Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

amiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn

Hesnammmmm ÖGRETMENLER GÜNÜN KUTLU OLSUN" canımmm

Güzel ögretmenimizzzzz öpüyorum seni kocamannnnnn:16

aslında yarın ama baktım herkes bugünden kutluyor face de bende burdan ilk olarak kutlayayım dedim kuzum

Son düzenleme:
vardır bi hayır canım yaaa sıkma canını..neden yapılcaktı ki ben bilmiyorum konuyu:26:geçmiş olsun...

sağ ol canımmm hepatit b...

sana da hayırlı cumalar canım yatsı ezanı da okundu ama sabaha kadar vakti var di mi sadece eşi ve nişanlısı askerde olanlar için yapılmış bu dua...

tabii canım alışmışız ya aramalarına onun da etkisi var neyse ki konuşmuşsun

cnm biyopsi için canını sıkma, inş bi an önce sağlığına kavuşursun bebeğim

inşallah kuzucum sıkmıyorum canım vardır bir hayır dedim, zaten korkuyordum

benimkini kutlamıyor musun raziş

Şafak karanlıkk,459
cnm yaa hoşgeldin...başındasınız evet ama geçecek inş
canım aşkolsun bu saydıklarımın hepsi SEVGİLİ degilmi zaten
ve deeee,özürü bir borç bilirim...ben senin ögretmen oldugunu unutmuşum :26:ama diyorum içimden yeminle,biri daha vardı hatta 2 kişi daha galiba diye seninde ögretmenler günün kutlu olsun tatlımmmmmmbenim hafıza balıklaşıyor bazen kusurma bakma ((

sağ ol caaanııııım çok teşekkür ederim günümü kutladığın için de duan için de

Evet canım kalbini kırdım ama oda benimkini kırdı ayrılalım dedi ve geçmiş olaylardan da patladım napim nese yarın birlikte fetihpaşa korusuna gidip güzel bir kahvaltı yapıcaz başbaşa bakalım sonunda ne olucak
ebrucum inşallah siz de en kısa zamanda barışırsınız

bana bugün karaciğer biyopsisi yapılacaktı ama tüm aksilikler üst üste geldi 19 Aralık'a ertelendi
İnşallah tatlım benim saol.
Sende sıkma canını bebeğim inşallah en kısa zamanda düzeliceksinn moralini yüksek tut
Bende burnumdan ameliyat olucam yarın yapıcaklardı ama ben korkuyorum haftaya erteledim ama belki yine ertelerimm
aaa o da ama hemen ayrılalımkolaydı öyleee.zamana bırak Ebrum üzme kendini...şu askerlikler bi geçse herşey rayına nasıl oturması gerekiyosa oturacakta işteee
Aynen öyle tatlım bende öyle yapıcam zamana bırakıcam pek üstünede gitmek istemiyorum bakalım hayırlısı neyse o olsun razişim
kıyamam yaaa sinir oldum gene bak niçin görünmüyo sende amaaaa
Razişim bende göremiyorum yaa :44:

Canım ben aranızı düzeltecğinizi düşünüyorum.:26:
Hayırdır burnunda ne sorun var canım?
Raziş bende göremiyorum

Canım ben aranızı düzeltecğinizi düşünüyorum.:26:
Hayırdır burnunda ne sorun var canım?
Raziş bende göremiyorum

İnşallah canım hayırlısı

Tatlım sağ tarafta kemik eğriliği var baya solda da et büyüyor nefes almakta çok zorlanıyorum ondan ameliyat olmam lazım

Ayy ondan da çok korkuyorum zaten tatlım yaa

Olucam mecbur yavrum başka çarem yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…