Merhabalar böyle bir anda topigin içine atlamış gibi olucam ama sormak istediğim birkaç sorum var yardımcı olursanız sevinirim eşlerinizden sevgililerinizden bildiginiz için sizlere danışmak istedim
Benimde beklediğim bir askerim olucak aralıkta gidicek inşallah Allahımın izniyle bitiricez bu askerliğide.
Gitmeden hazırlıklar malum sormak istediğim askerde içlik olarak yün içlikmi termal içlikmi daha kullanışlı bazı yerlerde renk olarak haki bazı yerlerde krem olarak okuyorum ben krem rengi yün içlik almak istiyorum ama..
Çorap olarak renk farkedermi ? İç çamaşırı olarak yine aynı şekilde renk farkediyormu?
Çalma diğer adıyla yer değiştirme çok oluyormuş diye duydum doğrumudur varsa nasıl koruyorlar eşyalarını ?
Sizin sevdiğiniz en çok ihtiyacı olduğu şeyleri biliyorsunuzdur ilk gidiş olarak ne alınmalı yanına gerekli malzemeler yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
ŞAFAK 181ALLAHIMMM 81 oldugu günleride görelim izninle aminnnnn.
ana ne cabuk begendin ne çabuk yazdında gittin hain karuuuuurazişimmmmmmm
yazıp kaçmak gibi olmasın ama çıkmam lazım çok geç oldu. öpüyorum canımm senii iyi gecelerrr:79::79:
Rica ederim.Muşta canım erkek arkadaşım askerlik yapıyor
Allahım yardımcın olsun canım en kısa zamanda kavuştursun inşallah :80:
canım iç çamaşırını askeriyede veriyorlar ama usta birliğine giderken lazım oluyor ama bolca çorap almasında yarar var ben nişanlımdan biliyorum bot çorapları diye gçiyo adı
ana ne cabuk begendin ne çabuk yazdında gittin hain karuuuuutamam tatlım benim görüşrüz iyi gecelerr.sagol bu arada amin inş kızz plaka denen şeyi görcezmi ki
kızlar mehmetime örmeye başladığım atkı;
Eki Görüntüle 558117 Eki Görüntüle 558118
model çok güzel ama ortadaki saç örgüsü üçlü olduğu için örmesi, dönmesi çok karışık çok zor söküp o kısmını kenardaki gibi ikili yapcam umarım daha kolay olur ve şıklığını korur
kızlar mehmetime örmeye başladığım atkı;
Eki Görüntüle 558117 Eki Görüntüle 558118
model çok güzel ama ortadaki saç örgüsü üçlü olduğu için örmesi, dönmesi çok zor ve karışık görünüyor. söküp o kısmını kenardaki gibi ikili yapcam umarım daha kolay olur ve şıklığını korur
Ellerine sağlık canım güzel olacak gibi duruyor.
Bende benimkine askeride kullansın diye bir tane örücem.Ama mecbur askeriyede kullanacağı için haki rengi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?