kızlaaaaaaaar herkese slm, bugün biras rahatsızım işe de gitmedim, bütün gün evde yatış yaptım... Bu arada askerimin izni imzalanmış
Gripmisin canım?Bu ara pek salgın bende olmak üzeriyim.Oh oh ne güzel canım mehtap var
yok cnm özel dönemdeyim aslında daha 1 hafta vardı ama metabolizmayla oynadım biras
bence de zeynom, bi depük olsa da eğlensek di mi
Metobilizmanı bile delirtmişsin tubik
He kuzum yaa
Eski hatunlarda uğramıyorki şafakları ne alem facede gördüğüm kadarı ile eğlenmek için bir 90 günümüz var
evet cnm ya hem yener geldiği zaman o dönemi yaşamak istemedim, hem de haftaya çok yakın arkadaşımın düğünü var... benim bu dönemleirm maalesef cok sancılı geçıo o yüzden haftaya rahat olmak istedim
O zaman bozmakla iyi yapmışsın canım
E daha ne var ne yok?
Sizin düğün ne zaman belli mi
cnm yener Mayıs'ın başında gelecek hayırlısıyla... Yetiştirebilirsek önümüzdeki yaz yapcas, askerden gelince yaz bitmeden 2-3 ay içinde düşünüorus işte bakalımaman gelsin de hele bi o da olur inş, bana kalsa gelir gelmez nikahı basıcam Hayırlısıyla terhise gelsin bi bakalım daha adak kesicem
kızlaaaaaaaar herkese slm, bugün biras rahatsızım işe de gitmedim, bütün gün evde yatış yaptım... Bu arada askerimin izni imzalanmış
canım a.selamgeçmiş olsun..regl sancısıysa girp için toz içecek varya tylol yada vermidon birebir haberin olsun
zeynoooo nbr nasılsın görüşemıoruz ne zamandır, senin askerinin gelmesine 1 hafta falan var die hatırlıorum ama erken mi geldi ?
saol tatlım ama benim ilaca alerjim var
: :119: :119: :119: :119: :119: :119:
Ana şafak:88
Plakalara gelme şafağı:7
:119: :119: :119: :119: :119: :119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?