Bİ'TANEM9. YILIMIZ KUTLU, MUTLU, EN ÖNEMLİSİ DE BUNDAN SONRA HEP YAN YANA OLSUN...
BUGÜN SABAHTAN ARADIN, KUTLADIN, BENİ ÇOK MUTLU ETTİN... GÜNÜM ÇOK GÜZEL GEÇTİ... İYİ Kİ O OTOBÜSE BİNMİŞİM BİTANEM, İYİ Kİ TESADÜFLER BİR ARAYA GETİRMİŞ BİZİ, İYİ Kİ GÖZ GÖZE GELMİŞİZ, İYİ Kİ BULUŞMUŞUZ, İYİ Kİ O GÜN BANA SARILMA CESARETİNDE BULUNMUŞSUN, İYİ Kİ O GÜN SANA YENİLMİŞİMİYİ Kİ EN ZOR VE KATLANILMAZ ANLARDA DAHİ PES ETMEMİŞ, BIRAKMAMIŞIZ BİRBİRİMİZİ.... İYİ Kİ, İYİ Kİ...
KISACASI İYİ Kİ VARSIN, İYİ Kİ BENİMSİN, İYİ Kİ SENİNİM....
YILLAR YILLAR EVVEL İLK GÜNLERİMİZDE KAFELERDE SÜREKLİ ÇALDIRTTIĞIMIZ VE BİRBİRİMİZE SÜREKLİ SÖYLEDİĞİMİZ ŞARKIYLA KUTLUYORUM DOĞUM GÜNÜMÜZÜ Bİ'TANEM.... YALNIZCA BİR KIRINTIYDIN, İÇİME İLK DÜŞTÜĞÜNDE
[video=youtube;iwM-C0rBHlY]http://www.youtube.com/watch?v=iwM-C0rBHlY[/video]
Kızlaaaaarrrr eşime kendi ellerimle bize özel şeker hamuru kurabiyelerinden yaptım, son zamanlarda bunları yapmaya karşı bir ilgim var, elimden de gelir böyle şeyler, ilk denemelerimi eşim için yaptım, güzel sonuçlar çıktı ortaya... Bir de güzel bir mektup yazdım eşime o kadar mutlu olmuş ki... Ağlamış eşşek...Yemeyeceğim saklayacağım dedi, o kadar ye dedim ama dinletemedim, saklasın bari... Hayatımda aldığım en anlamlı hediyeydi dedi Bi'Tanem benim... Benim de hayatımda verdiğim en anlamlı hediyeydi... Çünkü içerisine sevgimi, hasretimi, mutluluğumu, ömrümü ve anılarımızı kattım... Sizler de görün istedim... Beğendinis mi bakiiim
Ayyy canım beniiim bir de üşenmemiş 41 tane nazar boncuğu eklemiş...41 kere maaşallah canım size, aşkınıza, evliliğinize çok ama çoook mutlu olun Rabb'imin izniyle... inşallah bizim aşkımız da sizinki gibi güzel, uzun, huzurlu, sevimli, tatlı olur (bizi de de es geçmeyim dedim ) özellikle "doğum günümüzü kutluyorum" yazmışsın ya bayıldımmm şarkıya ve kurabişlere de ayrıca bayıldım
Benim de çok sevdiğim şarkılardan biridir
cnm daha nice nice eşinle mutlu, sağlıklı ve çocuklu yıllara inşAllah sizi nazarlardan korusun tatlım
Hesna'm 9. yılınız kutlu olsun..
Rabbim size nice sağlıklı ve bebişli yıllar versin.. Ayrılık yüzünü bir daha gösteremesin inşallah..
Hep böyle sıkı sıkı tutunun birbirinize, ilk gün gibi aşık kalın..
