Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Benim de çok sevdiğim şarılardan biridir

cnm daha nice nice eşinle mutlu, sağlıklı ce çocuklu yıllara inş Allah sizi nazarlardan korusun tatlım

Ayyy canım beniiim bir de üşenmemiş 41 tane nazar boncuğu eklemiş... (Bu arada ben de üşenmedim saydım yani ) Doğum günümüz kutlu olsun diye her sene eşim der aslında, benim de dilime ondan takıldı artık ben de hep öyle kutluyorum, bizimle özleşti...

Allahım inşallah size de yaşatır bu güzel günleri... Nice tatlı, huzurlu, birlikte günleriniz olur sizin de
Benim de çok sevdiğim şarkılardan biridir
cnm daha nice nice eşinle mutlu, sağlıklı ve çocuklu yıllara inş Allah sizi nazarlardan korusun tatlım

Aminnn canım... Ne kadar içten ve iyi niyetle dua ediyorsunuz... Allah da size kat be katını versin canlarımmm

Hesna'm 9. yılınız kutlu olsun..
Rabbim size nice sağlıklı ve bebişli yıllar versin.. Ayrılık yüzünü bir daha gösteremesin inşallah..
Hep böyle sıkı sıkı tutunun birbirinize, ilk gün gibi aşık kalın..

Çok beceriklisin maşallah bende marshmellow dan denemiştim ama olmadı sonra da hevesim kaçmıştı.. Ellerine, yüreğine sağlık..

Canııım benim amin ... Sizler de güzel aşk dolu günler geçirin inşallah.... Güzel dileklerinizi yerim ben...

Ben de şeker hamurlarını marshmellowdan yaptım canım epey eziyetli oluyor ama seviyorum bu işle uğraşmayı çok keyifli... Sonunda sevdiklerini mutlu etmek var ya o her şeye bedel...

:92: 20.11.2012 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz

...82 p_i_n_a_r...

...86 okyanus1...

... 88 uguruntugbası ...

...88 _CeyDa_...

...88 alya32...

…93 cerenbayram…

...93 yesim. ...

...97 flores…

...110 harme...

…117 SaviorAngel…

…138 cnmsın64…

…180 fatihatice03…

…180 duygum…

…181 superisiii…

…181 bOniTO…

…182 DerinSu…

...182 cesurcvcv

...182 holofira...

…182 kubra17…

…182 aalis…

… 184 omerabia…

…184 yener_tugba…

...187 hera91...

…187 goqce…

…188 ErreS…

Şafaklarını yarılayan ve 100’lere koşan yarenlerimiz

…205 SeNLeYM…

:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:

…261 H_İ_S…

…273 BerrakSudakiKirmiziBalik…

....274 nesliiiiiiiiii...

…275 Brrk…

...275 OZGEGURUR...

...275 esraa42...

...276 dilara1331

…277 Kayra95...

…277 buket1811…

…277 iboebru….

...277 kelebekd ...

Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

....345 chidoshimedo

...367 GRGR...

...367 tugbaoguzhan

...367 BerlD...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

20/11/2012

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE

:123:…edaogz = 03 AFYON' a selam yola devam :123:
:123:…EmrEsra = 07 ANTALYA' ya selam yola devam :123:
:123:…celinees = 07 ANTALYA' ya selam yola devam :123:
:123:…qulSe = 12 BİNGÖL' e selam yola devam :123:
:123:…romromela = 12 BİNGÖL' e selam yola devam :123:
:123:…exclusive = 14 BOLU' ya selam yola devam :123:
:123:…gizem4191 = 15 BURDUR' a selam yola devam :123:
:123:…acbn = 18 ÇANKIRI' ya selam yola devam :123:
:123:…morvent = 41 KOCAELİ' ye selam yola devam :123:
:123:…funda_bayram = 56 SİİRT' e selam yola devam :123:
:123:…denizgzr = 69 BAYBURT' a selam yola devam :123:
:123:…cituhanba = 78 KARABÜK' e selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

razişime tubadan sevgilerrrrrr
oyy Razişko öper seni tatlı kıssssssevgiler canım
bu arada Tugbişler biraz fazla oldugu için unutmuşumdur kim kimdir diye sende k..bkmayasın kuzum
anaaaammm orası neresi kızz mazur gör duydum daha önce ama neresidir bilmiyorum hadi bakalımmmm çok güzel olacak senin için canım
kızz nerelerdesinn kaç gündür aklıma geliyosun bu kız nerde diye bi ara yazacaktım unutmuşum..iyi iyii aşkınla güzel günler geçirin öpüyorum
ama amaa aglarım bakkkkkayy yarabbim aşkınız daim olsun kuzumm çokkk duygulandım çokkkkk
ay canım yaa cidden ne zaman yapıverdin bunlarıı zaman nasıl buldunn süpersin valla canım MAŞAALLAHHHadam nasıl yesin onları kuzum yaa haklı valla kıyamazkii.karısının ellerinden çıkmışşş bide saklar bence.çokk güzel bir hediye olmuş valla..ben de koraya ennn sevdigi keki yapıp götürmüştüm.otelde yatıp kalkıp onu yedi kıyamam
Safak;

