtube;_wi0hJTgkwM]http://www.youtube.com/watch?v=_wi0hJTgkwM&feature=related[/video]

Bendeki ruh hali niye değişmiyor daha zamanı var mı???? :26:

Bugün keyifsiz olduğun için hep öyleymişisn gibi geliyor galiba sana tatlım,yoksa neşeli olduğun zamanları da biliyoruum.
Ama elbet zamanla da alakası var.Şafak azaldıkça moral kat sayısı orantılı olarak artıyor

Ceydacım,Hesnacım çıkmak durumundayım.Eşim arıcakmış birazdan.Öptüm hepinizi,iyi geceler.

Evet keyifsiz olduğum için orası kesin, keyifli olduğum zamanlarım da oluyor... Beni mutlu eden insanlar, mutlu eden anlarım da oluyor ama gecenin bu saatleri keyifli gelmiyor...

PAMUGUMMM...1 SENE demişsinn bak şimdi tickerınaa canım zaman nasılda geçmiş

canımm yaaaaa nerelerdenn nerelere gelmişiz dmii 1 yıldan düşücem diye seviniyomuşum. şimdi bi türlü bitmedi diye üzülüyorumm kzdım kendimeee.

çok sağol canım morelim yerine geldi valla. onca günü bitirdiysek gerisini de bitiririzz

kuzum kusura bakma o gün net gitti giremedim bir daha. kabarık ve ışıltılı olması hariç tarzlarımız benziyor birbirine ilk modelin üstünü son modelin de altını çok beğendim ben ben de fransız güpürünü çok seviyorum daha zamanın var zaten iyi düşün sonra pişman olma bebiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…