Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canlarım ben de bundan sonra pek giremicem sanırım, girdiğim zamanlarda da sizleri bulabilir miyim bilmiyorum izin günlerim çarşamba ve perşembe o günlerde girebilirim diye düşünüyorum :26: mehmet'le bile dün sadece 2 saat görüşebildim msn'de :85:

Buyur burdan yak

Buyur burdan yak

sabah 9 akşam 6 çalışıyorum canım bugün erken çıktım; ama yine giremedim mehmet'in atkı beresine başladım o gri model çok karışık oldu söküp kafama göre bir şey yapcam sanırım ne alakaya bağladıysam bilmiyorum :26:

Benim gibisin... Ben de 10 buçukta evden çıkıyorum akşam 7 de geliyorum... Zaman kalmıyor insanın kendisine...

biticek canım bu günlerde geçicekk. baksana nerelerden nerelere gelmişizzz

Öyle bitecek de... Biterken acıtmasa :26:

Nilücüm atarsa kaç şafağın???... Bugün şafak attıracağım da canım

Benim gibisin... Ben de 10 buçukta evden çıkıyorum akşam 7 de geliyorum... Zaman kalmıyor insanın kendisine...

Öyle bitecek de... Biterken acıtmasa :26:

ben de 8'de çıkıp 7'de evde olcam mamak'tan etlik'e aktarmalı gidiyorum kuzum :26: Allah'tan duraklar yakın hem birbirine hem dersaneye hem bizim eve ortamı da sevdim senin ders saatin fazla o zaman bir de ek yaptığın şeyler var... benim için çok iyi oldu canım artık umudumu kesmiştim

canım yaa tatlı kıss
yok ismim su degil ay yeni tanışmış gibin olduk raziş de kısaca kuzum

inş bebem yaa inşşşyat dinlen cnm..keyifsiz olman normal cnm benim ya neden konusamadınız ki:26:

yeni tanısmıyoruz ama bagısla inan söylediysen de unuttum
raziş

senaryosunu kendin yazdıgın o ask filmlerini ben de çok seviyorumm
hatta dogaclama oluyor direk

Ders saatim fazla canım günde 8 saat ders veriyorum ben.... Senin de yolun fazla... Geçen sene ben de çok yol çektim sabah 6.45 te çıkıp 17.30 da evde oluyordum, bu hallerime de şükür... Ama iş olması tabii ki senin için iyi olmuş canım çok sevindim senin adına ...

184 olması lazım kuzucum :26:

Tamam canım...

canımmm bnm yaaaa bozma ama morelini hiç bişey içinnn iyi gecelerr cnmmm öptümmm kocamannn

Peki tatlım iyi uykular sana öpüyorum

182 de olabilir ben bilmiyorum ya tam gözdelerle aynı sanırım

Ama karar ver :44:

senaryosunu kendin yazdıgın o ask filmlerini ben de çok seviyorumm
hatta dogaclama oluyor direk

Evet canım yaa o zaman aşk filmi izlemeye de gerek kalmıyor... Sen ne yaptın beğendin mi bakayım filmi hangisini izledin :44:

Evet canım yaa o zaman aşk filmi izlemeye de gerek kalmıyor... Sen ne yaptın beğendin mi bakayım filmi hangisini izledin :44:

hatırlanacak bir anı yı izledim sayende çok mükemmel hatta bizim türkler hemen yapmıs çakmasını
az önce de milyonerin aşkını izledim bu da güzel fakat bunda aglamadım duygusuz muyum neyim
ama ilk film baska ondan etkilendim bile denebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…