Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkür ederim canım ben de çok sevindim :106: şafak olayından da emin değilim kafana göre takıl sen

En son bana mesaj attığın şafağa göre yaptım canım... Ne de olsa son 2 ay kala belli olur netleşir dert etme sen depüklenmeden gitmezsin

geldimmm ama çok geççççççç sen çıkmıştın kuzum gece geldigimde

aaa nedirki acep bak merak ettim şimdi.sen okuldan gelcen de yazıcan daaa bekle dur ne haberiymiş raziş

acaba nedir nedir

Meraklı hatunlar sizi... Canım yurt dışı seminere başvurmuştum, 3. başvurumdu bu... O çıkmış bana da, ona sevinmiştim gece gece.... On beş tatilde Malta Adalarında olacağım...

Kzlarr Selam Nasılsınızz?
Bayadır giremiyorum eski konuları da okuyamadım sizi bir soriyim dedim.
Ben çok şükür iyiyim mehtabımızın 1 haftasını geride bıraktık.
Bu haftada ben izinliyim İnşallah 1 hafta hep birlikte olucazz.
Sanki hiç gitmemiş gibi geliyor ve gitmicekmiş gibi hissediyorum ama malesef haftaya bugün birliğinde olucak

Ama ben bunları düşünmek istemiyorum zaten 1 hafta sonra kötü olucam bare şimdi mutlu olim

Nesem tatlışlarım ben kaçar tekrardan uğricağım sizleri seviyorum hepinize

Bİ'TANEM 9. YILIMIZ KUTLU, MUTLU, EN ÖNEMLİSİ DE BUNDAN SONRA HEP YAN YANA OLSUN...

BUGÜN SABAHTAN ARADIN, KUTLADIN, BENİ ÇOK MUTLU ETTİN... GÜNÜM ÇOK GÜZEL GEÇTİ... İYİ Kİ O OTOBÜSE BİNMİŞİM BİTANEM, İYİ Kİ TESADÜFLER BİR ARAYA GETİRMİŞ BİZİ, İYİ Kİ GÖZ GÖZE GELMİŞİZ, İYİ Kİ BULUŞMUŞUZ, İYİ Kİ O GÜN BANA SARILMA CESARETİNDE BULUNMUŞSUN, İYİ Kİ O GÜN SANA YENİLMİŞİM İYİ Kİ EN ZOR VE KATLANILMAZ ANLARDA DAHİ PES ETMEMİŞ, BIRAKMAMIŞIZ BİRBİRİMİZİ.... İYİ Kİ, İYİ Kİ...

KISACASI İYİ Kİ VARSIN, İYİ Kİ BENİMSİN, İYİ Kİ SENİNİM....

YILLAR YILLAR EVVEL İLK GÜNLERİMİZDE KAFELERDE SÜREKLİ ÇALDIRTTIĞIMIZ VE BİRBİRİMİZE SÜREKLİ SÖYLEDİĞİMİZ ŞARKIYLA KUTLUYORUM DOĞUM GÜNÜMÜZÜ Bİ'TANEM.... YALNIZCA BİR KIRINTIYDIN, İÇİME İLK DÜŞTÜĞÜNDE

[video=youtube;iwM-C0rBHlY]http://www.youtube.com/watch?v=iwM-C0rBHlY[/video]

canımmmm nicee 9 yıllara inşallahhh. çok çoooooooooookkkkkkkkk mutlu olunnn :123:

Kızlaaaaarrrr eşime kendi ellerimle bize özel şeker hamuru kurabiyelerinden yaptım, son zamanlarda bunları yapmaya karşı bir ilgim var, elimden de gelir böyle şeyler, ilk denemelerimi eşim için yaptım, güzel sonuçlar çıktı ortaya... Bir de güzel bir mektup yazdım eşime o kadar mutlu olmuş ki... Ağlamış eşşek... Yemeyeceğim saklayacağım dedi, o kadar ye dedim ama dinletemedim, saklasın bari... Hayatımda aldığım en anlamlı hediyeydi dedi Bi'Tanem benim... Benim de hayatımda verdiğim en anlamlı hediyeydi... Çünkü içerisine sevgimi, hasretimi, mutluluğumu, ömrümü ve anılarımızı kattım... Sizler de görün istedim... Beğendinis mi bakiiim

Son düzenleme:

harika bunlarrrrr ellerinee sağlık canım. nasıl yapıyorsun bunları yaaa

bayıldım canımmmmmm yapabilirmiyim ki acaba bendee :44::44:

Niye yapamayasın ki canım İnternette videoları ve tarifleri izlersen becerirsin ama alman gereken malzemeler olacaktır, eğer bakmayla yapamam dersen bunun kursları oluyor, onlara katılabilirsin, yapılmayacak diye bir şey yok

aslında elim böyle şeylere yatkındır. çocuk gelişimi okuduğumdan kalıp çıkarmadır süslemedir anlarım o işlerden ama hamurda nasıl olur bilmiyorum. sen nerden öğrendin cnaım. intermetten mi yoksa kursamı gittin:44:

Ben internetten videolara ve tariflere baktım, sonra gittim malzeme aldım ve yaptım tatlım, çok da zorlanmadım ama dediğim gibi el yatkınlığı istiyor... Elin de yatkınmış yaparsın kesin kuzum

araştırmaya başladım bilee

hesnacımm kalıpları nerden aldın sen nerde bulabilirim ki :44::44:

Canım ben burada pasta dünyası diye bir yerden almıştım ama internetten almanı tavsiye ederim daha ucuzlar ben internetten daha malzeme almayı düşünüyorum.... Ama İstanbulda Eminönünde pastacılıkla ilgili malzeme satan dükkanlar varmış bir araştır istersen....

tamda onunla ilgili bi blog buldum. eminönünde bi yerden bahsediyo oda ay bilemedim napsam yapabilirmiyim ki :44::44: sende olan malzemelerin fotoğrafını koyman mümkünmü acaba canım neler aldın

tamda onunla ilgili bi blog buldum. eminönünde bi yerden bahsediyo oda ay bilemedim napsam yapabilirmiyim ki :44::44: sende olan malzemelerin fotoğrafını koyman mümkünmü acaba canım neler aldın

Şu an mümkün değil ama koyarım tabii ki uygun bir anımda canım neden olmasın...

41 kere maaşallah canım size, aşkınıza, evliliğinize çok ama çoook mutlu olun Rabb'imin izniyle... inşallah bizim aşkımız da sizinki gibi güzel, uzun, huzurlu, sevimli, tatlı olur (bizi de de es geçmeyim dedim ) özellikle "doğum günümüzü kutluyorum" yazmışsın ya bayıldımmm şarkıya ve kurabişlere de ayrıca bayıldım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…