vay anasını demek istiyorum
nerelerden nerelere yaaa
canım çok hoş bu yaptıgın çok mutlu oldum inan ki 300ler nereeee 79 gün nereee
zaman nasıl da gecmiş oysa hiç gecmiyor gibiydi
hoş hala da öyle geliyor nasıl bir ikilem bu yaa hem geciyor hem gecmiyor geciyor mu gecmiyor mu bilemedim haylaaa ayyhhh deli olcam
hele heleee dövecem bak heeekızz 79 ne kiii nasıl geçmişşş görmez misinnn rica ederim cnmm içimden geldi aradım buldum bikaç mesajınızııı içinizi biraz rahatlatmak adına
canım ben de ünivde bunu çok dinledimben de sarışın severdim; ama artık esmer seviyorum
kızım sen bana bugün aşık olduğum ilk adamı hatırlatmak zorunda mısıngöksu'nun yakınlarında oturuyordu hep oralarda gezerdik. senin için iyi olur canım, hava alırsın rahatsızmışsın da... geçmiş olsun
sen ne zaman düzeltirsen artık canım sorun değil
Tubacım Razişim selamlar kızlar
Ben geldim ama pek yorgunum ve pek keyifsizim....
Razişim yaptığın geçmişe yolculuk güzelmiş evet 450 den taa bugüne geldik umarım biraz daha geçer zaman ve kavuşuruz bir an evvel sevdiklerimize...
hosgeldin canım
yorgun ve keyifsiz sevmedim bu terimleri
Yorgunum çünkü 3 saatlik çalışmadan geldim, keyifsizim çünkü eşimle doğru düzgün konuşamadık....
rahatladım rahatladım ben kendi adıma kısss
ellerine saglık tatlım
ismin su mu buarada
Tubacım Razişim selamlar kızlar
Ben geldim ama pek yorgunum ve pek keyifsizim....
Razişim yaptığın geçmişe yolculuk güzelmiş evet 450 den taa bugüne geldik umarım biraz daha geçer zaman ve kavuşuruz bir an evvel sevdiklerimize...
ah canım kıyamam yaaaa
bizde bugün pek görüşemedik hatta sadece yazıstık sesini duyamadım
buarada ismini verdiğin filmi izliyorum şu anda canım güzel hakkaten aşk filmlerini çok severim
inş bebem yaa inşşşyat dinlen cnm..keyifsiz olman normal cnm benim ya neden konusamadınız ki:26:
Eskiden ne zaman geçirirdim şu topikte yaa.
Gece 3lere 5lere kadar muhabbetin dibine vururduk
​
Şafak 440
Hasretinden yanıyorum sevgilim.
Ne zor zamanlar senin askerde olduğun zamanlar. Sen askere gitmeden önce hiç ilgimi çekmediği halde televizyonda askerler ile ilgili tüm haberleri seyrediyorum şimdi. Seninle beraber gün sayıyorum. Her yere telefonumu yanıma alarak gidiyorum şimdi. Arasan da sesini duysam diye bütün gün bekliyorum. Bütün gün geçmeyen dakikalarımın telefonda seninle konuşurken bir anda geçip gitmesine sinir oluyorum. Askerliğin bitince seninle yaşayacaklarımı şimdiden hayal ediyorum.
Hasretin yakıyor yüreğimi. Gözlerimden akan yaşları silecek ellerin yok artık. Ağlama sus derdin ama sende ağlıyorsun biliyorum. Sende dayanamazsın bensizliğe, kalbin yanar da anlatamazsın kimselere derdini. Ben seni senden iyi bilirim. Bana sıkma canını derken bile yandı için ama ne yapalım gül kokulu yârim. Bugünler de geçer elbet. Kavuşunca bırakmayız birbirimizi, asla kopamayız artık birbirimizden. Seni benden ayıran yıllara, yollara inat hep aynı sevgimle, hasretimle bekliyorum seni.
Geldiğinde ne bahar rüzgârları eser şu gönlümde. Bir çocuğun tebessümü düşer yüzüme. Hasret, hasret bitti derim gözlerinin içine bakıp da. Geldin mi yârim, geldin mi yiğidim. Yollarına bakmak ne zordu ama katlandım senin için ölüme bile katlanırım. Dönülmez yol değildir askerlik elbet dönülür. Peygamber ocağıdır orası her yerden iyi korunur. Her şeye çözüm bulurum da yiğidim özlemine çare bulamıyorum. Akşam olunca hüzün çöküyor kalbime, ağlasam bir türlü ağlamasam bin türlü. Senli şarkılar dinliyorum, seni anlatıyor hepsi. Bir şey fark ettim de yiğidim sen gittiğinden beri aslında her şey sana benziyor. Seni anlatıyor. Bu bile güzel geliyor bazen.
Anlatıyorsun oraları, bence mutlu rolü yapıyorsun. Ben bilirim seni, mutlu olamazsın yabancı yerlerde. Başkaları anlamaz derdini.
Ne desem boş be sevdiğim tek bildiğim seni çok sevdiğim. Hasretine hasret eklediğim sevdiceğim. Kokusuna, sesine, gülüşüne kurban olduğum erim. Sağ salim dön gel yeter ki, ben hep burada seni bekleyeceğim.
Gelişine umutlar ektim, nolur gel. Dönme bir daha geri kokunu alıp tekrar gitme hep yanımda kal artık. İstemiyorum sensiz geceyi, sensiz sabaha uyanmak istemiyorum artık.
Seni çok Seviyorum Nefesim....
Bu aralar gerçekten kimse gelmiyor muhabbete bazen kendi kendime konuştuğumu hissediyorum burada... Kendi kendime şafak attırıyorum...
Şimdi niye muhabbet etmiyorsunuz bakiim ezikliyorsunuz bizi
Bu aralar gerçekten kimse gelmiyor muhabbete bazen kendi kendime konuştuğumu hissediyorum burada... Kendi kendime şafak attırıyorum...
biri beni mi çağırdı
Aşk olsun Hesnacım.
Demek istediğim ne değişti onu merak ettim.Ya ben tavuk oldumya da beni burda tutabilecek ortam yok
Eskiden olsa ne zaman girsem.Buse burda olurdu zeynep de öyle.Ceyda çalışmıyodu o zamanlar.saat 12ye yaklaşınca pınarda gelirdi.MUhabbetin dibine vuruduk
Genelde gelenler de şafak attırıp çıkıyor.Ben bazen onu bile yapmıyorum,okuyup kaçıyorum.Neden anlamadım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?