Çok beceriklisin maşallah bende marshmellow dan denemiştim ama olmadı sonra da hevesim kaçmıştı.. Ellerine, yüreğine sağlık..
oyy Razişko öper seni tatlı kısssssrazişime tubadan sevgilerrrrrr
anaaaammm orası neresi kızz mazur gör duydum daha önce ama neresidir bilmiyorum hadi bakalımmmm çok güzel olacak senin için canımEn son bana mesaj attığın şafağa göre yaptım canım... Ne de olsa son 2 ay kala belli olur netleşir dert etme sen depüklenmeden gitmezsin
Meraklı hatunlar sizi...Canım yurt dışı seminere başvurmuştum, 3. başvurumdu bu... O çıkmış bana da, ona sevinmiştim gece gece.... On beş tatilde Malta Adalarında olacağım...
kızz nerelerdesinn kaç gündür aklıma geliyosun bu kız nerde diye bi ara yazacaktım unutmuşum..iyi iyii aşkınla güzel günler geçirin öpüyorumKzlarr Selam Nasılsınızz?
Bayadır giremiyorum eski konuları da okuyamadım sizi bir soriyim dedim.
Ben çok şükür iyiyim mehtabımızın 1 haftasını geride bıraktık.
Bu haftada ben izinliyim İnşallah 1 hafta hep birlikte olucazz.
Sanki hiç gitmemiş gibi geliyor ve gitmicekmiş gibi hissediyorum ama malesef haftaya bugün birliğinde olucak
Ama ben bunları düşünmek istemiyorum zaten 1 hafta sonra kötü olucam bare şimdi mutlu olim
Nesem tatlışlarım ben kaçar tekrardan uğricağım sizleri seviyorum hepinize
ama amaa aglarım bakkkkkBİ'TANEM9. YILIMIZ KUTLU, MUTLU, EN ÖNEMLİSİ DE BUNDAN SONRA HEP YAN YANA OLSUN...
BUGÜN SABAHTAN ARADIN, KUTLADIN, BENİ ÇOK MUTLU ETTİN... GÜNÜM ÇOK GÜZEL GEÇTİ... İYİ Kİ O OTOBÜSE BİNMİŞİM BİTANEM, İYİ Kİ TESADÜFLER BİR ARAYA GETİRMİŞ BİZİ, İYİ Kİ GÖZ GÖZE GELMİŞİZ, İYİ Kİ BULUŞMUŞUZ, İYİ Kİ O GÜN BANA SARILMA CESARETİNDE BULUNMUŞSUN, İYİ Kİ O GÜN SANA YENİLMİŞİMİYİ Kİ EN ZOR VE KATLANILMAZ ANLARDA DAHİ PES ETMEMİŞ, BIRAKMAMIŞIZ BİRBİRİMİZİ.... İYİ Kİ, İYİ Kİ...
KISACASI İYİ Kİ VARSIN, İYİ Kİ BENİMSİN, İYİ Kİ SENİNİM....
YILLAR YILLAR EVVEL İLK GÜNLERİMİZDE KAFELERDE SÜREKLİ ÇALDIRTTIĞIMIZ VE BİRBİRİMİZE SÜREKLİ SÖYLEDİĞİMİZ ŞARKIYLA KUTLUYORUM DOĞUM GÜNÜMÜZÜ Bİ'TANEM.... YALNIZCA BİR KIRINTIYDIN, İÇİME İLK DÜŞTÜĞÜNDE
[video=youtube;iwM-C0rBHlY]http://www.youtube.com/watch?v=iwM-C0rBHlY[/video]
ay canım yaa cidden ne zaman yapıverdin bunlarıı zaman nasıl buldunn süpersin valla canım MAŞAALLAHHHKızlaaaaarrrr eşime kendi ellerimle bize özel şeker hamuru kurabiyelerinden yaptım, son zamanlarda bunları yapmaya karşı bir ilgim var, elimden de gelir böyle şeyler, ilk denemelerimi eşim için yaptım, güzel sonuçlar çıktı ortaya... Bir de güzel bir mektup yazdım eşime o kadar mutlu olmuş ki... Ağlamış eşşek...Yemeyeceğim saklayacağım dedi, o kadar ye dedim ama dinletemedim, saklasın bari... Hayatımda aldığım en anlamlı hediyeydi dedi Bi'Tanem benim... Benim de hayatımda verdiğim en anlamlı hediyeydi... Çünkü içerisine sevgimi, hasretimi, mutluluğumu, ömrümü ve anılarımızı kattım... Sizler de görün istedim... Beğendinis mi bakiiim
[/IMG]
Safak;
Ne Kola Ne Fanta Sadece ''7'' Gun!
bi'tanem9. Yılımız kutlu, mutlu, en önemlisi de bundan sonra hep yan yana olsun...
