Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ah ebrum üzerine gitme zamanla o da doğruyu yanlışı görecektir cnm üzülme onu da üzme

Canım yanlışmı hatırlıyorum bilmiyorum ama sanrım askerdede ayrılıp barışma gibi bir durumunuz olmuştu.
Sizin uzun ilişkiniz var o kadar basit ayrılamaz bence o telaş yap diye yapıyordur tatlım

sesini duymadığım an hayat bana zehir oluo, sen benim nefesimsin ki ben seninle yaşıyorum, sensizlik soluğumu kesiooo , hadi aşkım ara artık sesini duyayım da bi rahat nefes alabileyim

Canım yanlışmı hatırlıyorum bilmiyorum ama sanrım askerdede ayrılıp barışma gibi bir durumunuz olmuştu.
Sizin uzun ilişkiniz var o kadar basit ayrılamaz bence o telaş yap diye yapıyordur tatlım
Canım doğru hatırlıyorsun. bilmiyorum artık aile yüzünden bile kavga ediyoruz nolucak halimiz bilmiyorum
malesef canım aslında dayak demiyimde salak herif penseyle omuzuna vurmuş morarmış omzu. kamerada gösterdi cumartesi günü
Canım şakasına falan mı yksa kavga etmişlermi yane alide karşıılık vermişmi :44:
ah ebrum üzerine gitme zamanla o da doğruyu yanlışı görecektir cnm üzülme onu da üzme
Yane öle yapmam lazımdı galiba ama yapamadım tatlım annesi zaten baya üzerine gitmişti bana anlatmadı annesi ona tlfnda bağırıp çağırınca duydum bende fıttırdım onun kalbini kırdım ama ben zaten doluydum ondan birden patladım off bilmiyorum tubam neden ailevi sornular çıkarki nolur kimse kimseye bişey demese takmasa yane bu büyükler neden hep herşeye takıyorlar anlamıyorum biz daha 19 20 yaşındayız bıraksalar ya bizi bir yanlız off off

ah ebrum ah daha cok yolun başındasınız ama bak kendin sölüosun annesiyle ztn atısmıs bı de sen ustune gıtmıssın... Bu durumda lafı sözü sana gececeıı için o da sana patlamış cnm... Çocuk napsın sizin aranızda kalmış belli ki, askerliği bitene kadar sen onu ailesiyle kendi aranda bırakmayacaksın.. O zamanla yavas yavas kendi ne doğru ne yanlış anlayacaktır, bazı seyleri onun da yasaması gerkeiyor anlaması için...

Aile konusunda konuşman gerekecek en son insan ben olmalıyım ki, son zamanlarda kötü ilan edilmişken boşver cnm sen sadece askerliğin gelmesine kadar dişini sık, sonra siz elele verince gerisi vız gelır inan bana... Aileler her zaman karışmayı çok severler, en iisi aileleri fazla işin içine katmamak, olabildiğince mesafede tutmak, bak bana kaç aydır görüşmüorum evt kotu gelin ilan edildim ama hzuurum yerinde kafam rahat askerimden başka hiçbirini takmıorum

Canım allahın izniyle sonunuz bu :123: olur
Ne gibi karışıyorlar size sanamı karışıyorlar ilişkinizemi

rahatlıcaz derken zaman geçtikçe daha da kötü oluyo herşey. eskisi gibi konuşamıyoruz bile artık. herşey zorlaştı herşeyy

İşte ben o hatayı başta yaptım bebeğim 3.5 senedir tanıyorum ailenin içine erkne girdim ve benim yaşım daha 19. bende şuan öle ilan edildim galiba annesi artık benimle konuşmicak herlde daha ciddi hiç bişey olmamışken bu hale geldik. oda ben aramıyorum çok diye bir de bugün ibo annesine bişey vericekti benim yanında olduğunu söleemdi arabayı ileri bıraktı gitti verdi geldi annesi benide görmüş pencereden ona kızdı işte gelmedi die ama ben iboya 2 gündür ablana gidelim ananenede gidelim görelim dedim o götürmedi ben napi bende istemiyorlar sandım zorla iboya bende gelicem diyemezdimki ordan girdi annesi daha iççnde ne varsa döktü arada kötü olan ben oldum tabiki iboda hiç bişey demediği için onada kızdm tmm anne akşam konuşurz diyip durdu bende kriz geçirdim.
Canım allahın izniyle sonunuz bu :123: olur
Ne gibi karışıyorlar size sanamı karışıyorlar ilişkinizemi
Hayırlısı tatlım inşallah.

Son düzenleme:

Canım benimde biliyorsun uzun zamandır ilişkim var tüm sülalesini tanıyorum.1 kere sadece annesine kırıldım.Ama aile ve senin aranda kesinlikle etken erkekdir.Ben asla cevap vermiyorum diyeceğini erkek arkadaşım der.Allaha şükür sorunda yaşamıyorumErkek arkadaşım beni arıyor diye beni arayıp hep bana soruyorlar gelmemi istiyorlar senin gibi ben ara ara ugruyorum 1 saat duruyorum gidiyorum.Gerçi ben pek böyle şeyleri takan biri değilim belkide ondandır.Herşeye tamam gelirim tamam ararım falan diyorum arada arıyorum arada gidiyorum

Ama kesinlikle etken bu rolde erkek arkadaşın dediğim gibi bence erken tepki vermişsin belki eve gidince senin gitmek istediğini falan söyliyecekti canım seni koruyacaktı.Keşke ne konuşcaksın annenle akşam falan diye sorsaydın

boşver tatlım artık yorma kafanı bunlara, dediğim gibi sen mesafeni koru bundan sonra... askerinle iyi olmaya bak

Canım bende öyleyim inan ama onlar beni sadece 2 kere aradı oda iboyu sormak için yane ibo gittikten sonra bana karşı davranışları değişti gibi bilmiyorum ya. bende böle 2 3 haftada bir arıyorum ayda 1 gidiyorum yane ama yok ben pek öle aramayı seven biri değilim kendi babannemi teyzemi falanda aramam öle yane ama onlar öleler. herneyse öyle işte bende fevri davrandım ama benimkide böle haber vermiyor sinir ediyorrrr
boşver tatlım artık yorma kafanı bunlara, dediğim gibi sen mesafeni koru bundan sonra... askerinle iyi olmaya bak
Öle olucak mecbur zaten tatlım. kısmet yavrum inşallah atlatırız bunlarıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…