kızlarrr selamlarrr
Herkese hayırlarla dolu dualarda buluştugumuz güzel bir cuma diliyorum
Rabbim tüm askerlerimizi kötülüklerden,düşmanın şerrinden muhafaza etsin,askerlerimize uzanan vatanımıza uzanan eller kırılsın aminnnnnnnherkes eşine,nişanlısına saglıcakla kavuşsun zaman su gibi akıp geçsinnn kimin ne sıkıntısı varsa rabbim bertaraf etsin inşaallahhhhh hepinizi öpüyorum
en içten yürekten ciğerden amiiiinn diyorummm
ben göremiyorummm amaaa :84::84::84::84:
amiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn
vardır bi hayır canım yaaa sıkma canını..neden yapılcaktı ki ben bilmiyorum konuyu:26:geçmiş olsun...
Kızlarrr selamlarrr
Herkese hayırlarla dolu dualarda buluştugumuz güzel bir cuma diliyorum
Rabbim tüm askerlerimizi kötülüklerden,düşmanın şerrinden muhafaza etsin,askerlerimize uzanan vatanımıza uzanan eller kırılsın aminnnnnnnherkes eşine,nişanlısına saglıcakla kavuşsun zaman su gibi akıp geçsinnn kimin ne sıkıntısı varsa rabbim bertaraf etsin inşaALLAHHHHH hepinizi öpüyorum
evet cnm haklısın ztn yener beni aramadan duramas arıo da ztn ama işte bazen geç saatlere aramaya vakit bulamayıp yatacağı zaman arayabilio, gec saatlere kadar aramayınca da ister istemez Allah korusun başına bişey mi geldi die kuduruorum
cnm biyopsi için canını sıkma, inş bi an önce sağlığına kavuşursun bebeğim
Hesnammmmm ÖGRETMENLER GÜNÜN KUTLU OLSUN" canımmm
Güzel ögretmenimizzzzz öpüyorum seni kocamannnnnn:16
aslında yarın ama baktım herkes bugünden kutluyor face de bende burdan ilk olarak kutlayayım dedim kuzum
cnm yaa hoşgeldin...başındasınız evet ama geçecek inşŞafak karanlıkk,459
canım aşkolsun bu saydıklarımın hepsi SEVGİLİ degilmi zatensağ ol canımmmhepatit b...
sana da hayırlı cumalar canım yatsı ezanı da okundu ama sabaha kadar vakti var di misadece eşi ve nişanlısı askerde olanlar için yapılmış bu dua...
tabii canım alışmışız ya aramalarına onun da etkisi varneyse ki konuşmuşsun
inşallah kuzucumsıkmıyorum canım vardır bir hayır dedim, zaten korkuyordum
benimkini kutlamıyor musun raziş
cnm yaa hoşgeldin...başındasınız evet ama geçecek inş
canım aşkolsun bu saydıklarımın hepsi SEVGİLİ degilmi zaten
ve deeee,özürü bir borç bilirim...ben senin ögretmen oldugunu unutmuşum :26:ama diyorum içimden yeminle,biri daha vardı hatta 2 kişi daha galiba diyeseninde ögretmenler günün kutlu olsun tatlımmmmmm benim hafıza balıklaşıyor bazen kusurma bakma ((
Evet canım kalbini kırdım ama oda benimkini kırdı ayrılalım dedi ve geçmiş olaylardan da patladım napim nese yarın birlikte fetihpaşa korusuna gidip güzel bir kahvaltı yapıcaz başbaşa bakalım sonunda ne olucakAnladım canım bende sevmem pek benimkilerde hep erkek arkadaşımı soruyorlar benide soruyorlar ama hani aradım ayıp olmasın mayetinden olabilirBen pek sevmem zaten kendimi anlatmayı sarılamayı koklaşmayı falan o yüzden doğal mesafeliyim galiba Sohbet ediyorum hep ama kendi meselemden hiç etmem hep dinleyen pozisyonundayım Yada erkek arkadaşımı arada şaka mayetli şikayet ederim.Onlarda bana hak verir.
Ama sizinkiler fena haklısınız ne diyim.Haklı tepki veriyorsunuz.Tek hatan canım fevri davranmam bence.
İnşallah tatlım benim saol.ebrucum inşallah siz de en kısa zamanda barışırsınız
bana bugün karaciğer biyopsisi yapılacaktı ama tüm aksilikler üst üste geldi 19 Aralık'a ertelendi
Aynen öyle tatlım bende öyle yapıcam zamana bırakıcam pek üstünede gitmek istemiyorum bakalım hayırlısı neyse o olsun razişimaaa o da ama hemen ayrılalımkolaydı öyleee.zamana bırak Ebrum üzme kendini...şu askerlikler bi geçse herşey rayına nasıl oturması gerekiyosa oturacakta işteee
Razişim bende göremiyorum yaa :44:kıyamam yaaa sinir oldum gene bak niçin görünmüyo sende amaaaa
Evet canım kalbini kırdım ama oda benimkini kırdı ayrılalım dedi ve geçmiş olaylardan da patladım napim nese yarın birlikte fetihpaşa korusuna gidip güzel bir kahvaltı yapıcaz başbaşa bakalım sonunda ne olucak
İnşallah tatlım benim saol.
Sende sıkma canını bebeğim inşallah en kısa zamanda düzeliceksinn moralini yüksek tut
Bende burnumdan ameliyat olucam yarın yapıcaklardı ama ben korkuyorum haftaya erteledim ama belki yine ertelerimm
Aynen öyle tatlım bende öyle yapıcam zamana bırakıcam pek üstünede gitmek istemiyorum bakalım hayırlısı neyse o olsun razişim
Razişim bende göremiyorum yaa :44:
Canım ben aranızı düzeltecğinizi düşünüyorum.:26:
Hayırdır burnunda ne sorun var canım?
Raziş bende göremiyorum
İnşallah canım hayırlısı
Tatlım sağ tarafta kemik eğriliği var baya solda da et büyüyor nefes almakta çok zorlanıyorum ondan ameliyat olmam lazım
Saol tatlım öylede korkuyorum biraz
Evet de sonraki acısı
Canım haklsın ama mesela çocuk doğurmakda öyle herkes doğum yapıyor canım hemde ne kadar acı verdiği halde.Olmaman daha çok zahmet çekmen anlamına geliyor.Olduktan sonra belli bir süre çekiceksin ve kurtulacaksın.
Ayy ondan da çok korkuyorum zaten tatlım yaa
Olucam mecbur yavrum başka çarem yokk
Ayy ondan da çok korkuyorum zaten tatlım yaa
Olucam mecbur yavrum başka çarem yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?