Bugün sabahtan aradın, kutladın, beni çok mutlu ettin... Günüm çok güzel geçti... Iyi ki o otobüse binmişim bitanem, iyi ki tesadüfler bir araya getirmiş bizi, iyi ki göz göze gelmişiz, iyi ki buluşmuşuz, iyi ki o gün bana sarılma cesaretinde bulunmuşsun, iyi ki o gün sana yenilmişimIyi ki en zor ve katlanılmaz anlarda dahi pes etmemiş, bırakmamışız birbirimizi.... Iyi ki, iyi ki...
Kısacası iyi ki varsın, iyi ki benimsin, iyi ki seninim....
Yıllar yıllar evvel ilk günlerimizde kafelerde sürekli çaldırttığımız ve birbirimize sürekli söylediğimiz şarkıyla kutluyorum doğum günümüzü bi'tanem.... Yalnızca bir kırıntıydın, içime ilk düştüğünde
[video=youtube;iwm-c0rbhly]http://www.youtube.com/watch?v=iwm-c0rbhly[/video]
Merhabalar böyle bir anda topigin içine atlamış gibi olucam ama sormak istediğim birkaç sorum var yardımcı olursanız sevinirim eşlerinizden sevgililerinizden bildiginiz için sizlere danışmak istedim
Benimde beklediğim bir askerim olucak aralıkta gidicek inşallah Allahımın izniyle bitiricez bu askerliğide.
Gitmeden hazırlıklar malum sormak istediğim askerde içlik olarak yün içlikmi termal içlikmi daha kullanışlı bazı yerlerde renk olarak haki bazı yerlerde krem olarak okuyorum ben krem rengi yün içlik almak istiyorum ama..
Çorap olarak renk farkedermi ? İç çamaşırı olarak yine aynı şekilde renk farkediyormu?
Çalma diğer adıyla yer değiştirme çok oluyormuş diye duydum doğrumudur varsa nasıl koruyorlar eşyalarını ?
Sizin sevdiğiniz en çok ihtiyacı olduğu şeyleri biliyorsunuzdur ilk gidiş olarak ne alınmalı yanına gerekli malzemeler yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Canım askere gidince herşeyi askeriye veriyor.Kocaman bir bavul veriyor.İçlikde veriyorlar.Çoraplar siyah giyiliyor.İç çamaşırlarıda haki yeşil oluyor.Asker malzemeleri satan yerler var onlarda dolu hepsi var canım.Evet askerde dediğin gibi çalınma oluyor yine senin dediğin gibide onlar yer değiştirme diyorlarSanırım bunun önüne kimse geçemiyor.Yani birbirlerinin eşyalarını kullanıyorlar.Ama bazı yerlerde hiç olmuyor gittiği yere göre değişiyor diyebiliriz canım.İçlik konusuna gelince bir fkrim maalesef yok tatlım hangisinin daha iyi olduğu hakkında
bence de zeynom, bi depük olsa da eğlensek di miSelam hatunlar
Yokmu yakında depüğü olacak felan eğlenelim biraz
Kendiminki hevesle beklesem de yapamadım aklımda kaldı
Teşekkür ederim canım yardımın içinOrda ince falan veriyorlardır diye burdan koyalım istedim gidip bakmak lazım asker malzemeleri satan yerlere nerde buralar araştırmam lazım teşekkürler tatlım
Eminönüne bir gidelim canım bize daha yakın avrupa yakasındayız teşşekür ederimSenin askerin nerede askerlik yapıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?