Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
BİZ ASKER YARENLERIYIZ!!! Biz Vatan Bekçilerinin Fedakar YARENLERIYIZ. Acıyı da Biliriz Yalnızlığı da. Korku Yıldırmaz Bizi. Gurbetle Nikah Kıymışız, Hasretse Yemeğimiz. Biz Edirne'li, Van'lı, Ankara'lı değiliz. Bizler TÜRKİYE'liyiz. Dağında Mekan Tutsak Orayı Şehir Belleriz. Gülüde severiz dikeni de. BİZLER ASKER YARENLERIYIZ Adımız Başka Yaşımız Başka Olsa da Aynı Kaderin Ortak Paydasıyız. Anayız, Ablayız, Kardeşiz Bizler Bu Vatanın BÖLÜNMEZ EN BÜYÜK AİLESİYİZ. Aslında Bizler Postalsız, Palaskasız, Yüreği Sevgi Dolu KIŞLASIZ ASKERLERİZ

nerde benim alt devrelerim, çömezlerim, p..ç torunlarım, üst devrelerim, teskereci devrelerim

mehtap doğan güneş sevincimi bile kursağımda bıraktınız yaa, ben bu sevincimi sizle paylaşıp, sizle mutlu olmak istedim ama kimseeeee yok.... sizle paylaşamadıktan sonra kimle paylaşayım biri sölesiiin bana, tabi burda olan biri çıkarsa

tubik alt devrelerin topigi harıl harıl çalışıyorBurada kimse olmadığı için topik dolu olduğu için kendi adıma söyliyim 92/3 ve 92/4 arası gidip geliyorum.Benle paylaşmıyormusun aa mehtap doğan güneşiBen gerçi hüzünlüyüm ama olsun paylaşıyorsun

senle diğer topiklerde evt paylaşıorum ama karıştırdıın bişey var alt devrelerim 92/2ler oluo... onların da kendilerine bile hayırları yok, kendi topiklerine bile girmiolar doğru düzgün.. sen 92/3 tertip çömezimsin 92/4lerde p..ç torunlarım oluooo

Herneyse işte birşeylerin oluyorumZaten patladım borut gibimiyim neyim

Son düzenleme:
Türkçeden sınıfta kaldımBu arada 92/2 ler hakikaten kayıp yarim askere gitmeden sizin topigi birde onları takip ediyordum harıl harılardı başta ne oldu onlara ya

bilmıorum noldu ama bazıları artık ana topikte takılıoo, kendi topikleirne kimse girmedii için

aşkım askere gidiyoo ona metup yazıp hediye edeceğim paketin içine koyucam kendi duygularımı yazmak istiyorum ama maalesef böyle bir yeteneğim yok yani duygularımı öyle açık açık söyleyebilen hele kağıda güzel cümlelerle dökebilen bi insan değilm bana yardımcı olur musunz?

cnm öncelikle askerine hayırlı yolculuklar sağ salim gidip gelir inş... mektup konusunda bana sorarsan ; önemli olan kağıda güzel cümleler dökebilmek değil, içinden gelenleri yazmak... burada sana yardımcı olacak çok insna var tabıkı ama ben senın yerınde olsam kendim içimden ne geçiosa onları yazarım.. illa cumleler guzel olsun die ugrasma, kendi içinden geçenleri yazman ztn en anlamlı , en içten, en güzel cumleler olur... hmmm bu arada sakın moral bozucu, üzüldüğünü bellı edecek cumleler yazma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…