Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Anladım canım bende sevmem pek benimkilerde hep erkek arkadaşımı soruyorlar benide soruyorlar ama hani aradım ayıp olmasın mayetinden olabilirBen pek sevmem zaten kendimi anlatmayı sarılamayı koklaşmayı falan o yüzden doğal mesafeliyim galibaSohbet ediyorum hep ama kendi meselemden hiç etmem hep dinleyen pozisyonundayımYada erkek arkadaşımı arada şaka mayetli şikayet ederim.Onlarda bana hak verir.
Ama sizinkiler fena haklısınız ne diyim.Haklı tepki veriyorsunuz.Tek hatan canım fevri davranmam bence.

Sesini duydun rahatladın değilmi canım

evet tatlım ama çok kısa konusabıldık yakalanıodu nerdeyse Allah korusun teli hemen cebine koydu ama ben sesini dinlemeye devam ettim, gelince bana da komutanım diceeek

pff ya bi de süper loto oynamıstım ama hiçbişey cıkmamıs, bende sans olsa ztn

Olsun canım kısa falan duydun ya o sana yeter
Bende pek şansızım o konularda

ben her konuda şanssızım, askerimin şansı çok iyidir eşşek onun şansına güvendim ama ben alınca olmadı yine sanırım

Öyle deme canım iyi düşünceler iyileri kötü düşünceler kötü düşünceleri çeker
Bak çok şanlısın çok sevdiğin seni çok seven biriylesin
Dünyada kaç kişi gerçek sevgi ve aşkı arıyordur kimbilir

Allah'ım kurban olurum ona kokusuna sesine... O yanımda olsun bana bişey olmas

gülşenim, yaseminim çok geçmiş olsun askerlerinize, çok üzüldüm :85:

ebrucum inşallah siz de en kısa zamanda barışırsınız

tuğbam "aramadı, sesini duyamadığım" yazdığın mesajları okurken sadece şunu düşündüm "yener, tuğba'nın sesini duymadan uyuyamaz, ne yapar eder mutlaka arar 2 sn bile olsa"

bana bugün karaciğer biyopsisi yapılacaktı ama tüm aksilikler üst üste geldi 19 Aralık'a ertelendi

öpüyorum herkesi, iyi geceler

razişim selam canım
ay cnm ya geç aldım selamını ama k.bkma emia.slm görmedim kuzm..
benim nerelerde oldugum belli tatlımmmm faceeeee
Konuştum ben ama bildiğin gibi pek iyi haber almadım bildiğin gibi
of yaaa çok geçmiş olsun gülşennn (üzüldüm valla.
aaa o da ama hemen ayrılalımkolaydı öyleee.zamana bırak Ebrum üzme kendini...şu askerlikler bi geçse herşey rayına nasıl oturması gerekiyosa oturacakta işteee
kızlar sizin askerinizde dayak yiyormu yani oldukları yerde var mı böyle olaylarr
yok cnm yaa bizde de olmamış...pense vurmuş demek köpek herif yaaaa.geçmiş olsun cnm

vardır bi hayır canım yaaa sıkma canını..neden yapılcaktı ki ben bilmiyorum konuyu:26:geçmiş olsun...

herkese iyi gecelrrrrrHesnoşum nerelerdesin kiii

Teşekkür ederim nilücüm ve raziş

Kızlarrr selamlarrr

Herkese hayırlarla dolu dualarda buluştugumuz güzel bir cuma diliyorum

Rabbim tüm askerlerimizi kötülüklerden,düşmanın şerrinden muhafaza etsin,askerlerimize uzanan vatanımıza uzanan eller kırılsın aminnnnnnnherkes eşine,nişanlısına saglıcakla kavuşsun zaman su gibi akıp geçsinnn kimin ne sıkıntısı varsa rabbim bertaraf etsin inşaALLAHHHHH hepinizi öpüyorum

evet cnm haklısın ztn yener beni aramadan duramas arıo da ztn ama işte bazen geç saatlere aramaya vakit bulamayıp yatacağı zaman arayabilio, gec saatlere kadar aramayınca da ister istemez Allah korusun başına bişey mi geldi die kuduruorum

cnm biyopsi için canını sıkma, inş bi an önce sağlığına kavuşursun bebeğim

en içten yürekten ciğerden amiiiinn diyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…