evett canımm duydum koştumm geldimmm
nasılsınn tatlımmmm
canlarım ben de bundan sonra pek giremicem sanırım, girdiğim zamanlarda da sizleri bulabilir miyim bilmiyorumizin günlerim çarşamba ve perşembe o günlerde girebilirim diye düşünüyorum :26: mehmet'le bile dün sadece 2 saat görüşebildim msn'de :85:
bende iyi sayılırım canımm yaaa. özledimm çok özledimmmCanııım cansın can
İyilik diyelim iyilik olsun... Sen nasılsın?
bende iyi sayılırım canımm yaaa. özledimm çok özledimmm
Buyur burdan yak
Ben de canım yaa bugün daha çok özlüyorum az konuştuğumuzdan falan da değil özlüyorum işte... Ne denilebilir ki...
sabah 9 akşam 6 çalışıyorum canım bugün erken çıktım; ama yine giremedim mehmet'in atkı beresine başladım o gri model çok karışık oldu söküp kafama göre bir şey yapcam sanırım ne alakaya bağladıysam bilmiyorum :26:
biticek canım bu günlerde geçicekk. baksana nerelerden nerelere gelmişizzz
kızlarr bnm çıkmam gerek iyi geceler öpüyorummm
Benim gibisin... Ben de 10 buçukta evden çıkıyorum akşam 7 de geliyorum...Zaman kalmıyor insanın kendisine...
Öyle bitecek de... Biterken acıtmasa :26:
Nilücüm atarsa kaç şafağın???... Bugün şafak attıracağım da canım
Her gelen gidiyor yaahadi iyi geceler kuzum tatlı rüyalar...
canım yaa tatlı kıss
yok ismim su degil ay yeni tanışmış gibin oldukraziş de kısaca kuzum
inş bebem yaa inşşşyat dinlen cnm..keyifsiz olman normal cnm benim ya neden konusamadınız ki:26:
Ya en azından sesini duydum sanırım halime şükretmem lazım...
Ben normalde aşk filmi sevmem, korku-gerilim türlerini severim, eskiden eşim varken hadi ne filmi izleyelim derdi eşim... Ben "korkuuuu" derdim sonra gülerdik çünkü alacağı cevabı bile bile sormuş olurdu eşekAma eşim gitti gideli hiç korku filmi izlemiyorum.... Aşk filimlerine sardım o yokken... O varken aşk filmini biz çekiyorduk çünkü
Yatmayacağım daha canım yaa okul işlerim var internete geçirilecek yazılı notları, yazılı istatistikleri tutulacak iş çok...Yaa kantinde ya eşim tam konuşuyoruz öğrenciler geliyor pat kapatıyoruz iki kez konuştuk ama toplasan 5 dakika etmez...
ben de 8'de çıkıp 7'de evde olcammamak'tan etlik'e aktarmalı gidiyorum kuzum :26: Allah'tan duraklar yakın hem birbirine hem dersaneye hem bizim eve ortamı da sevdim senin ders saatin fazla o zaman bir de ek yaptığın şeyler var... benim için çok iyi oldu canım artık umudumu kesmiştim
184 olması lazım kuzucum :26:
canımmm bnm yaaaa bozma ama morelini hiç bişey içinnniyi gecelerr cnmmm öptümmm kocamannn
182 de olabilir ben bilmiyorum ya tam gözdelerle aynı sanırım
senaryosunu kendin yazdıgın o ask filmlerini ben de çok seviyorumm
hatta dogaclama oluyor direk
Evet canım yaa o zaman aşk filmi izlemeye de gerek kalmıyor...Sen ne yaptın beğendin mi bakayım filmi hangisini izledin :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?