Canım bende öyleyim inan ama onlar beni sadece 2 kere aradı oda iboyu sormak için yane ibo gittikten sonra bana karşı davranışları değişti gibi bilmiyorum ya. bende böle 2 3 haftada bir arıyorum ayda 1 gidiyorum yane ama yok ben pek öle aramayı seven biri değilim kendi babannemi teyzemi falanda aramam öle yane ama onlar öleler. herneyse öyle işte bende fevri davrandım ama benimkide böle haber vermiyor sinir ediyorrrr
Öle olucak mecbur zaten tatlım. kısmet yavrum inşallah atlatırız bunlarıda
sesine kurban olurum senin ömrüüüüüüüüüüüüm
Sesini duydun rahatladın değilmi canım
evet tatlım ama çok kısa konusabıldık yakalanıodu nerdeyse Allah korusunteli hemen cebine koydu ama ben sesini dinlemeye devam ettim, gelince bana da komutanım diceeek
pff ya bi de süper loto oynamıstım ama hiçbişey cıkmamıs, bende sans olsa ztn
Olsun canım kısa falan duydun ya o sana yeter
Bende pek şansızım o konularda
ben her konuda şanssızım, askerimin şansı çok iyidir eşşek onun şansına güvendim ama ben alınca olmadı yine sanırım
Öyle deme canım iyi düşünceler iyileri kötü düşünceler kötü düşünceleri çeker
Bak çok şanlısın çok sevdiğin seni çok seven biriylesin
Dünyada kaç kişi gerçek sevgi ve aşkı arıyordur kimbilir
ay cnm ya geç aldım selamını ama k.bkma emirazişim selam canım
benim nerelerde oldugum belli tatlımmmm faceeeeesiz bu saatte nerelerdesiniz acabaaaaaaaaaa
pff cnm çok sıkkın aşkımla bugün hiç konuşamadık yaaa, bi de işyerinde sinirlerim çok bozuldu, kaç gündür ztn depresyonda gibiyim, aşkımın aramasını beklerken oyalanıım sizle dedim ama hepiniz firar etmişsiniz
of yaaa çok geçmiş olsun gülşennnKonuştum ben ama bildiğin gibi pek iyi haber almadım bildiğin gibi
aaa o da ama hemen ayrılalımCanım çokk geçmiş olsun ya Allahım tez vakitte iyi etsinn inşallah.
Tatlım ailesi yüzünden baya uzun ordan patlak verdi bizde kavga ettik sonra ayrılalım dedi bende hmn ayrılalım diyorsun dedim öle konuşuyorduk babamlar çağırmıştı eve gitmem lazımda öle ysrın buluşurz tmm mı dedim cvp vermedi çıktım geldim ama 3 saattir haber alamıyorumm
yok cnm yaa bizde de olmamış...pense vurmuş demek köpek herif yaaaa.geçmiş olsun cnmkızlar sizin askerinizde dayak yiyormu yani oldukları yerde var mı böyle olaylarr
gülşenim, yaseminim çok geçmiş olsun askerlerinize, çok üzüldüm :85:
ebrucum inşallah siz de en kısa zamanda barışırsınız
tuğbam "aramadı, sesini duyamadığım" yazdığın mesajları okurken sadece şunu düşündüm "yener, tuğba'nın sesini duymadan uyuyamaz, ne yapar eder mutlaka arar 2 sn bile olsa"
bana bugün karaciğer biyopsisi yapılacaktı ama tüm aksilikler üst üste geldi 19 Aralık'a ertelendi
öpüyorum herkesi, iyi geceler
tuğbam "aramadı, sesini duyamadığım" yazdığın mesajları okurken sadece şunu düşündüm "yener, tuğba'nın sesini duymadan uyuyamaz, ne yapar eder mutlaka arar 2 sn bile olsa"
bana bugün karaciğer biyopsisi yapılacaktı ama tüm aksilikler üst üste geldi 19 Aralık'a ertelendi
Teşekkür ederim nilücüm ve razişay cnm ya geç aldım selamını ama k.bkma emia.slm görmedim kuzm..
benim nerelerde oldugum belli tatlımmmm faceeeee
of yaaa çok geçmiş olsun gülşennn(üzüldüm valla.
aaa o da ama hemen ayrılalımkolaydı öyleee.zamana bırak Ebrum üzme kendini...şu askerlikler bi geçse herşey rayına nasıl oturması gerekiyosa oturacakta işteee
yok cnm yaa bizde de olmamış...pense vurmuş demek köpek herif yaaaa.geçmiş olsun cnm
vardır bi hayır canım yaaa sıkma canını..neden yapılcaktı ki ben bilmiyorum konuyu:26:geçmiş olsun...
herkese iyi gecelrrrrrHesnoşum nerelerdesin kiii
Komutanla konuşuyormuş canım tansiyonu falan herhalde düştü başım döndü dedi yere düşmüş.Sonuç burnu ve dişleri kırıldı.Hastahanede yatıyor
Kızlarrr selamlarrr
Herkese hayırlarla dolu dualarda buluştugumuz güzel bir cuma diliyorum
Rabbim tüm askerlerimizi kötülüklerden,düşmanın şerrinden muhafaza etsin,askerlerimize uzanan vatanımıza uzanan eller kırılsın aminnnnnnnherkes eşine,nişanlısına saglıcakla kavuşsun zaman su gibi akıp geçsinnn kimin ne sıkıntısı varsa rabbim bertaraf etsin inşaALLAHHHHH hepinizi öpüyorum
ÇİZELGEMDE 6 AY KAPANDIIIIIIIIIIIIIIIIIkaldı 5-4-3-2-1 sıfırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?