mehtaba daha 4 ayımız var kızlar nasıl dayancam bilmiyorum )):
dayanmak zorundayıs cnm biliosun,böle söyleye söyleye aslında bir yandan da dayanıoruz
doğru diyon canım onu 3 aydır zaten görmüyorum bide 4 ay eklenince 7 ay görmemiş olacağım sabrı dilemekten başka çare yok
sabrımız en buyuk imtihanımız ve zamanı gelince ödülümüz olacak
nerde benim alt devrelerim, çömezlerim, p..ç torunlarım, üst devrelerim, teskereci devrelerim
mehtap doğan güneş sevincimi bile kursağımda bıraktınız yaa, ben bu sevincimi sizle paylaşıp, sizle mutlu olmak istedim ama kimseeeee yok.... sizle paylaşamadıktan sonra kimle paylaşayım biri sölesiiin bana, tabi burda olan biri çıkarsa
tubik alt devrelerin topigi harıl harıl çalışıyorBurada kimse olmadığı için topik dolu olduğu için kendi adıma söyliyim 92/3 ve 92/4 arası gidip geliyorum.Benle paylaşmıyormusun aa mehtap doğan güneşi Ben gerçi hüzünlüyüm ama olsun paylaşıyorsun
senle diğer topiklerde evt paylaşıorum ama karıştırdıın bişey var alt devrelerim 92/2ler oluo...onların da kendilerine bile hayırları yok, kendi topiklerine bile girmiolar doğru düzgün.. sen 92/3 tertip çömezimsin 92/4lerde p..ç torunlarım oluooo
Herneyse işte birşeylerin oluyorumZaten patladım borut gibimiyim neyim
borut değil barut
Türkçeden sınıfta kaldımBu arada 92/2 ler hakikaten kayıp yarim askere gitmeden sizin topigi birde onları takip ediyordum harıl harılardı başta ne oldu onlara ya
bilmıorum noldu ama bazıları artık ana topikte takılıoo, kendi topikleirne kimse girmedii için
Tubik sonunda uykum geldi ben uykuya kaçıyorum.
Sana yarin sevdiceğinle güzel günler diliyorum
İyi geceler
aşkım askere gidiyoo ona metup yazıp hediye edeceğim paketin içine koyucam kendi duygularımı yazmak istiyorum ama maalesef böyle bir yeteneğim yok yani duygularımı öyle açık açık söyleyebilen hele kağıda güzel cümlelerle dökebilen bi insan değilmbana yardımcı olur musunz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?