canım içini ferah tut inş dogu olmaz ama olursada hayırlı bir yerine gider inş..Allaha emanet hepsine güzel gelmesini bekliyosun sevdiceğinin.. bana hiç vakit geçmiyor. dün teslim oldu daha.. off off.. allahım sabır versin hepimize..
aşkım ısparta da olmasa belki bu kadar kederli olmuycam. doğuya atıcak diye çok mutsuzum.. ;(
cnm yaa Allah ferahlık versin sıkma canını.Iyi geceler kizlar canim ck skliyo nedn blmiorum ama garibim
razişiiimmmm tıckerını görüyorummmmm:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
5 ay 3 hafta 5 gün
hey maşşallah
canım içini ferah tut inş dogu olmaz am lursada hayırlı bir yerine gider inş..Allaha emanet hepsi
cnm yaa Allah ferahlık versin sıkma canını.
evett kuzuuuu hay benim kafamaaa aylardır görünüyo sanıyorummmilk yaptıgımda imzaya komuştum öylece kalmış
seninde şafagına MAŞAALLAHHHHHHH canımm bitiyooooooooooooooooo
olsun olsun gec de olsa görüyoruz artık
ayyyy bitiyor demi razişş kıs hala inanamıyorum yaaaaaaa 350deyim sanki inan zorlamaya devam ediyor safak
senin kociş yanında ohhhhhh
evetttt
geçti gitti Allahın izniyle bebişim yaaa rüya gibi dimiiiii
evet kociş yanımdaaa günler geçiyo böyleceeocaktak ontrolü var hakkımızda hayırlısı artık...
bende bugun yolladım yarimi:2::2::2::2: pazartesi teslim olacak hatay serinyolda :2::2::2: yeni başladık bitmez gibime geliyor allahın izniyle yapsın gelsin inşallah bende yarime kavuşayım allah herkese sabır versin benim şafak karanlık :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
Hoşgeldin Canım Aramıza
Yavşata geçse canım beklediğimiz için günler geçiyor.
Benimde şafak 362 benimde karanlık
Şafak: Doğan güneş.. :124: Sonunda bitti yarın sevdiceğim yanıma geliyor çok ama çoooook mutluyum.Ve asker yolu bekleyen herkese sabır diliyorum. İnşallah Allah herkesi sevdiğine kavuşturur.. :123:
Eki Görüntüle 560524 ..
hoşbulduk canımmesajını görünce sevindim valla aşkım gidince bir garip oldum bir yualnız kaldım okadar yani ah bir geçsede 300 leri görebilsem yaaaaa ne zormuş asker yareni olmak
Canım aklında olsun 92/4 gurubu var orada senin tertiplerin var.
Bende ilk senin gibi diyordun bir 300 lere düşsem düştüm 200 lere düşsem diyorumBitene kadar bu istek devam edecek canım.Asker beklemek maalesef kolay diyemiycem
inan çok cahilim biliyormusun benimki 87 doğumlu tecilliydi almadılar çocuğu askere şükür şimdi aldılar 92/4 mü oluyor çok cahilim biliyorum ya kusura bakma böyle soru sorduğum için:26::26::26:
Canım bilmemen çok doğal çünkü yolun başındasın.Bizde burada öğrendik herşeyi
Benimkide 88 doğumlu canım doğuma göre değilde gittiği aya ve yıla göre tertipler değişiyor.Senin 2012 kasımda gitti ya dönemin 92/4 oluyorBak canım topik linkide aşağıda.Ama burayada dilediğinde istediğinde yaz bu topiktede tüm asker bekleyenler toplanıyor.Gurup falan önemli değil
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/564701-9829-92-4-asker-yarenleri-buraya-38.html
çok sağol canım ya teşekkür ederim yardımın için hemen oraya bi gideyim bakalım ben
aynen cnm yaa.bitsin inş da yolumuza bakalım,Allahın izniyle planlarımızı uygulayalım tekrardan yuvamı kurayım ahh ahhhiyi olur inşallah canım allah şifa versin yaa su askerlik de bitsin gitsin gecsin cok mutlu huzurlu olalım artık
bende bugun yolladım yarimi:2::2::2::2: pazartesi teslim olacak hatay serinyolda :2::2::2: yeni başladık bitmez gibime geliyor allahın izniyle yapsın gelsin inşallah bende yarime kavuşayım allah herkese sabır versin benim şafak karanlık :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
İyi akşamlar kızlaarr.Ölü gibiyim
Dayımın kızında kaldık bikaç gün dün geldim evime,bu akşamda o kadar çok misafirim vardı ki.
Yol yorgunluğu üstüne hazırlık, koşturmacaa birde çocukların şamatasıKafam kazan gibi.Hemen yatıcam yarın erken kalkıcam.
Herkese iyi geceler.
İyi akşamlar kızlaarr.Ölü gibiyim
Dayımın kızında kaldık bikaç gün dün geldim evime,bu akşamda o kadar çok misafirim vardı ki.
Yol yorgunluğu üstüne hazırlık, koşturmacaa birde çocukların şamatasıKafam kazan gibi.Hemen yatıcam yarın erken kalkıcam.
Herkese iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?