Ne Kola Ne Fanta Sadece ''7'' Gun!
ama bende bunu demek istiyorum yaaa kıskanıyom yedigün diyenleri...önceki günde biri yazmıştı,kocişe dedim hatta bunu bende yapıcammm çok hoşuma gidiyo diyeeecanımm bitti bittiiii Allahımın izniyle yaa ne mutlu sizeeee

durun bende bişi yapcam...
NE 382
NE 282
SADECE 182 BAŞKA YOKKKKKKKKKKKKKK...Bir zamanlar 180leri sayanlara bile nasıl özenirdim..Allahıma şükürlerr olsunnn...bu arada benim kocişte geçici olarak eski işyerine başladı dün..özledim ulennnnn amanınnnn kaçayım ben siz kovalamadannnnn şaka şakaaa

maşallah sana hesnacım aşk dolusun valla, allah sizi birbirinize bağışlar inşallah bu arada kurabiyelerinide gördüm çok tatlı görünüyorlar maşallah iyi becerikliymişssin valla ( Bende yaptırıyom spariş verdim senin gibi becerikli olsam kendim yapardım ama işte naparsın (

Merhabalar böyle bir anda topigin içine atlamış gibi olucam ama sormak istediğim birkaç sorum var yardımcı olursanız sevinirim eşlerinizden sevgililerinizden bildiginiz için sizlere danışmak istedim
Benimde beklediğim bir askerim olucak aralıkta gidicek inşallah Allahımın izniyle bitiricez bu askerliğide.
Gitmeden hazırlıklar malum sormak istediğim askerde içlik olarak yün içlikmi termal içlikmi daha kullanışlı bazı yerlerde renk olarak haki bazı yerlerde krem olarak okuyorum ben krem rengi yün içlik almak istiyorum ama..
Çorap olarak renk farkedermi ? İç çamaşırı olarak yine aynı şekilde renk farkediyormu?
Çalma diğer adıyla yer değiştirme çok oluyormuş diye duydum doğrumudur varsa nasıl koruyorlar eşyalarını ?
Sizin sevdiğiniz en çok ihtiyacı olduğu şeyleri biliyorsunuzdur ilk gidiş olarak ne alınmalı yanına gerekli malzemeler yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Canım askere gidince herşeyi askeriye veriyor.Kocaman bir bavul veriyor.İçlikde veriyorlar.Çoraplar siyah giyiliyor.İç çamaşırlarıda haki yeşil oluyor.Asker malzemeleri satan yerler var onlarda dolu hepsi var canım.Evet askerde dediğin gibi çalınma oluyor yine senin dediğin gibide onlar yer değiştirme diyorlarSanırım bunun önüne kimse geçemiyor.Yani birbirlerinin eşyalarını kullanıyorlar.Ama bazı yerlerde hiç olmuyor gittiği yere göre değişiyor diyebiliriz canım.İçlik konusuna gelince bir fkrim maalesef yok tatlım hangisinin daha iyi olduğu hakkında

Selam hatunlar

Yokmu yakında depüğü olacak felan eğlenelim biraz

Kendiminki hevesle beklesem de yapamadım aklımda kaldı

Teşekkür ederim canım yardımın için Orda ince falan veriyorlardır diye burdan koyalım istedim gidip bakmak lazım asker malzemeleri satan yerlere nerde buralar araştırmam lazım teşekkürler tatlım

Teşekkür ederim canım yardımın için Orda ince falan veriyorlardır diye burdan koyalım istedim gidip bakmak lazım asker malzemeleri satan yerlere nerde buralar araştırmam lazım teşekkürler tatlım

Rica ederim canım
Benim bildiğim kadarıyla kadıköyde ve eminönünde var başka yerlerdede vardır belki

Eminönüne bir gidelim canım bize daha yakın avrupa yakasındayız teşşekür ederim Senin askerin nerede askerlik yapıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…