Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hele heleee dövecem bak heeekızz 79 ne kiii nasıl geçmişşş görmez misinnnrica ederim cnmm içimden geldi aradım buldum bikaç mesajınızııı içinizi biraz rahatlatmak adına

hele heleee dövecem bak heeekızz 79 ne kiii nasıl geçmişşş görmez misinnnrica ederim cnmm içimden geldi aradım buldum bikaç mesajınızııı içinizi biraz rahatlatmak adına

rahatladım rahatladım ben kendi adıma kısss
ellerine saglık tatlım
ismin su mu buarada

Ben de esmer severdim benim biraz tezat oldu ama iyi oldu boşver... Yakışıklı sarışın kocam benim hehe

Hatırladıysan senin sorunun hacı Unut gitsin

Tubacım Razişim selamlar kızlar

Ben geldim ama pek yorgunum ve pek keyifsizim....

Razişim yaptığın geçmişe yolculuk güzelmiş evet 450 den taa bugüne geldik umarım biraz daha geçer zaman ve kavuşuruz bir an evvel sevdiklerimize...

hosgeldin canım

yorgun ve keyifsiz sevmedim bu terimleri

[video=youtube;QJ_HX8t9YXI]http://www.youtube.com/watch?v=QJ_HX8t9YXI&feature=related[/video]

ah canım kıyamam yaaaa
bizde bugün pek görüşemedik hatta sadece yazıstık sesini duyamadım
buarada ismini verdiğin filmi izliyorum şu anda canım güzel hakkaten aşk filmlerini çok severim
Yorgunum çünkü 3 saatlik çalışmadan geldim, keyifsizim çünkü eşimle doğru düzgün konuşamadık....

rahatladım rahatladım ben kendi adıma kısss
ellerine saglık tatlım
ismin su mu buarada
canım yaa tatlı kıss
yok ismim su degil ay yeni tanışmış gibin olduk raziş de kısaca kuzum

inş bebem yaa inşşşyat dinlen cnm..keyifsiz olman normal cnm benim ya neden konusamadınız ki:26:

ah canım kıyamam yaaaa
bizde bugün pek görüşemedik hatta sadece yazıstık sesini duyamadım
buarada ismini verdiğin filmi izliyorum şu anda canım güzel hakkaten aşk filmlerini çok severim

Ya en azından sesini duydum sanırım halime şükretmem lazım...

Ben normalde aşk filmi sevmem, korku-gerilim türlerini severim, eskiden eşim varken hadi ne filmi izleyelim derdi eşim... Ben "korkuuuu" derdim sonra gülerdik çünkü alacağı cevabı bile bile sormuş olurdu eşek Ama eşim gitti gideli hiç korku filmi izlemiyorum.... Aşk filimlerine sardım o yokken... O varken aşk filmini biz çekiyorduk çünkü

inş bebem yaa inşşşyat dinlen cnm..keyifsiz olman normal cnm benim ya neden konusamadınız ki:26:

Yatmayacağım daha canım yaa okul işlerim var internete geçirilecek yazılı notları, yazılı istatistikleri tutulacak iş çok... Yaa kantinde ya eşim tam konuşuyoruz öğrenciler geliyor pat kapatıyoruz iki kez konuştuk ama toplasan 5 dakika etmez...

Eskiden ne zaman geçirirdim şu topikte yaa.
Gece 3lere 5lere kadar muhabbetin dibine vururduk

​

Bu aralar gerçekten kimse gelmiyor muhabbete bazen kendi kendime konuştuğumu hissediyorum burada... Kendi kendime şafak attırıyorum...

vay beee, 440 Saydığım zamanlar, hey gidi günler heyyy

Şimdi niye muhabbet etmiyorsunuz bakiim ezikliyorsunuz bizi

Bu aralar gerçekten kimse gelmiyor muhabbete bazen kendi kendime konuştuğumu hissediyorum burada... Kendi kendime şafak attırıyorum...

Aşk olsun Hesnacım.
Demek istediğim ne değişti onu merak ettim.Ya ben tavuk oldum
ya da beni burda tutabilecek ortam yok
Eskiden olsa ne zaman girsem.Buse burda olurdu zeynep de öyle.Ceyda çalışmıyodu o zamanlar.saat 12ye yaklaşınca pınarda gelirdi.MUhabbetin dibine vuruduk
Genelde gelenler de şafak attırıp çıkıyor.Ben bazen onu bile yapmıyorum,okuyup kaçıyorum.Neden anlamadım valla

biri beni mi çağırdı

Evet seni, yeşimi, nilüyü, yasemini, razişi ve adı aklıma gelmeyen bir sürü yareni çağırıyorum ama sesim gelmiyor...

Ben de bir kaç gündür o moddayım canım nedeni belli bende ama sizlerdeki durum niye var bilmiyorum niye gelmiyorsunuz artık askerlerinizi özlemiyor musunuz :26:

Ben de hiç uyuyamıyorum canım yaaa... İki gündür uyudum hafta içi uyur gezer moddayım yani büle gözlerim

kızlaaaar ben bi slm çakıp kaçayım dedim, bu haftasonu işlerim çoktu maalesef daha yeni popom yer görüyor... O yüzden bu akşamlık beni affedin, sizi çok öpüorum

ayrıca raziş süper bişey yapmış, yeni gördüm emeğine sağlık razişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…